Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мобилна ел.лебедка - мнения моля.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Мобилна ел.лебедка - мнения моля.

Първоначално публикуван от wizardmen Преглед на мнение
    Има такава в практикер, вчера я мернах. Цена 239.99 лв
    Тази същата, я продава един юнак от Пловдив, говорих с него по телефона, та той я продава на цена 180лв. Той ги вкарвал и зареждал магазините с тях. Били Чешки.Разбрахме се да ми я прати по еконт, казах му с опция "Отвори преди да платиш". Той вика: неможе, аз съм патил, отварят не харесват и връщат, а разходите са за мен. Добре викам, аз как да платя 200лв за кашон в който може да има всичко...............камък например. Ами ако искаш вика.
    Тази лебедка е добра за отзад, с нея ще си тегля лодката с колесара от морето или някое мочурище до джипа. Та идеята ми е, ако има някой колега от Пловдив който проявява интерес към това кречетало, ако има време, да отскочи и да провери какъв е точно случая. Тел. е 0882506750. Ако всичко е наред ще отида да си взема една, ама да не се окаже, че само ще отида.
    Роден рибар, а принуден да работи.......

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
      Отзад напред:
      1. Марките отдавна не са това, което бяха, традициите и опита, също.
      2. Качеството се гарантира от добра конструкция, качествени материали и прецизна изработка.

Наличието на предпзен, регулируем съединител, само по себе си говори за добра конструкция. Вероятността подобна лебедка да "изгори", или изрони зъби, клони към 0.
      Имах подобна лебетка до преди 2 год.(казвам подобна защото бе произведена в тайван за ЕС-купена бе от Англия-10.000lb).
      Имах идея да я слагам на първото си АТВ ,но така и не стана
      Ползвах ме я предимно да качваме коли на платформа и работеше,до момента в които на авера на който я бях дал да я ползва не му се наложи да вади едно ЖИГУЛЕ от едно деренце - не изгоря но не остана и здрав зъб по колелата
      Определено не става за 2т. желязо заровено в калта
      П.П.От личен опит - АТВ ми е 270кг. а лебетката е маркова 1500lb.(не ме е изоставяла за сега),но определено вижда зор като се окопая качествено до уши
      Последно редактирано от vnsh; 16-03-10, 09:27.
      "Докато умните се намъдруват,лудите се налудуват"
      "LZ1WAN"

Коментар

Същия проблем са го имали и преди пет хиляди години... Та затова някой се е сетил за полиспаса...
        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от EU_BG_akademika Преглед на мнение
          Тази същата, я продава един юнак от Пловдив, говорих с него по телефона, та той я продава на цена 180лв. Той ги вкарвал и зареждал магазините с тях. Били Чешки.Разбрахме се да ми я прати по еконт, казах му с опция "Отвори преди да платиш". Той вика: неможе, аз съм патил, отварят не харесват и връщат, а разходите са за мен. Добре викам, аз как да платя 200лв за кашон в който може да има всичко...............камък например. Ами ако искаш вика.
          Тази лебедка е добра за отзад, с нея ще си тегля лодката с колесара от морето или някое мочурище до джипа. Та идеята ми е, ако има някой колега от Пловдив който проявява интерес към това кречетало, ако има време, да отскочи и да провери какъв е точно случая. Тел. е 0882506750. Ако всичко е наред ще отида да си взема една, ама да не се окаже, че само ще отида.
          Аз бих отишъл но незнам кога ще успея , че имам много пътуване тези дни .
          0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
            Това ще е много полезно, ще се спестят едни 50 лева печалба на магазина
            Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Същия проблем са го имали и преди пет хиляди години... Та затова някой се е сетил за полиспаса...
              Абсолютно си прав Не на всеки му идва акъла навреме....
              "Докато умните се намъдруват,лудите се налудуват"
              "LZ1WAN"

Коментар

А пък друг е измислил истинските лебедки ...
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
                  Е ако не ти представлява трудност и ти е удобно, звънни му като можеш, да видим какво ще ти покаже.
                  Успех

Коментар

Намерих и тази
                    http://emk-33.com/shop/product_info....ducts_id=34120
                    , като я гледам, като нищо може да ми вдигне резервната гума до стойката..................
                    пише 900кг опън, колесара и лодката са около500, и колесара като е затънал в пясък и вода, тамън ще изгоря таз лебедка..... Тюююю за малко не стига язък

Коментар

Има развитие, пратих един колега да провери, има офис и фирма, пусната е лебедката, утре я чакам, това не означава, че ако изпържат някой от Вас случайно аз съм виновен.......

Коментар

Има развитие, пратих един колега да провери, има офис и фирма, пусната е лебедката, утре я чакам, това не означава, че ако изпържат някой от Вас случайно аз съм виновен.......
                        Бих те помолил, да споделиш впечатления след като я получиш , също така и някоя снимка.
                        Благодаря!
                        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                          Бих те помолил, да споделиш впечатления след като я получиш , също така и някоя снимка.
                          Благодаря!
                          И аз бих изкал мнение как се държи в истински условия
                          [COLOR=darkred]Veritas vos liberabit
                          [COLOR=blue]LZ1LPK[/COLOR] , A1(Rh-)
                          [/COLOR]

Коментар

Непременно, можете да разчитате...

Коментар

Здравейте и от мен.Имам подобна такава,донесох я от Швеция,пробвах я само веднъж,моето,бивше вече Монтеро(2450 кг) и едно Диско-въобще не се "замисли",започна да ги "събира" без усилие.Смятам,че в много ситуаций ще е полезна ,а и едно полиспасче,за помощ не е излишно,не заема място и бързо,удобно се работи.Ще направя снимки в работно положение да прецените.Успех на всички и по-малко нужда от лебедки.
                              Последно редактирано от tihomir7; 21-03-10, 17:05.
                              това е моят джип,засега...:lol:

Коментар

Първоначално публикуван от tihomir7 Преглед на мнение
                                Здравейте и от мен.Имам подобна такава,донесох я от Швеция,пробвах я само веднъж,моето,бивше вече Монтеро(2450 кг) и едно Диско-въобще не се "замисли",започна да ги "събира" без усилие.Смятам,че в много ситуаций ще е полезна ,а и едно полиспасче,за помощ не е излишно,не заема място и бързо,удобно се работи.Ще направя снимки в работно положение да прецените.Успех на всички и по-малко нужда от лебедки.
                                Това "да ги събира" означава ли че са били на сухо и равно?
                                Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                                Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X