Прати ми ЛС с адрес и телефон, и до края на седмицата ще го пратя. Може дори още днес да успея да намеря време. Ще ти струва 5 лева. За толкова ги купих и аз.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Аз за полиуратановите тампони си взех грес на Пресол - на силиконова основа. Идва си директно в пълнител за такаламита. Иначе си купих на Локтайт малка туба, пак силиконова, доста по-скъпа - води се за водопроводни компоненти и за хранително вкусова промишленост.
Имам и един буркан, някаква no name пак силиконова, но е доста по-лепкава и трудна за работа (подобна на санитарния силикон текстура). Ако някой закъса да звънка - ще му дам.
Пламене аз даже снимка сьм пуснал как оправих скьрцнето в задницата на една от моите коли.И не е нова ми само на 15 годинискьрцаше преди да и скоча с литиева грес на флакон.
Аз използвах такава от снимката. Не се чува никакво скърцане. Дори на един мерцедес му раздвижихме кормилното каре с нея. Като се изпари разредителя, остава лепкава и не се мие с вода.
Приятели не се печелят - губят се завинаги.
УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
Времето е ценно, само ако не бързаш.
0889623098
Е такива имам аз на моите полеуретанови тампони на носачите. Представи си нещо средно между лепило и бяла грес. Идва в тия малки тубички и преди да се сложи тампона се маже. 5-6 тубички спокойно се събират в ръката ми.
Айде честито, тоя праща навсякъде. Само виж дали ползва USPS за да не е много пари пращането.
Тая грес първо я слагах на тампоните, после я подарявах, сега я изхвърлям в коша още като разпечатвам щото да не ме псуват.
На стабилизиращите щанги например почва да скърца след две-три седмици, и ако не се смаже веднага, до една година тампона е за смяна щото с луфт. На всичкото отгоре и метала износва.
Навивам гресьорки и бутам водоустойчива. Миналата година слагах една синя Джонсън (или Евънрууд беше вече забравих) с която се смасва вала на винта ама свърши. Сега ползвам пак някаква морска ама е бяла.
При толкова качествена водоустойчива грес де я търкаляте по лодките направо ви се чудя как дори го пипате тва лепило на Енерджи.
Коментар