Обява

Свий
Няма добавени обяви.

12000 бърза или 13000 бавна?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: 12000 бърза или 13000 бавна?

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
    Знаеш ли, не помня - отдавна я купувах (сега пак чакам оферта, защото моята я продадох с "Джипа"), но се замислих върху нещо друго - един резервуар е бая над 100лв. (за горивото става въпрос) плюс дребните проблеми който възникват при почти всяка разходка, ако мога да си спестя малко гориво и щети с една по-добра лебедка (не казвам най-добрата или най-скъпата, макар и да звучи гот), може да се окаже наравно, знам ли, още нещо поразпитай из форума има ли хора купили си китайски, тайвански - "безименни" лебедки и след няколко месеца купили по-скъпичка - двойно набутване, не те убеждавам, просто си разсъждавам на глас. И накрая естествено избора е Личен.
    Хммм, та нали дърпахме шлепа с китайката последния път

Зима иде

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
      ....
      П.П. А иначе е най-добре човек да е богат и здрав, отколкото ... И например звукът и скоростта на ей това нещо ме кефят страхотно

Тази Лебедка е по-бърза от пешеходец! (защо им е двигател на тея)

Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение
      Хммм, та нали дърпахме шлепа с китайката последния път

Дърпали са ме с какво ли не - на всички съм Благодарен за помоща! И не отричам евтиното! Просто си разсъждавам по спомените за една кратка разходка (на която бях с бели панталони), на която след две лебедки, третия път Чудото отказа (Чавдаровият случай, заседнали четки!) и си изкарахме Чудно, да е жив и здрав Фулдата, който с Верният навигатор дойдоха да ни извадят Направо от Стълбичката за награждаване (Бяха Спечелили състезание в същият момент!) http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...E1%E5%E4%EA%E0

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
        ...Дърпали са ме с какво ли не - на всички съм Благодарен за помоща! И не отричам евтиното! Просто си разсъждавам по спомените за една кратка разходка (на която бях с бели панталони), на която след две лебедки, третия път Чудото отказа (Чавдаровият случай, заседнали четки!) и си изкарахме Чудно, да е жив и здрав Фулдата, който с Верният навигатор дойдоха да ни извадят Направо от Стълбичката за награждаване (Бяха Спечелили състезание в същият момент!) http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...E1%E5%E4%EA%E0
        Аз пък се опитвам да се убедя мене си, че не съм се прецакал като съм взел евтиното
        Зима иде

Коментар

Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение
          Аз пък се опитвам да се убедя мене си, че не съм се прецакал като съм взел евтиното
          Няма какво да се убеждаваш, тя лебедката ти докато работи ще те Убеждава, а като спре... ще му мислиш, но ако е след много време (дърпания), всичко ще е ОК - изпълнила си е своето!

Коментар

Колеги, благодаря на всички за отделеното време. Искам да споделя, че от подобни темички може много да се научи за нула време. Ето:
            Бавна-ако не бързаш?? или имаш нерви.
            Бърза- за сустезания и нерваци.
            Чавдар- карал с китаец 1год= аз 4год
            Кога е за ингел-може да си останеш в локвата и със скъпа лебедка.
            Като си сам - по-добре да си мислиш, че нямаш лебедка.
            Като ти останат парици - купи си лебедка като хората.

За момента приоритета ми е да си довърша къщата. Налага се да се ограничавам и това е определящо.
            Избора в случая е евтина или никаква а не хубава или евтина.

Благодаря.
            Поздрави
            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
              ... Чавдар- карал с китаец 1год= аз 4год ...
              Е в това недей да си толкова сигурен! Както се вижда, преди 2,5 години съм си мислел, че лебедка ще ми трябва от дъжд на вятър, "няколко пъти в годината", а пък то ...
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                Е в това недей да си толкова сигурен! Както се вижда, преди 2,5 години съм си мислел, че лебедка ще ми трябва от дъжд на вятър, "няколко пъти в годината", а пък то ...
                Не променя сметката. Или евентуално: =6год. Това ме устройва.
                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                Вальо. О888 557Ч7Ч
                Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X