Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лебедка от ибей

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Лебедка от ибей

днес попаднах на тази лебедка:

http://cgi.ebay.com/12V-VORTEX-9500-...hippingPayment

като цена Е доста добра някой да има впечатления от такива машинки
    Газ 69 2.4i
    Густо майна, пътят свърши !!!
    GSM: О895 7О6О59

До: Лебедка от ибей

Мама ми е казала, че хубавите и евтините неща се продават на различни щандове ...

Освен това, лебедката тежи 42 кг, а продавачът доставя с UPS.
    Цена на лебедката + Транспортни разходи за тези килца с куриер от Щатите до България + мито + ДДС = що не си вземеш една лебедка оттук?!?
    Ние не сме неутрални!

Коментар

А гаранция дали ще има

Коментар

Да, ама малко далечко ще е сервиза.
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Айде пак.

Не се занимавай с глупости. И аз си загубих сума време, ама тежки неща е почти невъзможно да се внесат изгодно с друго, освен с контейнер. Ама тогава пък е бавно и трябва количество.

Няма пълно щастие. Малък и беден пазар сме, и няма как да стане.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Добре де, някой ползвал ли е такава лебедка или караме на гадаене кое колко струва и колко е качествено? Може да се даде пример с алокохола в БГ, не винаги най-добрия е на нивото на очите. На нивото на очите е този, за който са кихнали най-много на магазина.

Аз лично съм се набутвал с много скъпи неща, които са е оказвали боклуци. Последния път се набутах за нещо стръващо 160 лв, което моя съсед си беше намерил за 20 и неговото беше по-добро.

Работейки много с китайци знам, че не може с лекота да се каже че нещо е болкук само защото е евтино, просто си иска да проучуш какво ти предлагат.

Коментар

Може някой да е карал, но по-скоро не. Китайска лебедка можеш да си купиш и от тук, при това с гаранция.

Ако намериш кой да ти я докара от Китай или САЩ с контейнер, и ти се чакат 2-3 месеца - метай се. Може и да излезе малко по-евтино, но нямаш никакъв гаранционен сервиз, и никакви резервни части.

С куриер цената ще е ОГРОМНА, и пак няма смисъл.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Аз си купих китайска лебедка 12000 либри от ибей за 220 паунда в комплект с монтажна планка и безжично дистанционно. На вид изглежда като всички китайски лебедки. Като пристигне ще дам повече инфо. Но цената при мен беше определяща. При лира 2лв всеки може да сметне колко излиза такава лебедка. Единствения проблем е с доставката. Ако имате човек който да ви я докара, сметката излиза доста изгодно.
                Прикачени файлове

Коментар

Да, UK е добър вариант. Има и разни български и регионални куриери, дето работят на прилични цени, стига продавача да се навие да праща по тях.

Германия също е добър вариант, а и често цените са по-добри от в UK. Обаче с немския съм никак.

Коментар

Здравей,
                    преди около година си купих лебедка от английския ибей.Китайска е ,но не е като тази от снимката.Няма гаранция, прецених ,че за тези пари(лебедка от България:2) може и без такава.Пристигна пълен комплект + безжично дистанционно.Доволен съм от нея.
                    П.С. имай предвид ,че при он-лайн търговията от чужбина има голяма доза риск и непредвидими ситуации (проверено).
                    [B][U]NISSAN PATROL Y61 II 3.0TD[/U][/B]

Коментар

Аз използвам английски адрес за британския ибей и после мой познат ми ги кара до България. Досега не съм имал проблеми с покупки оттам (да чукна на дърво).

Коментар

Първоначално публикуван от ribaro Преглед на мнение
                        Аз използвам английски адрес за британския ибей и после мой познат ми ги кара до България. Досега не съм имал проблеми с покупки оттам (да чукна на дърво).
                        Да де, ама проблема е че не всеки има пзнати там.

Коментар

Първоначално публикуван от ribaro Преглед на мнение
                          Обезателно пиши като дойде!

Коментар

100 лири е доставката.

Коментар

Ами токущо гледах разни Екстрйм Уинч (това се води марката) 12 000 лб, 12в. с безжично дистанционно, 55 лири доставката.

Цената е колкото излезе на търго, обникновено до 200+ евро отиват.

Даже )
                              Due to the very large European interest in this model we are now looking for distributors in the following countries France, Greece, Poland, Czech Rep, Germany, Lithuania, Latvia, Estonia, Romania, Bulgaria, Hungary and Austria.

If this would be of interest to yourself please feel free to email for very attractive trade prices and carriage costs, 10+ minimum orders required.

Връзка към Ebay

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X