Обява

Свий
Няма добавени обяви.

НИСАН ПАТРУЛ 160 НА 35ци

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: НИСАН ПАТРУЛ НА 35ци

Aндро, ще ме побъркате тука с вашите качваници на мостове.Моя дзвер ми съсипва нервите в коловози и само ми палите фитилите и на мене.Много съм си доволен от машината по принцип,но в коловози тези обици и планки под моста направо ме убиват.Вече не знам какво да правя,а като се замисля това е най-евтиния и лесен вариант да го повдигна.Притесняваме само, че ще стане неустойчив,а това ме бърка много-като се има впредвид къде и как го карам.
    0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Първоначално публикуван от vladyas Преглед на мнение
      Aндро...
      Лифта е голям. С всичко произтичащо от това като + и - .
      Според мен, може да се помисли върху следното:
      От пред - местене на захватите на ресьорите от външната страна на рамата и ресьорите от горе. Така обиците ще се люлеят в габарита на рамата. Може да постигнем лифт към 10 см., което за нас е приемливо.
      От зад - пак така, само че ресьорите от вътре на рамата.
      Предния мост малко напред, задния повечко назад.
      И задължително махаме хард-топа, задния капак и др. олекотявания.

Коментар

Две снимки от днес,вече на жанти и гуми.Завиването е без проблем, обърнах му джантите и има по 4см до ресьорите на пълен волан и отпред и отзад.Гумите са от Десо в Бистрица и са високи-виж снимката.Чакам хебел от УАЗ и почвам задния мост.Ще пътувам до Гърция и ще се върна евентуално в петък.Поздрави!!
        Прикачени файлове
        СВОБОДАТА Е В ГОРАТА !!!

0878209603 0885665118 Качето русия

Коментар

Перфектно стои! Дано да има сила да ги върти и да не троши.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
            ...
            Според мен, може да се помисли върху следното:
            От пред - местене на захватите на ресьорите от външната страна на рамата и ресьорите от горе. Така обиците ще се люлеят в габарита на рамата. Може да постигнем лифт към 10 см., което за нас е приемливо.
            От зад - пак така, само че ресьорите от вътре на рамата.
            .......
            Това нещо не го схванах!
            Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнение
              Това нещо не го схванах!
              По просто - като на УАЗ-а.
              Обаче се сещам за проблем! Като изкараме предния ресьор отстрани на рамата, гумата ще удари в него!!!
              Мамка му, винаги така става. Все от някъде ще излети някоя томахавка!!!

Коментар

Първоначално публикуван от RYSIA69 Преглед на мнение
                Две снимки от днес,вече на жанти и гуми.Завиването е без проблем, обърнах му джантите и има по 4см до ресьорите на пълен волан и отпред и отзад.Гумите са от Десо в Бистрица и са високи-виж снимката.Чакам хебел от УАЗ и почвам задния мост.Ще пътувам до Гърция и ще се върна евентуално в петък.Поздрави!!
                През цялото време ме "сърбеше" да питам ще завива ли, но явно обръщането на джантите е било достатъчно/а не изглежда ли зле?/.
                Имам пред вид обърнатата джанта, иначе отпред стои добре.
                Ще има ли много "обрязване", заради ходовете, макар да допускам, че нагоре няма да са големи?
                Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
                ... turn on your A/С !

Коментар

По просто - като на УАЗ-а.
                  Обаче се сещам за проблем! Като изкараме предния ресьор отстрани на рамата, гумата ще удари в него!!!
                  Мамка му, винаги така става. Все от някъде ще излети някоя томахавка!!!
                  А като вкараме и задните вътре между гредите на рамата ще местиме резервари, и ще се видиме в усточивост с нормалните амортесьори, дори и да са по яки...

Дай да оставиме човека да направи каквото си е намислил.
                  Само го объркваме!
                  Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

...
                    Само го объркваме!
                    Ник, расъждаваме си на глас с Влади.
                    Русия си го прави перфектно.
                    Въпроса е, че за мен, а и други колеги, големия лифт ни идва голям. Затова и търсим вариант за по малък лифт.
                    Днес гледах кое как идва и така както го мислих за съжаление няма да стане.

Коментар

Първоначално публикуван от RYSIA69 Преглед на мнение
                      Малееееее 92 я кажете колко тежат тия гумета щото и аз саа=кам такива
                      Д-р Марин–Dentist
                      Wrangler:4.0L :))

Коментар

Първоначално публикуван от zaggi Преглед на мнение
                        Малееееее 92 я кажете колко тежат тия гумета щото и аз саа=кам такива
                        Една тежи колкото две нови

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                          Една тежи колкото две нови
                          И не само тежи. Аз също се интересувах от тези гуми, но се отказах.
                          Категорично !
                          Не му отиват на моя Нисан Y60.
                          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от mitkochanev Преглед на мнение
                            През цялото време ме "сърбеше" да питам ще завива ли, но явно обръщането на джантите е било достатъчно/а не изглежда ли зле?/.
                            Имам пред вид обърнатата джанта, иначе отпред стои добре.
                            Ще има ли много "обрязване", заради ходовете, макар да допускам, че нагоре няма да са големи?
                            На горе съм го ограничил както си е заводско 6см до бъмпа,а на долу докато го спре ама.Обрязване ще има до толкова до колкото да има визия и да са саразмерни арките с гумите.
                            СВОБОДАТА Е В ГОРАТА !!!

Коментар

Ник, расъждаваме си на глас с Влади.
                              Русия си го прави перфектно.
                              Въпроса е, че за мен, а и други колеги, големия лифт ни идва голям. Затова и търсим вариант за по малък лифт.
                              Днес гледах кое как идва и така както го мислих за съжаление няма да стане.
                              По принцип си прав ,идва в повече този лифт,но пича така си го иска и ще го кара повече за гъзария отколкото в гората.Нали се сещате колко завива подобен джип а в нашия балкан е изключено да се вози без маниври на всеки завои.Андро днес направох управлението,получи се доста добре и здраво,даже го изкарах на дневна светлина с трупчета между задните ресьори и шасито за да нема заклинване,доста добре стои.Отпред му приспах амове от Ивеко задни ще пусна снимки като се върна от Гърция.
                              Прикачени файлове
                              СВОБОДАТА Е В ГОРАТА !!!

Коментар

А като вкараме и задните вътре между гредите на рамата ще местиме резервари, и ще се видиме в усточивост с нормалните амортесьори, дори и да са по яки...

Дай да оставиме човека да направи каквото си е намислил.
                                Само го объркваме!
                                Лошото е че още не съм решил какво да правя.
                                0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X