От: Мнението ви за амортисьори KONI?
На мен ми се струва, че се опитваш да избереш само по технически параметри/доста неясни и условни/ като едновременно с това да бъдат и "по-така".
Това е същото като да избереш тонколони само от данните на хартия, без да си ги чувал - обикновенно така избрани - свирят лошо.
На мен ми се струва, че се опитваш да избереш само по технически параметри/доста неясни и условни/ като едновременно с това да бъдат и "по-така".
Това е същото като да избереш тонколони само от данните на хартия, без да си ги чувал - обикновенно така избрани - свирят лошо.
, не и тук. Знам какво не ми харесва в досегашните няколко, и едно от тия неща е промяната в поведението при заграване (не прегряване, а просто загряване). При това промяна, състояща се в преход между що годе приемливо поведение, и неприемливо такова. Е, на FOX-овете външния резервоар е по-голям от амортисьора в свито състояние, та поне евентуално ще загряват по-малко, разглобяеми са, настройваеми са, и ще мога да ги побера. Ако имаше и друг производител, дето да прави тоя размер, и той щеше да е в кюпа. А например въпросните KONI-та, заради които пуснах темата, хич и не знам дали ще се поберат, и по-точно дали няма да са къси, по простата причина че дори размери не са благоволили да напишат по каталозите си, а вносителя ги няма налични, та да отида да премеря с рулетката. Същото с Каяба, Билщайн, ОМЕ, и още доста, та даже и по параметри не мога да ги търся. На практика в момента избирам амове по картинка и твърдения на производител, и тук-там откъслечни мнения из интернет, както и колеги тук опитали това или онова. Само че както навсякъде понякога мненията за определен продукт варират от "пълен боклук", през "пълна безсмислица", до "други амове никога няма да купя. Това са моите!".
:
Коментар