Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лебедка от ибей

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Лебедка от ибей

Моята пристигна преди 2-3 дена. Вече е монтирана . Прикачвам няколко снимки. Още има тук http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...?t=9191&page=5
    Прикачени файлове

Коментар

От Германия 12-13000Lib е 200-260 евро + 99 евро доставка с UPS с безжично дистанционно.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

Здравейте колеги!
        Извинявам се предварително ако оспамвам темата и мястото не е тук на темата,модератора нека е премести или изтрие.
        Аз изкам да си взема лебетка но по малък клас или 2-3000лб.Това за всеки случаи да се намира в колата. Разглеждам ги из магазините и ги сравнявам само по мощност, но ми направи и друго впечетление че производителя пише и мощноста на мотора.Кои фактори са водещите при закупуване на такава освен автомобила за който ще се ползва .

Коментар

Колега Цонев, дай инфо какво точно си платил за тази лебедка....интересува ме какво се плаща тук в България при пристигане на стоката ....плаща ли се мито, как се определя, такси , налози и т.н.
          Смятам, че това ще интересува и други колеги от форума, за което предварително благодаря.

Коментар

Нищо не се плаща. Лебедката е от Англия, която е страна от Европейския съюз. Няма разлика дали я купуваш от Лондон или Варна. Едно и също е. Уреждаш си транспорта и си я получаваш директно. Нямам идея колко ще струва с куриер пратката. Но няма да е повече от 100 лири мисля. Не съм сигурен за това.

Коментар

Благодаря за отговора, просто не се усетих че е от Англия ....Така е като не се чете всичко докрай......Въпроса ми беше от друга страна, от Китай примерно или Хонк Конг ,страна не членка на Евросъюза......нека ако някой е минал по този път да сподели

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X