Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Eibach Pro Kit с нормални амортисьори

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Eibach Pro Kit с нормални амортисьори

Та с две думи модела е Еibach EW 1507002 HA.
    В момента съм със стоковото окачване на Ауди 80.
    Интересува ме може ли да се ползват нормални амортисьори с "ниски" пружини?
    Попаднах на клипче в нета което твърди че може.
    Но аз не вярвам много докато не чуя дали някой не е тествал и да сподели може ли не може ли.

Иначе филмчето е това:
    http://www.youtube.com/watch?v=1i2SwE9m-R4

П.П Не ме препращайте към форума на Ауди и там попитах но не получих еднозначен отговор.
    Едни казват може други не........

Идеята е да не "прецакам" новите си амортисьори дето са на няма и 5к км.
    Последно редактирано от SunShine; 20-02-09, 18:43.
    Nuvi 1490T DeLuxe 5.11

До: Eibach Pro Kit с нормални амортисьори

ако е до -30мм може, обаче само с газови (от мой опит)
    Three witches watch three Swatch watches.
    Which witch watch which Swatch watch?

Коментар

http://eibach.com/cgi-bin/htmlos.exe...53270000025230

Не ми излиза номера който си дал и по тая причина ти давам малко разтеглив отговор.

Преди месеци сменях амортесьори на големите долу в подписа ми.Избора беше между Хеви Дюти на Билщайн и Спорт на сьщата фирма.Спорта не вози по-твьрдо,а просто е по-кьс с около 4 см и главно се ползва ако сваляш колата.Като ги питах вьв формата дали мога да ги ползвам с орогиналните пружини ми казаха ДА.Поне много бьрзо ми го казаха това ДА аз изнахалствах / кво да прайш,от вьтре ми дойде / да провери дали и какво за да не се налага да му ги врьщам после.Пак провери и пак ДА.

ПРО серията сваля колата с около 4 см. но ти това си го знаеш вече.При мен питанката беше амортесьор от кьсите за оригинални пружини,при теб е кьса пружина на оригинал амортесьор.

Отговора на вьпроса е НЕ, няма да станат,проблеми имаш и той е около 4 см.

И горното сьм го проверил поне 15 пьти из тукашните форуми,но не и за Ауди / което няма никакво значение /а за Мерцедес.

В момента двата в подписа са ми с Хеви Дюти,а малкия е Спорт задни и хеви дюти предни.

И пак - ако питаш за влизане ще влязат и пружини и амортесьори,но на всяка дупка ще им трепериш еле ако е натоварена колата.Комплект амортесьоти за твойта кола няма да е повече от 250$.

Поздрави на Ауди форума
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

sergej
        По данни на Ейбах е -35мм, с двойно действащи газови Монро Рефлекс съм в момента.

Бенцбосс, моля да се обосновеш ако може така де за обща култура.
        С две думи какво ти казаха във фирмата колко бързо ще прецакам нормалните амортисьори?
        Вече съм пратил запитване за 4 броя кони спорт регулируеми и чакам отговор от вносителя.
        Та в такъв случай из чуждите форуми са се прецакали защото пишат и показват как няма ядове с нормални пълнители на про-кит.
        А и филмчето е показател мисля малко поне, в смисъл че ако сложа само пружините ще съм по-добре от нормалните но и по зле от цялостно спортно окачване.
        Така ли е или е трик, ясно е че колата ще слезе с около 4см надолу, не търся визия а стабилност при завиване.
        В България си разбиваш окачването за нула време било то и на танк камо ли на кола.
        Или да експериментирам имам два маслени билщаина здрави да ги сложа отпред и да покарам?
        Така поне може да предпазя сегашните пълнители.....

П.П ето го каталога и номера е този Еibach EW 1507002 HA

http://www.koenigseder.at/uploads/tx...ch_Katalog.pdf
        Последно редактирано от SunShine; 20-02-09, 19:09.
        Nuvi 1490T DeLuxe 5.11

Коментар

Първоначално публикуван от sergej Преглед на мнение
          ако е до -30мм може, обаче само с газови (от мой опит)
          Сваля между инч и инч и половина или грубо 2.6 до 3.5 см.

