Обява

Свий
Няма добавени обяви.

НИСАН ПАТРУЛ 160 НА 35ци

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: НИСАН ПАТРУЛ НА 35ци

Изкарах готов Нисана и отиде на тенекеджия.Отпред стъпва на 65см,а отзад на 50см без да отлепва другите три гуми.Ето малко снимки:
    Прикачени файлове
    СВОБОДАТА Е В ГОРАТА !!!

0878209603 0885665118 Качето русия

Коментар

Задоволителни ходове, браво. Замислете се още да разширите мостовете с джанти или фланци все тая че на страничните наклони пилота ще се припотява

Коментар

Като го взе днес,почна да обикаля по кафетата и се съмнявам че ще се стигне до опасни наклони.
        СВОБОДАТА Е В ГОРАТА !!!

Коментар

Първоначално публикуван от RYSIA69 Преглед на мнение
          Като го взе днес,почна да обикаля по кафетата и се съмнявам че ще се стигне до опасни наклони.
          Винаги съм питал за какво ще се ползва колата преди да почнем тунинга.
          Ако я ползва за пред кафетата сте се справили повече от блестящо, ама малко не ми се връзва с тия гумета по асфалта, хора всякакви

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
            Винаги съм питал за какво ще се ползва колата преди да почнем тунинга.
            Ако я ползва за пред кафетата сте се справили повече от блестящо, ама малко не ми се връзва с тия гумета по асфалта, хора всякакви
            И аз питах същото,ама като виде за какви пари и игри става въпрос почна да кърши пръсти.Иначе съм си го правил както си трябва щото ще му хрумне да се прави на непобедим пред некой и нали се сещаш.
            СВОБОДАТА Е В ГОРАТА !!!

Коментар

Здравейте и от мен,колата е станала доста добре евала на колегата за положения труд,но винаги сьм се питал дали постьпваме безопасно и разумно.Всяка наша интервенция по колите поражда последици,които струват скьпо.Участвал сьм в няколко проекта от мотори през коли и се стигне до джипове,вярно изпьлнявал сьм желанията на клиентите но какво става в последствие ,започва се от странични шумове и се стига до счупване на цели агрегати.Имам една идея ,която може и да е за нова тема но да се направи нещо като статистика кой модел кола до какви максимум гуми може да се качи без последствени аварий ,защото колегата е качил 35-ци моята е на 31-ци а вече изроних сателитите на предния диф предишния собственик счупи предно каре,колата ми е патрул К160 мотора си има доста сила и е Р40.Вярно ,че човешкия фактор е определящ но поне може да се даде информация за последствията като например загуба на спирачки ,намалено действие на хидравликата,страничната нестабилност та даже и за лошата видимост!

Коментар

RYSIA69, предупреди тоя юнак да не включва предното из града и да не си дава колата на други да я карат. Почти всеки не запознат се хваща първо за малкия лост. Наварата редовно си я намирам с включено предно само от местене по паркинга.
                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                Вальо. О888 557Ч7Ч
                Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от vasisava Преглед на мнение
                  Здравейте и от мен,колата е станала доста добре евала на колегата за положения труд,но винаги сьм се питал дали постьпваме безопасно и разумно.Всяка наша интервенция по колите поражда последици,които струват скьпо.Участвал сьм в няколко проекта от мотори през коли и се стигне до джипове,вярно изпьлнявал сьм желанията на клиентите но какво става в последствие ,започва се от странични шумове и се стига до счупване на цели агрегати.Имам една идея ,която може и да е за нова тема но да се направи нещо като статистика кой модел кола до какви максимум гуми може да се качи без последствени аварий ,защото колегата е качил 35-ци моята е на 31-ци а вече изроних сателитите на предния диф предишния собственик счупи предно каре,колата ми е патрул К160 мотора си има доста сила и е Р40.Вярно ,че човешкия фактор е определящ но поне може да се даде информация за последствията като например загуба на спирачки ,намалено действие на хидравликата,страничната нестабилност та даже и за лошата видимост!
                  О.К.,ама нали пустата лакомия ни е направила от маймуни човеци,каквото ида му обяснявам той вика,абе ти ми го направи така па аз си знам.Това му е първият джип и нали се сещаш за каво е цялата работа в случая,кадето и да иде,от кадето и да мине с тоя неестествено голем камион прави впечатление и така всички се интересуват на кой е.Друго кво да кажа.Поздрави
                  СВОБОДАТА Е В ГОРАТА !!!

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                    RYSIA69, предупреди тоя юнак да не включва предното из града и да не си дава колата на други да я карат. Почти всеки не запознат се хваща първо за малкия лост. Наварата редовно си я намирам с включено предно само от местене по паркинга.
                    Вальо опитвал ли си да даваш акъл на никой малък гъзар,дето си мисли че кво лети се яде а???
                    СВОБОДАТА Е В ГОРАТА !!!

Коментар

Изкарах готов Нисана и отиде на тенекеджия.Отпред стъпва на 65см,а отзад на 50см без да отлепва другите три гуми.Ето малко снимки:
                      Дано котката от снимка 3 не минава пред Нисана

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                        Дано котката от снимка 3 не минава пред Нисана
                        Няма страшно,тя е част от екипаи талисман на работилницата.
                        СВОБОДАТА Е В ГОРАТА !!!

Коментар

До: НИСАН ПАТРУЛ 160 НА 35ци

Вчера видях Нисана на живо Супер е
                          ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                          Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Драго хванах да слагам уазков диф на витарата,ебаси х..я дето си набих.Да нямаш късия ръкав за УАЗ а?
                            СВОБОДАТА Е В ГОРАТА !!!

Коментар

Драго хванах да слагам уазков диф на витарата,ебаси х..я дето си набих.Да нямаш късия ръкав за УАЗ а?
                              Имам го разбира се. Обади се ако ти трябва.
                              ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                              Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

И аз питах същото,ама като виде за какви пари и игри става въпрос почна да кърши пръсти.Иначе съм си го правил както си трябва щото ще му хрумне да се прави на непобедим пред некой и нали се сещаш.
                                Голяма кола атрактивна ще забива девойки.Дори съм сигорен че не го интересува дали ще върви в гората.
                                Може да стъкми някоя история и бързо в близкия апартамент.
                                Иначе браво за работата.
                                Въпроса ми е!
                                А ти пробва ли го някаде?С тази екипировка как се представя?
                                https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X