Обява

Свий
Няма добавени обяви.

повдигане на Терано

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• повдигане на Терано

Някой би ли помогнал да даде идея как може да се вдигне Терано 1 без да се сменя окачването ,целта на вдигането е че искам да сложа 10.5J/15 и гуми 31х10.5 ,сега съм с 8J и 31х10.5 и при пълно завъртане на волана опира на веждата а като сложа по-голямат 10.5J джанта ще стане страшно.Ако някой може да ми каже как мога да го вдигна малко,без да сменям окачване/че излиза едни големи пари/ и да избегна това опиране ще съм му много благодарен.
    Само ужасът прави хората нормални

До: повдигане на Терано

Бодилифт му викат

Коментар

Първоначално публикуван от goskata Преглед на мнение
      Някой би ли помогнал да даде идея как може да се вдигне Терано 1 без да се сменя окачването ,целта на вдигането е че искам да сложа 10.5J/15 и гуми 31х10.5 ,сега съм с 8J и 31х10.5 и при пълно завъртане на волана опира на веждата а като сложа по-голямат 10.5J джанта ще стане страшно.Ако някой може да ми каже как мога да го вдигна малко,без да сменям окачване/че излиза едни големи пари/ и да избегна това опиране ще съм му много благодарен.
      Наи евтиният вариянт да не ти опират гумите е да срежеш калниците

Коментар

Явор(dorzi) -казаха ми че можело да се повдигне малко с втълки над тампоните се слагали.Дали това имаш в предвид?

Коментар

терано 1 отпред е на торсиони, отзад на пружини.Възмижен е лифт в рамките на 20-30мм.натягат се торсионите, сменят се амортисьотите и кормилния демфер-отпред.Отзад- сменят се пружините и амортисьотите.Цената на частитите е около 1600лъва
          [IMG]http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg[/IMG]TLC LJ70 - първата любов

Коментар

Човека ти казва,че не иска да сменя окачването!!!
            П.П.Да това е бодилифт.

Коментар

Благодаря за инфото на всички.

Коментар

tna_bg можеш ли да ми дадеш тел. на някой при който да отида и да ми го направи това повдигане което казваш че излиза 1600 лв.

Коментар

Колега и аз съм взел 31x10.5x15 Saxara и като гледам няма да може да влязат.Ще опират в калниците и купето.Джантите са ми 7 цола.при теб в калника ли само опират.Ако е само в калника може да се изреже.

Коментар

Първоначално публикуван от goskata Преглед на мнение
                    tna_bg можеш ли да ми дадеш тел. на някой при който да отида и да ми го направи това повдигане което казваш че излиза 1600 лв.
                    Тази цена обявиха в Гладиатор Пловдив около месец преди началото на темата.Успех.
                    [IMG]http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg[/IMG]TLC LJ70 - първата любов

Коментар

благодаря колеги.Свързах се с Геро от Варна и най вероятно ще се доверя на него че ми показа едно терано как го е направил и ми падна шапката.

Коментар

Колега аз сложих 31/10.5/15 но ми опират в калниците пусни снимки какво си направил.

Коментар

http://www.sterry.me.uk/blog/2007/09...ifying-my-4x4/

Една идея за боди лифт.

Аз лично не бих я препоръчал много, едно изрязване на ламарините и готово, но на Терано 1 центъра на тежеста е май по ниско и може да се повдигне малко купето. Предполагам че местата на захващане на купето към шасито са подобни при Терано 1.

Коментар

Първоначално публикуван от tna_bg Преглед на мнение
                            Тази цена обявиха в Гладиатор Пловдив около месец преди началото на темата.Успех.
                            При братя Петрови-1260 лева

Коментар

Чакай да допълня-разгледай електронния магазин на "ЛИКОН"-там ще го видиш-четири амортисьора и две пружини.
                              Можеш да поръчаш и двете торсионни щанги.
                              Виж също и при "Вромос",там предлагат "Calmini".В Щатите кита на "Calmini" за Терано е 949 долара без доставката,разгледай им сайта и ако можеш си го поръчай.
                              Последно редактирано от jashi1; 20-02-09, 09:16. Причина: допълнение

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X