Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за китайски лебедки NINGBO

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнение за китайски лебедки NINGBO

Здравейте колеги. Искам да питам някой от вас сблъсквал ли се е с подобен род лебедки. Това е сайта на производителя www.ldnb.com. Имам възможност да ми бъдат доставени такива но не съм убеден в качеството им въпреки, че казват, че имат ISO и тем подобните му стандарти. Дали ще вършат работа или само изглеждат добре. Благодаря за всякакви мнения.
    Прикачени файлове
    [FONT=Comic Sans MS]Не може да не може.
    [/FONT]

До: Мнение за китайски лебедки NINGBO

Ако цените са добри , аз бих си взел една 6000. Качеството не ме бърка кой знае колко , щото едва ли ще я ползвам често...
    Е, стига да не са хептен батък...
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Тури някоя цена,и ще поръчаш няколко.
      Иван Дочев-ТЛК 73,4.2l-0888713925

Коментар

Въпроса е, дали искаш,да си докараш една-две за себе си или смяташ да правиш някакъв постоянен внос.
        При първия вариянт ако цената е добра и имаш възможност,вземаи.И Вромос ,разните Праймтех,Тимбертех и т.н. са с китайски произход.
        Ако ще внасяш,много важен е въпроса с осигуряването на гаранционнен и извън гаранционнен сервиз и резервни части.
        На картинките изглеждат добре .
        Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Не са лоши лебедките,колкото по голяма ,толкова е по надеждна,на повечето частите са съвместими(китайските)не би трябвало да има проблем с обслужването,ако има добри цени ,ще има и доволни съфорумци
          LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
          Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
            Не са лоши лебедките,колкото по голяма ,толкова е по надеждна,на повечето частите са съвместими(китайските)не би трябвало да има проблем с обслужването,ако има добри цени ,ще има и доволни съфорумци
            Е за тава говориме
            Иван Дочев-ТЛК 73,4.2l-0888713925

Коментар

Aми...Остава колегата да "обади" за какво става въпрос.
              Аз вече почти съм си измислил предна броня.
              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Китайските лебедки са под $200. С мито, ДДС и пр идва макс $300 за 10-12000либ. Двама ме гонят да ми продават. Проблема е, че Китай далеко. Сервиз в тая цена няма. Това с ISO е та@ак работа. Даваш 300 зелени и като се скапе зимаш друга. После имаш резервни части ама вече си на цена. Ако се съберат 10 експериментатора, мога да ви ги поръчам.
                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                Вальо. О888 557Ч7Ч
                Silverado 1.3 i

Коментар

Здравейте, благодаря за мненията. Днес получих FOB цените. Като сложим мито, ДДС и транспорт ще изглеждат горе долу така, като е възможна лека раазлика нагоре или надолу в зависимост от транспорта който ще ми предложат. Става на въпрос да си докараме евтини лебедки за нас не за бизнес пък ако има доста желаещи е възможно и цените да паднат. Ето и цените:
                  Прикачени файлове
                  [/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от cvetoslav Преглед на мнение
                    ....Ето и цените:
                    Колега, ти хич ли не можеш да четеш?

На тия цени има лебедки при Явор с гаранция, перфектен сервиз, части на склад и проверени при това и тука в България. Няма да споменавам, че става въпрос за човек който неотклонно си държи на думата и е известен като абсолютно коректен.... не от вчера.

Може да се правят експерименти на цените които съм написал....авентуално...ако има експериментатори

ПП това са цени преди големия пазарлък.
                    ППП на две са писали грешно въже. Всичките са с метално.
                    Прикачени файлове
                    Вальо. О888 557Ч7Ч
                    Silverado 1.3 i

Коментар

Колега извинявай ако съм те обидил с нещо или съм объркал но мога да чета. Тука става на въпрос, че все пак аз ще се опитам да ги докарам тези лебедки тук и в момента смятаме цена FOB България а не FOB Китай или където и да било. И аз ги гледам из сайтовете без пари ги дават ама транспорт с кораб + ДДС + мито + митническите му там разходи + транспорт, освобождаване на стоката и така натататък да не говорим за вложените пари които не се знае дали ще се върнат и цената става друга. Просто споделям дали на тази цена ще е добра оферта пък ако ти имаш 12000lbs лебедка за 300 долара с дистанционно дай едно лично да дойда да си купя и да не се занимавам с глупости. Поздрави.
                      [/FONT]

Коментар

Аз да кажа нещо . NINGBO не е марка Китайски лебедки а най-голямото пристанище от където тръгват всички пратки по море. Това което се вижда от картинките на екселския файл не ми харесва, това са доста ниско качество лебедки с много високи цени, на всичко отгоре си попаднал на прекупвач а не на производителя. Единственото което може да е успокоително е че имам части и за тях . Успех с експериментите, на Вальо цените са къде по приемливи.

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                          Колега, ти хич ли не можеш да четеш?

На тия цени има лебедки при Явор с гаранция, перфектен сервиз, части на склад и проверени при това и тука в България. Няма да споменавам, че става въпрос за човек който неотклонно си държи на думата и е известен като абсолютно коректен.... не от вчера.

Може да се правят експерименти на цените които съм написал....авентуално...ако има експериментатори

ПП това са цени преди големия пазарлък.
                          ППП на две са писали грешно въже. Всичките са с метално.
                          Drukman аз за паркетникО/както казват в Перник/ едва ли ще взимам скоро, но може би ще ми трябва за един камион. Трябва да е на 24 волта лебедката, ще проверя масата на камиона, но мисля, че е около 5-6 тона, като му дават товар 5 тона, но се товари редовно по 7-8. Малко неточно звучи, но можеш ли да проучиш за цена на лебедка за такова животно, а аз ако има нужда ще видя точните спецификации. Дано въобще да има подходяща електрическа лебедка за такова нещо разбира се.
                          http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                          http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Първоначално публикуван от cvetoslav Преглед на мнение
                            .. пък ако ти имаш 12000lbs лебедка за 300 долара с дистанционно дай едно лично да дойда да си купя и да не се занимавам с глупости. Поздрави.
                            За какво ти е лично? Звънни.
                            Ако поръчаш 10бр. го смятай уредено.
                            Цената 300$ e с всичко платено и ще остане и за мен.

За да не карам и други да рискуват, аз си купих за 200 евро+100евро доставка, 13000 либри с дистанционно от Германия. Мога да уредя доставка за 50евро но е 15 дена.
                            Има 2 год гаранция.....в Германия, т.е. няма.
                            Единствения ми мотив беше цената.

ПП Не си ме обидил. Няма за какво. Аз не продавам лебедки.

Първоначално публикуван от marin199 Преглед на мнение
                            .... като му дават товар 5 тона, но се товари редовно по 7-8. ....
                            Виждал съм 16000либри. Дали става?????
                            Мога да проверя цена но ако ще е нещо сериозно и отговорно по-добре недей да взимаш непроверен китаец.
                            Последно редактирано от drukman; 14-07-09, 20:22.
                            Вальо. О888 557Ч7Ч
                            Silverado 1.3 i

Коментар

Китайчета със синтетично въже вече има достатъчно евтини

Например (цената е от преди няколко месеца - сега трябва да е по-ниска)

Synthetic Rope Winch 12000lb
                              12V USD274/pc FOB 24V USD277/pc FOB
                              With Wireless Remote Control: +USD7.5
                              Motor: 6.0hp Series Wound, Sealed
                              Controls: Remote Switch, 12’ ( 3.7m) lead
                              Gear Train: 3-Stage Planetary
                              Gear Ration: 265:1
                              Clutch(Freespool): Rotating Ring Gear
                              Drum diameter/length: 2.5”/8.82”(63.5/224)
                              Steel Rope: 9.5mm(3/8'') x 28m(92')
                              Fairlead: Aluminium
                              Remote Control : Included
                              Battery leads: 2 guage, 72’’ ( 1.83m )
                              Mounting Bolt Pattern: 10.0"x4.5' (254mm x 114.3mm)
                              Winch Dimensions: 21.5”L x 6.5” D x 8.6”H ( 545mm x
                              165mm x 218mm)
                              Shipping Weight: 68lbs(31kgs)
                              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X