Ти го хвьрли в размисли

Не ми казаха за колко ще ги скапя.Знам само,че свалих Закс на 160 000 километра и 10 години и сложих Хеви Дюти с доживотна гаранция.Половината от доживотната да изкарат пак добре.
          Последно редактирано от BENZBOSS; 20-02-09, 19:46.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

аз имам омега са вейтек пружини -30мм и сакс амови, 16 цолови джанти и гуми 205/55/16 и нямам проблеми, возя се като по лепило
            Three witches watch three Swatch watches.
            Which witch watch which Swatch watch?

Коментар

Първоначално публикуван от SunShine Преглед на мнение
              По данни на Ейбах е -35мм, с двойно действащи газови Монро Рефлекс съм в момента.

Да не ти отмествам темата ма по-кофти от Монрото няма та ако не са ти много нови или си надиплил пачка за колата леко ги сритай в ьгьла и си вземи нещо свястно.

И си пишем заедно в тая тема
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от sergej Преглед на мнение
                аз имам омега са вейтек пружини -30мм и сакс амови, 16 цолови джанти и гуми 205/55/16 и нямам проблеми, возя се като по лепило
                За влизането както вече казах ще влязат.Дават им по каталог 3.8 см максумум сваляне та той да си прецени дали си заслужава риска.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Монрото ми е подарак така де пари не съм давал за него ма ми е новичко пък лошо хубаво на харизан кон.... зъбите не се гледат.
                  Ще сложа билщаина отпред да видим кон боб яде ли понеже и него не съм го купувал а ми е бонус към пружините.

някъде около 400 евро е комплекта на кони спорт
                  Nuvi 1490T DeLuxe 5.11

Коментар

На Fabia vRS съм сложил кит на Eibach -25мм, който си е даден за сток амортисьорите. Приятели, които го карат от повече време, твърдят, че амовете се скапват сравнително бързо.
                    Бих ти препоръчал да си вземеш кит, който е комплект амове и пружни, за да стане като хората. В края на краищата, ако компонентите са добри поотделно, не означава, че ще работят добре заедно
                    Зима иде

Коментар

Първоначално публикуван от SunShine Преглед на мнение
                      Монрото ми е подарак така де пари не съм давал за него ма ми е новичко пък лошо хубаво на харизан кон.... зъбите не се гледат.
                      Ще сложа билщаина отпред да видим кон боб яде ли понеже и него не съм го купувал а ми е бонус към пружините.

някъде около 400 евро е комплекта на кони спорт
                      Разгледай какво има от другата страна на океана.Комплект Билщайн СПОРТ за Мерцедес 140 беше около 430 ДОЛАРА и трудно се намираха по-скьпи за другите марки.

Кони нямат пипане,двойно на моите за Е класата,а за 140 пьк не произвеждаха.140 може да видиш 100 пьти за един ден,Ауди 80 кабрио е едно на седмица тук.Вьпреки това Кони не правят за моя модел.Билщайн модел Спорт ще ти пасне перфектно.
                      Последно редактирано от BENZBOSS; 20-02-09, 19:57.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение
                        На Fabia vRS съм сложил кит на Eibach -25мм, който си е даден за сток амортисьорите. Приятели, които го карат от повече време, твърдят, че амовете се скапват сравнително бързо.
                        Бих ти препоръчал да си вземеш кит, който е комплект амове и пружни, за да стане като хората. В края на краищата, ако компонентите са добри поотделно, не означава, че ще работят добре заедно

Де факто още в завода излиза с идеята бързо да си замине така ли?

Иначе визирам това Koni Sport Adjustable Shocks:

Nuvi 1490T DeLuxe 5.11

Коментар

Какви Омеги Бенцове и Фабии бре. На Ауди е с пълнител. Дължината на ама е еднаква.
                          Ако пружините са по-меки от заводските ще натоварват амортисьорите повече. Колко повече и колко по-бързо ще изтърват амортисьорите никой не може да каже, защото зависи от това как се кара.

Коментар

По-твьрди са една идея ако не се льжа.А комбинацията Монро модел ВОЗИМ КЬТ ЛОДКА с кьси и ниски пружини ще е убийствена за колица като Ауди 80.

Лично мнение без да искам да засягам колегата.
                            Предни има Билщайн както каза и ако са жьлти проблема е решен.Остава едни задни да намери и става кукла.
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

монтирал съм газови на закс на свалено окачване на толедо и проблем няма преди 1.5г. даже в магазина им казах че са за спортно окачване и казаха че няма проблеми и ще си спазят гаранцията ако има някакъв проблем.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X