Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Доволни ли сте от лебедките на VROMOS.com?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Доволни ли сте от лебедките на VROMOS.com?

На старото АТВ си бях сложил 3000 лб. Шумничка беше но работеше безотказно. Едно година я ползвах и го продадох с работеща лебетка. На едно състезание пред очите ми отказаха три... няма да им казвам името та вадих колеги от деретата дето с неодобрение ме гледаха че съм си купил китайска лебетка. До два дена ми идва новото АТВ и пак ще си купя Явор.

Ако трябва да кажа какво не ми харесваше на старата лебетка, мога да кажа само две неща, които не са кой знае колко значителни.
    1. Въжето ми се струваше доста твърдо и от там се получава тоя ефект дето V93 е споменал.
    2. Много малко свободно място отаваше на макарата като се навие въжето. От там идва проблема, че ако не го навиваш равномерно просто гарантирано късаш шпилките които държат макарата.

Видях новите модели, и втория прблем е отстранен. За първия ще разбера до 4-5 дена

Успех на Явор & компания

Коментар

С гаранционото обслужване колегите са много точни. Докато беше в гаранция имах проблем със спирачката и кутията с релетата-бяха сменени веднага. За лебдката мога да кажа само хубави неща, до сега никъде не ме оставяла при много жестока експлоатация(автомобила FJ60,повече от 2 тона)
      До сега три пъти съм късал важето, в момента съм с българско и съм много доволен. За жалост спирачката не работи пак, но така е от доста време и нямам проблеми.
      Като цяло съм доволен от лебедката, в момента е на много по лек автомобил и я очаква ново изпитание- седем дни в Балкан-Трофи.

Коментар

Първоначално публикуван от Христо Преглед на мнение
        С гаранционото обслужване колегите са много точни. Докато беше в гаранция имах проблем със спирачката и кутията с релетата-бяха сменени веднага. За лебдката мога да кажа само хубави неща, до сега никъде не ме оставяла при много жестока експлоатация(автомобила FJ60,повече от 2 тона)
        До сега три пъти съм късал важето, в момента съм с българско и съм много доволен. За жалост спирачката не работи пак, но така е от доста време и нямам проблеми.
        Като цяло съм доволен от лебедката, в момента е на много по лек автомобил и я очаква ново изпитание- седем дни в Балкан-Трофи.
        Радвам се, че се признават гаранциите както си му е реда. Не напразно повдигнах тази тема неведнъж защото съм бил свидетел и потърпевш на "гаранция - франция".

П.С. Ако лебедката изтърпи безпроблемно Балкан Трофи ще я призная. Ще очаквам коментарите относно нейното представяне

Коментар

Първоначално публикуван от fenek Преглед на мнение
          Радвам се, че се признават гаранциите както си му е реда. Не напразно повдигнах тази тема неведнъж защото съм бил свидетел и потърпевш на "гаранция - франция".

П.С. Ако лебедката изтърпи безпроблемно Балкан Трофи ще я призная. Ще очаквам коментарите относно нейното представяне
          Имаи в предвид че очакванията за Балкан Трофи са бюджетните решения да не могат да стигнат до финала.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
            Имаи в предвид че очакванията за Балкан Трофи са бюджетните решения да не могат да стигнат до финала.
            Е нали за това са изпитанията, да видиме колко хубави са всъщност тези лебедки. Едно е Явор да ги тества на разните му там "хард" разходки, друго е да се тестват на "бойното" поле ... паживьом у видем!

Коментар

Първоначално публикуван от fenek Преглед на мнение
              Е нали за това са изпитанията, да видиме колко хубави са всъщност тези лебедки. Едно е Явор да ги тества на разните му там "хард" разходки, друго е да се тестват на "бойното" поле ... паживьом у видем!
              Кое е това "бойно поле"?Да се дърпаме цял ден на лебедка ли или да ползваш лебедката само когато ти потрябва?Щом са тествани лебедките и не са дали дефект-значи са добри а и цената им е повече от добра.Аз не вдявам какво си се хванал за тези лебедки?На още едно място в форума чета твое мнение че нещо не ти изнасят лебедките ама не виждам конкретна причина написана.Ако не ти харесват има и други марки лебедки бре колега.Всеки си пазарува според потребностите и възможностите

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
                Кое е това "бойно поле"?Да се дърпаме цял ден на лебедка ли или да ползваш лебедката само когато ти потрябва?Щом са тествани лебедките и не са дали дефект-значи са добри а и цената им е повече от добра.Аз не вдявам какво си се хванал за тези лебедки?На още едно място в форума чета твое мнение че нещо не ти изнасят лебедките ама не виждам конкретна причина написана.Ако не ти харесват има и други марки лебедки бре колега.Всеки си пазарува според потребностите и възможностите
                Ти какво си се захванал с мен. Нищо лошо не съм казал за лебедките, поне не и в коментара който цитираш. Какво лошо има в това да чуем мнение на човек използвал лебедката в състезание (това нарекох "бойно поле")? Да не би вече да си предрекъл провал за марката, че така ме нападаш? Защото аз не съм, и се надявам да не се провали за да може както мен така и други хора да ги ползват на състезание без да се притесняват. Всяка лебедка може да се развали, дори и рамзи които се водят за "мерцедеса". Така че намирам коментара ти за неуместен и в този случай, просто спри да се заяждаш с мен.

Коментар

пък после ме търсете на някой топъл остров... да ме хванете за знаете къде........тва кой го каза бе пич що се чудиш след подобни думи че хората не те харесват.

Коментар

До fenek : Ти недоволстваш от лебедките-не аз Нещо не си ме разбрал правилно.На мен лебедките ми харесват и съм чувал за тях хубави неща-дори в скоро време ще се сдобия и аз с лебедка на Вромос.Не се заяждам с теб-но гледам че на теб нещо не ти се нрави-какво точно така и не се разбира

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
                      До fenek : Ти недоволстваш от лебедките-не аз Нещо не си ме разбрал правилно.На мен лебедките ми харесват и съм чувал за тях хубави неща-дори в скоро време ще се сдобия и аз с лебедка на Вромос.Не се заяждам с теб-но гледам че на теб нещо не ти се нрави-какво точно така и не се разбира
                      Що бе, едно връбченце ми каза, че си харесвал само ръчни лебедки.. или и на тебе ти досладя мързеливото!

А koko11, незнам защо четеш постоянно по диагонал. След това да си прочел, че със Явор съм се разбрал и всичко е ОК?

Коментар

Лебедките се доказаха вече като едни изключително здрави и надежни партньори в нашите "Хард" разходки. Определено твърдя, че ниската им цена не е за сметка на качеството.
                        Виждал съм много лебедки и съм притежавал много и постепенно затвърждавам мнението си за качествата на "Вромос".
                        Тук е хубаво да се чуе и мнението на хората сражаващи се на "боиното поле" все пак там лебедките са в екстремални условия на експлатация.
                        LZ1VMH

Коментар

До: Доволни ли сте от лебедките на VROMOS.com?

От новата 10000 либри определено съм.
                          Вчера вадих един МЛ затънал до праговете в една кал.
                          Джипа тръгна към него първия път.
                          Подпрех го на една бабуна и вече го извадих.Та за това казвам че съм доволен.И мен ме е вадила 2-3пъти до сега.
                          А м-у другото колко тежи МЛ-а

Коментар

доста

Коментар

Първоначално публикуван от markan Преглед на мнение
                              ..................
                              А м-у другото колко тежи МЛ-а
                              Новият МЛ 320 тежи 2185кг по книжка
                              Старият МЛ 270 е по-лек с около 50 кг.
                              LZ1PER

Коментар

Сложихме една на репатрак които работи доста, наи-голямата си мисля че беше. Безотказна е. Респект.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 14,445 в 10:11 на 30-01-26.

Зареждам...
                                X