До: Мобилна ел.лебедка - мнения моля.
Тази същата, я продава един юнак от Пловдив, говорих с него по телефона, та той я продава на цена 180лв. Той ги вкарвал и зареждал магазините с тях. Били Чешки.Разбрахме се да ми я прати по еконт, казах му с опция "Отвори преди да платиш". Той вика: неможе, аз съм патил, отварят не харесват и връщат, а разходите са за мен. Добре викам, аз как да платя 200лв за кашон в който може да има всичко...............камък например. Ами ако искаш вика.
Тази лебедка е добра за отзад, с нея ще си тегля лодката с колесара от морето или някое мочурище до джипа. Та идеята ми е, ако има някой колега от Пловдив който проявява интерес към това кречетало, ако има време, да отскочи и да провери какъв е точно случая. Тел. е 0882506750. Ако всичко е наред ще отида да си взема една, ама да не се окаже, че само ще отида.
Първоначално публикуван от wizardmen
Преглед на мнение
Тази лебедка е добра за отзад, с нея ще си тегля лодката с колесара от морето или някое мочурище до джипа. Та идеята ми е, ако има някой колега от Пловдив който проявява интерес към това кречетало, ако има време, да отскочи и да провери какъв е точно случая. Тел. е 0882506750. Ако всичко е наред ще отида да си взема една, ама да не се окаже, че само ще отида.
Коментар