Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво е wish bone? (4-линк)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от go go go
    мисля че само супер флекс имат предно 4линк окачване за jeep другите имат само задно такова, а предното е просто лонг арм. нали аз съм с такова на рубикон експрес.
    значи както винаги няма да се съглася с теб поправи ме ако греша, но май само скайджакер произвеждат предно 4 линк триангулейтед окачване. всички други(които аз знам) произвеждат такова задно. сега не ми се рови по нета да го доказвам.

иначе това за болт он или уелд он може да си го заврат отзад американците. досега не е имало случай нещо да пасне на колата, винаги се преправя ... стругари фрезисти ... други пиияници. да не говорим за огромната камара железа които просто изобщо нестават за това за което ги продават. американците са простаците в света на тунинга
    не мога да се съглася. монтирал съм лифт китове ма терафлекс, рубикон експрес, скайджакер и раф кънтри(моето) никога не съм имал какъвто и да е проблем, липсващи/в повече части, несъвпадащи болтове/отвори и прочие . на мойто окачване даже имах в повече тампони... . последното изречение не желая да коментирам
    има ли някаде такъв кит /4линк/ за ТЛК80
    не знам, вероятно. напоследък не съм на тази вълна.
    Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
    http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
    http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Аз не виждам много смисъл да сменям "wish bone" с "tri-angulated four link" отзад.

Коментар

мисля че скай джакър нямат такова окачване. иначе за проблемите с монтажа, или ти си голям късметлия или аз съм голям карък
        drive alive

Коментар

Първоначално публикуван от митко

ако някой го интересува мога да пусна линк за построяването на тази тойота
          Пускай ,интересно е сигурно
          B+

Коментар

Пускай гоооо, моля

Коментар

До: Какво е wish bone? (4-линк)

Темата е стара, но въпреки това:

Първоначално публикуван от go go go Преглед на мнение
              ...върха на прасето на моста, там има и шарнир или унибал или обикновен кумен тампон...
              Ето го, болт-он за Ленд Ровър:

Подробности тук

Е, разбира се и цената му е

Коментар

С това просто заменяш заводския шарнир с унибал, който осигурява по-голям ъгъл. Окачването си остава същото.

Коментар

Е, да... Пише, че осигурява допълнителни 9 градуса...

Коментар

Така, това е адаптер за А-рамото, който заменя стандартния "царски" болт , който е на шарнир. Прави се за по-добра артикулация, но въпросният унибал при мен издържа два месеца и го изхвърлих. Сега си карам със стандартния и проблеми нямам. Не ви съветвам да го слагате, калта му "разказва играта". Няма нищо 4-линково, защото става въпрос за А-рамо (A-frame joint)

Коментар

Леле-е-е, Викторе добре, че ми каза, щото мислех да си го купя. А пробвал ли си от "регулируемите" на Bearmach?

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
                        Леле-е-е, Викторе добре, че ми каза, щото мислех да си го купя. А пробвал ли си от "регулируемите" на Bearmach?
                        Ползвал съм само този на QT Services, който също е регулируем. Не смятам да пипам повече царският болт, ходовете и така са ми достатъчни. Просто извода е (поне при мойто каране),че унибалите се предават бързо.

Коментар

Предполагам, грешката в заглавието е моя.
                          Линковете се броят на моста а не на рамата.
                          Wishbone с един шарнир над дифа е 3-Link.
                          Не че няма и с обратно поставено А-рамо. Тогава е 4-линк, но такова окачване е голяма рядкост.
                          В случая на Дифендър и Гранд Чероки е 3-линк.

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
                          Ако си развинтил окачването до толкова че шарнира да ти ограничава ходовете ще слагаш унибал, няма как. Иначе сам по себе си унибала може да осигури повече градуси но няма да ги реализира.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X