Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Окачването, какво по-лесно от това?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Окачването, какво по-лесно от това?!

Нестава , щото аз обичам да ми е меко а колегата ми Геро харесва да е "винкелщайн"
    Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Тея койлоувъри по метър и нещо незнам как ги направихте да са по 20-30К $, но в нета никога не съм виждал такива цени, по-скоро 400-500 $ е средната цена...

Коментар

След много години на проби и грешки докато карах раликрос.И копиране от по опитните колеги,вече съм наясно какво искам да постигна в поведението на окачването и горе долу как да го постигна.Сега като си спомням какви глупости съм правил отначало с "тунинга" на колата направо се плашим.Тези неща наистина трябва да се правят далеч от пътната мрежа.Готовият кит е добро решение,доколкото се предлага специално за конкретна марка и модел автомобил.Но както казва колегата Паджеровод откъде да си сигурен,че не са боядисали пружините в някой турски гараж.
        Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
        -----------------------------------------------
        Питието определя съзнанието....
        -----------------------------------------------
        0887770735

Коментар

Нека и аз да кажа нещо . Най-важното е човека да знае какво иска ! Благодарение на Венци и Пламен Петрови имах възможността да изпробвам всички фабрични окачвания , които те внасят на моята Баба Яга . Всичко съм снимал и описал тук . Най-накрая успях да нагодя колата си спрямо МОЯ стил на каране , използвайки компоненти от различни производители ! Да , за някои тя ще е много "мека" , за други "твърда" , но това е въпрос на лично предпочитание и виждане .
          За мен е ПЕРФЕКТНА !

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
            Тея койлоувъри по метър и нещо незнам как ги направихте да са по 20-30К $, но в нета никога не съм виждал такива цени, по-скоро 400-500 $ е средната цена...
            Да това което масово се продава е на тези цени ! Но нали се сещаш , че големите отбори си поръчват на заводите да им направят за тях определени неща и като се прави в единични бройки цената е .............

Коментар

Досетих се аз, но все пак за простолюдието могат да се намерят доста сериозни койлоувъри на далеч не такива космически цени. Работата е там, че не е ясно защо ти е 1.5 коиловър за да се движиш по пътната мрежа. Така и аз просто си закупих от братя Петрови 1 сметнат комплект и съм доволен. Остава да го сменя с друга марка кит. Но реално не съм достатъчно полудял явно за да сменям и смятам и пробвам какво ли не. В това отношение, Кинекс е баш напреднал и има много какво да каже/той не е като да не казва/. Аз смятам, че ако нямаш ресурс от време и пари + огромен ищах за изследване на тематиката, най-добре е да си купиш готов кит от реномиран производител и през реномиран доставчик с години ганация...

Коментар

Mного жега
                А даже и да сложим такива красоти няма да ги ползваме както трябва и всичко се обезмисля ..........

Коментар

Аз знам 1 индивид, небезизвестен член на форума, който ще изкочи скоро с такива койлоувъри, но пазя тайна, че да има изненада.

Коментар

Dano ! Винаги се радвам на подобни играчки !

Коментар

Окачването е наи трудното нещо на всякакво возило.Аз съм доста резервиран да правя това от книгите.Има хора с доста опит за всяка една марка-за моита се вслушвам и правя това което ми кажат старите кучета,и до сега не са ме подвели.Така че (зарязваме красотите по списанията) и се оглеждаме наооколо.Митко-Фулда,Кинекс и вероятно много други които си разбират от работата,и то с много,опит-грешка.Не ги познавам лично,но това което чета в форума ми стига да им се доверя
                      Дано не греша
                      Емил-00356 99872043-Малта
                      Defender-90

Коментар

Е Митко, то при него имам чувството, че схемата е проба-проба, без там разните му грешки и разтакавания

Коментар

Е, тои си знае-но е доволен от това което е постигнал-а и си казва.Затова-Респект
                          Емил-00356 99872043-Малта
                          Defender-90

Коментар

интересна тема спретнаьте и не мога без да се включа все пак понаправих това онова и видях нкоя друга наистина добре направена машина.преди година две монтирах окачавне което може да се нарече кит но след доста труд постигнах да го допълня и пак не мога да кажа че джипа е перфектен но след 80.000км изминати включително едно пътуване до България мога да кажа че като цяло си върши работата.естествено не се кара хард нито траял екстрем нито на рали състезания от което е логично че е издържало тези километри и е в перфектно състояние до момента.

от известно време имам наблюдениа върху една траял машина кояато може би е една от малкото добре направени за екстрем след доста време около Иво и покрай състезанията се нагледах и повярвайте ми големите гуми с метровите амортисьорчета се слагат много лесно но дали са поставени добре дали като цяло окачаването е добре разработено дали то ше издържи на натоварванията е по сложната част в неговия клас няама тунинг окачавния има само направи си сам поне многократно се нагледах на случки които водят до както вие казвате проба грешка проба дори Иво и всеки който се е захванал с това е преправиал многократно окачването в машината си.
                            много интересно е когато легализираш една многократно доказала се машина да се движи както останалите автомобили по пътищата дори по добре от много тунинговани джипки с тунинг китове.
                            много е лесно да се напишат тези два реда но тук става дума за много о труд за пари няма да говорим ако имах възможност бих направил подобна траял машина или с две дум по схемта проба грешка.
                            поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X