Ето на какво приличат след 1000км. по асфалт:
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Защо не стават гумени подложки за лифт.
Свий
X
-
До: Защо не стават гумени подложки за лифт.
Ами не случайно марковите не са гумени и са "една купа пари"Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнениеЕто на какво приличат след 1000км. по асфалт:
Коментар
-
Ами то има "гума" и гума все пак.Разликата между вулканизати от NBR и EU е нищожна ако знаеш как да ги направиш естествено.Превода е,че има и гума със свойствата и качествата доближаващи полиуретана и не струващи един куп пари.

Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!
Коментар
-
ПодкрепямПървоначално публикуван от slavin Преглед на мнениеТака е, аз затова съм фен на производните на Fe...
.
Очевидно някой е смятал, щом са произведени и монтирани.Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеА кой е смятал че може да стават?
Приятелю, извинявам сеПървоначално публикуван от scorpion1972 Преглед на мнениеАми то има "гума" и гума все пак.Разликата между вулканизати от NBR и EU е нищожна ако знаеш как да ги направиш естествено.Превода е,че има и гума със свойствата и качествата доближаващи полиуретана и не струващи един куп пари.

! Темата в никакъв случай не е насочена спрямо теб. Мойте уважения за всичко което правиш!
Не знам от каква гума са и не разбирам от гуми, но тези очевидно не стават.
Коментар
-
Приятелю не ми се извинявай има много хора,които си мислят,че е достатъчно да изработят матрицата и от там нататък ще е песен.Сиреч ще купуваме каучукови смеси всякакви и ще произвеждаме изделия от тях.Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнениеПодкрепям
.
Очевидно някой е смятал, щом са произведени и монтирани.
Приятелю, извинявам се
! Темата в никакъв случай не е насочена спрямо теб. Мойте уважения за всичко което правиш!
Не знам от каква гума са и не разбирам от гуми, но тези очевидно не стават.
За всяко изделия си има производствени характеристики и технология на експолатация.Виждам,че тези,които си показал на снимките са се скапали и съм сигурен,че не са изработени от подходящият каучук.Не искам да се хваля но май ще се наложи да ви кажа,че моята фирма произвежда тампони за корабни двигатели,където отговорноста и качеството са огромни защото в морето или океана ремонт не се прави.Абе каквото и да ви казвам ще е излишно защото не е изпробвано.Не споря,че полиуретана има качествата които ни трябват но да се отхвърля гумата не съм съгласен.
Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!
Коментар
-
Аз изобщо не бих се занимавал с такива дивотии, по принцип. Нито с грамотна гума. Има една дума - еластокинематика. Проектантите на автомобилни окачвания много я уважават. Та, завирането на гуми по такива места, по принцип е неправилно, всъщност глупост.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар