Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Водач за въже при вътрешен монтаж

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Водач за въже при вътрешен монтаж

Водач можеш да пуснеш и до лебедката, ама мислех по-лесно да се реди. Няма проблем да го сменя за 10 минути и да го закарам под седалката. Фунията отпред се сменя. Мислено е за синтетика. В момента дори не е стегната. Само планката е заварена.

Може да сложа една стелка върху въжето или...не знам...по-дълга тръба.. Бе има още малко. Не съм сложил прекъсвач на плюса, не съм фиксирал кабела..
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

Вальо, много ми харесва как става.
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
        Нямаше ли мегдан да пуснеш по-дълга тръба, та въжето да не минава открито покрай краката на този, който е на дясната седалка? .....
        Чаво ... няма проблеми ....
        Навигатора ще бъде с цинти ....
        Ако трябва ще го играе спирачка.

P.S.
        Вальо, добре е станало .... на мен ми харесва
        Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
          Чаво ... няма проблеми ....
          Навигатора ще бъде с цинти ....
          Ако трябва ще го играе спирачка.

P.S.
          Вальо, добре е станало .... на мен ми харесва
          Бе стига с тоя навигатор. Аз на това място не седя. Да му мисли навигатора. Ще му турнеме скаричка за баня.
          Последно редактирано от drukman; 09-03-09, 20:13.
          Вальо. О888 557Ч7Ч
          Silverado 1.3 i

Коментар

Искам и аз !
            Ще те търся за Ноу Хау

Може да се мисли и за двупосочна, ако е със синтетично въже.
            Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение

Може да се мисли и за двупосочна, ако е със синтетично въже.
              С това въже също става но идва от горната страна на лебедката. За нещо дребно и Поли и Спас ако помагат може да стане.
              Вальо. О888 557Ч7Ч
              Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                С това въже също става но идва от горната страна на лебедката. За нещо дребно и Поли и Спас ако помагат може да стане.
                На втората снимка , която си публикувал края на металното въже е оформен посредством запресване в клуп. Точно до червената лентичка. Въпроса ми е този край, може ли да премине през тръбата и да буде изтеглен през срещуположна тръба ?

Коментар

А реди ли се само въжете ?
                  RB Patrol Team

Коментар

На втората снимка , която си публикувал края на металното въже е оформен посредством запресване в клуп. Точно до червената лентичка. Въпроса ми е този край, може ли да премине през тръбата и да буде изтеглен през срещуположна тръба ?
                    Не може да се извади така, но може да се изтегли "гушка" и да и се сложи блок.Ама ако искаш непременно за отзад сложи още една лебедка на свободното място.

Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
                    А реди ли се само въжете ?
                    Само...??? с малко помощ,...на ръка става.
                    Вальо. О888 557Ч7Ч
                    Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                      Не може да се извади така, но може да се изтегли "гушка" и да и се сложи блок.Ама ако искаш непременно за отзад сложи още една лебедка на свободното място.
                      .
                      Ами, ами, аз нали ти пуснах " мухата " , сигурен съм, че до три дни ще имаме техническо решение.

Две лебедки, как ли пък не ?
                      Ще ни се смеят и албанците .

Повечето колеги / не състезатели /, твърдят, че лебедка на заден ход им се е налага по често. Представи си надвиснеш над урва или дере, но успееш да спреш - Кво пра'им ?

Коментар

Ами, ами, аз нали ти пуснах " мухата " , сигурен съм, че до три дни ще имаме техническо решение.

Две лебедки, как ли пък не ?
                        Ще ни се смеят и албанците .

Повечето колеги / не състезатели /, твърдят, че лебедка на заден ход им се е налага по често. Представи си надвиснеш над урва или дере, но успееш да спреш - Кво пра'им ?
                        Абе слагайте по две на кола чиста работа

Коментар

Е що ще ти се смеят бре. Иначе не е трудно да обърнеш посоката, ама промушването на въжето всеки път ще е малко тъпичко според мен. Явор чудесно си е решил проблема с две лебедки.
                          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                            Нямаше ли мегдан да пуснеш по-дълга тръба, та въжето да не минава открито покрай краката на този, който е на дясната седалка?
                            Може да монтира някакъв ламаринен кожух и да го хване с видии за пода и да избегне тръбата.
                            Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                            Дий Снайдер

Коментар

Нищо не промушваш бе Мите. Просто изтегляш последната навивка назад и слагаш блок в нея. Трябва само водач да се сложи някъде. Лошото е, че лебедката дърпа от горната страна на барабана и въжето става 12м. За истински зор е кофти ама за малко нещо става. Другия проблем са вратите. Или трябва да се реже дупка за водача, или да дърпаш само право назад с отворени врати.
                              Бе, зле съм с париците, иначе преправям стойката за 1 ден. Мястото зад шофьора е свободно.

ПП Ти Явор не го гледай, че ще почнеш да завиждаш. Той и гумета има хубави и синтетики и ...а стига, че почнах и аз да завиждам.

ППП Яворе, кажи моля, тая синтетика дето я имаш колко е дебела и колко издържа.
                              Последно редактирано от drukman; 10-03-09, 07:52.
                              Вальо. О888 557Ч7Ч
                              Silverado 1.3 i

Коментар

Да ! Ето, че имаме решение. Доколкото си спомням от опита на колегата Чавдар, синтетичното въже, се боеше , най вече от слънчева светлина, поряди която старее.
                                Ето, че с един куршум - два заека.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X