Такова съм виждал доста по руските сайтове в колите им.Явно не е скъпо и се намира.Дайте и ние да си намерим от някъде!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Прекъсвач на плюса за лебедка
Свий
X
-
Е аз нещо такова си представях. Видях подобно при адаша ти. Въпросът е откъде да се намери нещо подобно???Първоначално публикуван от митко Преглед на мнениеето още една идея
иначе съм виждал на ММ лебедките си имат вграден ключ.
аз на мойта лебедка когато не я ползвам прост откачвам кабела на масата.
Иначе в руски форум срещнах и вариант за ключ маса от Камаз, който позволява комбинирана работа - ръчно и дистанционно включване/изключване. За него бяха написали:
Т.е. изглежда, че си е бая топуз.девайс не помещается в кулаке и весит до полукилограмма, если не большеНие не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от митко Преглед на мнениеето още една идея
Ето го това нещо.Само трябва да се пита колко ампера е;
http://www.adventurecar.com/catalogo.tuning.bl.php
В раздел Превключватели и бутони
Коментар
-
Не се разправяйте с тия дистанционни бе, изгарят. Това всъщност е едно реле с мегаконтакти. Но май не е домислено, и пие ток и в покой. Мизерен, но го прави. За мене въпроса е принципен. Трябваше да го направят нормално поляризирано реле.
Това с червеното флагче е най-обикновена ключ-маса, даже не е от най-хубавите. Напредналите имат трети извод. На него се закачат непрекъсваеми слаби потребители. Например двигателят на бензиновите.
Правилната ключ-маса за джипове е с дистанционно. Едно въженце от флагчето. Обикновенно го изкарват някъде в района на долния десен ъгъл на челното стъкло. Ако са без съзнание първият дотичал отвънка да може да го изключи. Само че такова Спарко струва 200 ли, 250 долара, и хората си ги правят сами.
Пластмасовите флагчета може да се счупят в патакламата, и тогава посмъртно няма изключване. Моята е нормална от Шкода, струва десетина лева в камионските магазини. Флагчето е едно криво железце. Също се вади, заминава в джоба, и да одят да се разправят да крадат колата ... На мене ще ми трябва половин ден да направя ново, на тях не знам.
Коментар
-
Първоначално публикуван от митко Преглед на мнениеето още една идея
Пичове, точно за това ви писах по-горе.
Това е руски механичен прекъсвач пред-
виден за минусовия проводник.Този на
снимката не знам на какъв номинален ток
издържа, но металните такива ( цена 12л.)
са оразмерени за 250 А.Тъй като при мен
консумацията е около 420 А , вързах три
такива в паралел и няма проблем.Важното
е при оразмеряване на веригата да предви-
дите и малко резерв при прекъсвачите, за
да не изпушат или прегреят.Да живей куманизъма!
Коментар
-
Ми, те са си фабричните с коитоПървоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеЪ-ъ, тия 250 А са само кратковременни. Демек само стартерът за малко, и после тоя електрожен спира. На приличните изделия трябва да има две цифри. Например 250/20, или 1 000/50, нещо в такъв формат.
газките и уазките се правят от
двеста-триста години веке.Обе-
щавам най-тържествено, като
ми изпушат да ви кажа.Е,притесни-
телно ми е малко, че може да се
наложи да се позачека слайтли,
ама ...Да живей куманизъма!
Коментар
-
на този прекъсвач му пише 1000/100, струва около $10Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеНапример 250/20, или 1 000/50, нещо в такъв формат.Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related
Коментар
-
А какво мислите за два "автоматични предпазителя" (бушони) за по 250А (такива съм виждал най мощни) свързани в паралел!
В караваната съм с такива 25А, работят перфектно!Път е мястото, през което възнамерявам да премина!
0884837709
0878383528
Коментар
-
Първоначално публикуван от ves1 Преглед на мнениеА какво мислите за два "автоматични предпазителя" (бушони) за по 250А (такива съм виждал най мощни) свързани в паралел!
В караваната съм с такива 25А, работят перфектно!
Ще копат, как няма да копат!
Тествай и пиши!
Успех!Да живей куманизъма!
Коментар
-
Брадва и дървено трупче - подлагаш под кабела и с едно движение го прекъсваш
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Коментар
-
Че бушони в паралел не работят
Заради производствените толеранси единият ще изключи, и веднага и другият.
Макар че нямам идея и какви си виждал. 250 амперов автомат е колкото половин кофа
)
Я като сте се затичали по такива работи ми кажете нещо полезно. Къде има тежкарска фирма за автомобилни музики? По идея те използват едни автоматчета, може и да ми свършат работа. Много искам да ги разгледам.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар