Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Доволни ли сте от лебедките на VROMOS.com?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Написаното по-долу е не съвсем строго по темата, но мисля, че е важно, защото показва отношението на Vromos към клиентите.

След като пуснах информация от неделната разходка, в която споменах, че имах проблем с лебедката, снощи получих следното лично съобщение (цитирам го без да съм искал разрешение, но се надявам колегата да не се сърди ):

Първоначално публикуван от Явор
    Здрасти
    Прегледах темата от последната ви разходка и прочетох че пак си имал проблем с лебедката.
    Точно от този модел до сега никой не е изревал въпреки че и правиха доста "идиотски" тестове.
    Не е лошо да направите с Влади една по сериозна инспекция, и ако не откриете някой "дявол" вътре драсни ми два реда може да я сменим с друга.
    Днес следобед отскочих до Голди и на място проведохме неколкократни изпитания, които потвърдиха наличието на проблем.
    След консултация на Влади с Вромос, лебедката беше заменена с нова. Надявам се с нея да имам повече късмет (както Влади ми каза, това било първата рекламация. Да си имам късмета! )

Както и да е. Искам тук да благодаря на Вромос и лично на Явор за коректното отношение към клиента и за бързата реакция.

Също така дължа благодарности и на Голди и неговите момчета за това, че експресно и след края на работното време извършиха упражненията: сваляне на броня с лебедка, демонтаж, монтаж на новата лебедка и връщане на бронята с лебедката на мястото й.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Чак се засрамих
      Надявам се този път всичко да е наред и да си я ползваш със здраве.

П.П. И по рядко

Коментар

Даааа, отношението към клиента е много важно!

Коментар

да доволен

Коментар

До скоро имах известни съмнения относно тези лебедки. Когато я сложих на джипа знаех че той тежи 1300кг и затова взех 8500 либри. Представяше се добре, но не ме очаровеше, очаквах повече. Наскоро обаче се оказа, че кантара на който съм мерил джипа ме е подвел и всъщност той тежи 2 тона. При това положение с чиста съвест мога да кажа че лебедката е прекрасна.
            http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от speisi Преглед на мнение
              кутията с релетата трябва и АЗ да я преместя при двигателя днес се справи мн добре, вадих една къса Г и една дълга Г 9500ли е Супер за мене
              Не казваш цялата истина! Накрая тия двете Г-класи, едвам те извадиха тебе!

Коментар

Re: Доволни ли сте от лебедките на VROMOS.com?

Явно лебетката е доста добра. Аза какви пари се намира? Трябва ми за ГАЗ69!
                marti6

Коментар

Обърни се към Голди той ги продава и монтира в неговия сервиз
                  ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                  Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от marti6 Преглед на мнение
                    Явно лебетката е доста добра. Аза какви пари се намира? Трябва ми за ГАЗ69!
                    Разгледай тази тема или влез в сайта

Коментар

лебедката и управлението работят под вода и на изгасен двигател ,хубаво е само кутията да е по високо да не се гмуркаш да я търсиш.и дистанционното издържа на вода .кутията я пробих в долния краи изтече бая.

Коментар

Първоначално публикуван от ceco Lj Преглед на мнение
                        хубаво е само кутията да е по високо да не се гмуркаш да я търсиш
                        Затова аз съм си я прибрал вътре в кабината
                        sigpic УАЗ-452

Коментар

Първоначално публикуван от Явор Преглед на мнение
                          Разгледай тази тема или влез в сайта
                          Освен вас някой друг ще очаства ли на изложението в София? Говоря за фирми за тунинг, офроуд и т.н. ? Случайно разбрах че ще участвате затова ми е интересно. За да не стане грешка говоря за Спорт и Туризъм, ето тук пише:

http://www.bulgarreklama.com/?id_ses...lendar&lang=bg

Коментар

Всичко много хубаво. Продават се лебедки които сега работят, а какво става ако не работят или след някой друг месец и започнат да звучат като 100 годишна мелница за брашно? Ще е интересно да чуем дали ще приемете гаранцията, или ще намерите удобно за вас оправдание.. Нищо лично просто трябва да сме наясно.

Коментар

Първоначално публикуван от fenek Преглед на мнение
                              Всичко много хубаво. Продават се лебедки които сега работят, а какво става ако не работят или след някой друг месец и започнат да звучат като 100 годишна мелница за брашно? Ще е интересно да чуем дали ще приемете гаранцията, или ще намерите удобно за вас оправдание.. Нищо лично просто трябва да сме наясно.

Дотук не съм чул някой да се оплаква от отношението на Вромос към клиентите. Поне аз нямам оплаквания, защото първата ми лебедка направо беше сменена с нова, без да се търсят "удобни оправдания".

А що се отнася до звученето "като 100 годишна мелница за брашно" мога да цитирам една продавачка в магазин за облекла

Госпожо, ама вие искате дрехата хем да е хубава и маркова, хем да е много евтина. Е, това, госпожо, и в рая го няма.
                              Преведено в контекста на темата, това би звучало като "Не можеш да очакваш, че лебедка за 800 - 900 ще върти и ще ти пее като Warn за 3500".
                              За съжаление, обикновено принципът е "What you pay is what you get" (т.е. получаваш това, за което си платил) ...
                              Последно редактирано от Чавдар (V93); 16-04-07, 09:53.
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

напълно съм съгласен с колегата v93 че получаваш това което си платил.ни повече ни по малко.за сега лебедката на явор работи без проблем даже ще си взема и за другата джипка пак от него само че по голяма

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 14,445 в 10:11 на 30-01-26.

Зареждам...
                                X