Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за китайски лебедки NINGBO

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Мнение за китайски лебедки NINGBO

Спамер, това е същата оферта:
    Synthetic Rope
    9.5mmx30m(9500-12000lb) USD99/pc

Като махнеш стоманеното въже пак така идва.
    Ама има и друго: хАмериканско въже на метър с отстъпките и пр. идва 300 и нещо лева за 30 метра ама читаво.
    Да каже който е ползвал различни въжета има ли разлика.

Имах идея да поръчам на метър. Ако има мераклий може да се събереме и да го уредиме.
    Иначе ето Амстел: http://shop.ebay.com/items/?_nkw=Syn...Rope&_osacat=0
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

Преди три месеца си поръчах "китайче" от Англия 12000LB 5,5к.с 11мм.х28м стоманено въже + безжично дистанционно.Донесе ми я приятел който живее там ,на ЦЕНА 450 ЛЕВА франко в къщи.
      0887632135-Краси

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
        Спамер, това е същата оферта
        Знам

Точно на тия обаче не ме кефят нещата - е на снимка де
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Може да се заключи темата.
          [FONT=Comic Sans MS]Не може да не може.
          [/FONT]

Коментар

Колеги модератори извинявам се но от половин час се опитвам да побликувам нещо или да изпратя лично съобщение и не става и не става възможните причини са: . Аз се имам за средно интелигентен българин и чета от един час правила на форума и не знам си какви още канони тука и не мога да си пусна една тема, че търся една гума. Не знам какъв ми е статуса и колко трябва да съм остарял в тоя форум ама това не е работа да знаете. Поздрави иначе е добър форума и много хора ровят тук ама с тая администрация по лесно зелена карта за Америка ще взема.
            [/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от cvetoslav Преглед на мнение
              Колеги модератори извинявам се но от половин час се опитвам да побликувам нещо или да изпратя лично съобщение и не става и не става възможните причини са: . Аз се имам за средно интелигентен българин и чета от един час правила на форума и не знам си какви още канони тука и не мога да си пусна една тема, че търся една гума. Не знам какъв ми е статуса и колко трябва да съм остарял в тоя форум ама това не е работа да знаете. Поздрави иначе е добър форума и много хора ровят тук ама с тая администрация по лесно зелена карта за Америка ще взема.
              Колега cvetoslav, въпреки, че декларирате, че сте чели един час, явно сте пропуснали някои условия около правилата.

Както и да е, ще Ви ги напиша тук.

1. Преди да разберем кой и какъв сте, т.е. докато натрупате 20 смислени мнения, постовете Ви ще бъдат одобрявани от модератор.

2. Няма да имате право на обяви, докато не промените статута си на "младши участник".

Мога да Ви уверя, че ако подобни мерки липсваха тук, то едва ли бихте дали квалификация като тази: "...иначе е добър форума и много хора ровят тук..."

П.П. Относно лебетките, Явор се пошегува веднъж, че е на път, за "избрани" VIP-клиенти, да започне да внася само кожуси от лебетки с барабан и навит отгоре един ред въже. Някои откровено си признават, че лебетката им е необходима само за да придаде подходящ, екстремен вид на джипката им.
              Последно редактирано от giorgio; 04-08-09, 09:36.
              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Колега незнам колко си ги чел правилата ма ако си ги чел внимателно ще разбереш че си младши участник и като такъв някои неща ще като пускане на нова тема ще ставата по бавно просто се изисква изчакване на одобрение от модератор,също така не направиш ли определн брои мнения нямаш право на лични.На много хора не им харесва тази система но тя е според мен най-правилното решение форума да не стане говорилня за празни приказки в която всеки си прави каквото си иска.Ако ти искаш и имаш за цел да станеш пълноправен участник тук вярвам сам ще се потрудиш да дадеш нещо ново с което да обогатиш този форум и тогава сам ще разбереш че в правилата няма нищо сложно или опасно.Поздрави!

П.С. С Джорджо сме писали заедно той го е обяснил по накратко и ясно.
                ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                тел.088четири 9едно9 4нула4
                -------------------------------------------------------

Коментар

Първоначално публикуван от cvetoslav Преглед на мнение
                  По реда...
                  Все още нямате право да пращате или да получавате Лични съобщения.
                  Все още всички Ваши публикации минават през модерация, което в случая означава ръчно одобрение. Понякога се случва така, че за определен период просто няма човек, който да е с правомщия....

ПС. Така че с повече търпение и разбиране. Четенето на Правилата е доста полезно занятие, и затова Ви приветствам най-искренно

ППС. Уфф, нямало човек да одобри поста, и изведнъж трима отговарящи на въроси
                  Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                  Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Благодаря за изчерпателните отговори ще изчакам пък да видим дали ще мога да публикувам една тема в КУПУВА скоро.
                    [/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                      Колега, ти хич ли не можеш да четеш?

На тия цени има лебедки при Явор с гаранция, перфектен сервиз, части на склад и проверени при това и тука в България. Няма да споменавам, че става въпрос за човек който неотклонно си държи на думата и е известен като абсолютно коректен.... не от вчера.
                      А мога ли да знам как да се свържа с Явор? Темата не е толкова отдавна и предполагам че информацията е актуална.
                      Благодаря
                      Роден рибар, а принуден да работи.......

Коментар

Първоначално публикуван от EU_BG_akademika Преглед на мнение
                        А мога ли да знам как да се свържа с Явор? Темата не е толкова отдавна и предполагам че информацията е актуална.
                        Благодаря
                        Телефона ми е 0899852338

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X