Обява

Свий
Няма добавени обяви.

колебая се м/у две лебедки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: колебая се м/у две лебедки

Първоначално публикуван от moni 82 Преглед на мнение
    Има ли знчение като пикапа е с два акумолатора ,трябва ли да търся лебедка на 24v или не (абе нищо не знам)
    А на колко волта ти е системата. Аз съм с два и съм на 24В, а повечето са с два , но са на 12В.
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Andro_Pajero Преглед на мнение
      8000 лб. за пикапа ми се вижда малко.
      Предпочитам WARN M8000 или X8000i и въобще не е "малко". Е цената не е като на предложените по горе,но това са лебедки от клас С1 . Клас С1 са лебедки с теглителна сила 1600кг усилие на въжето, която на по големите либри увеличават диаметъра на въжето и така либрите на лебедката.

WARN 8000
      216:1
      4,8 к.с.
      8мм/24м
      34 kgs
      на празен ход дърпа 12,8м/мин и черпи 80А
      при 8000lb дърпа 2,44м/мин и черпи 435А
      RAMSEY REP 8000
      126:1
      3,8к.с.
      8мм/29м
      34кг
      на празен ход дърпа 11,0м/мин и черпи 87А
      при 8000lb дърпа 1,5м/мин и черпи 405А
      Superwinch EPi9
      156:1
      4,6к.с.
      8,3мм/38,1м
      51,8кг
      на празен ход дърпа 14,3м/мин и черпи 33А
      при 8000lb дърпа 2,3м/мин и черпи 260А
      при 9000lb дърпа 2,0м/мин и черпи 350А

Mile Marker 8000
      210:1
      4,1 к.с.
      7,94мм /30,5м
      36.29 kg
      на празен ход дърпа 3,9м/мин. и черпи 35А
      при 8000lb дърпа 1,5м/мин и черпи 300А
      T-max 10000
      218:1
      6,6 к.с.
      9,2мм/28,5м
      38kgs
      на празен ход дърпа 9м/мин. и черпи 70А
      при 8000lb дърпа 2,65м/мин и черпи 380А
      при 10000lb дърпа 2,2м/мин и черпи 425А
      new 12000
      402:1
      5,5 к.с.
      10,2мм/26,5м
      61кг
      на празен ход дърпа 4,8м/мин. и черпи 50А
      при 8000lb дърпа 2,6м/мин и черпи 210А
      при 10000lb дърпа 2,0м/мин и черпи 250А
      при 12000lb дърпа 1,8м/мин и черпи 310А

Както ида го погледнем от WARN по-добри от категорията няма. По-бърза е на празен ход,по-лека е
      Последно редактирано от banjo; 06-11-08, 14:06.
      Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
      Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
        ...

Както ида го погледнем от WARN по-добри от категорията няма. По-бърза е на празен ход,по-лека е
        Няма спор, и аз бих взел WARN.
        Също така при съответстващи параметри между T Mах и Mile Marker, бих избрал Mile Marker.

Коментар

Няма спор, и аз бих взел WARN.
          Също така при съответстващи параметри между T Mах и Mile Marker, бих избрал Mile Marker.
          Ама много бавна. Иначе лошо няма но при дърпане с лебедката помагаме с колелата.Като захапят и автомобила потегли малко на пред и ако не навие бързо може да се получи връщане назад и последващо натоварване на макарата. Колко ли ще издържи стойката ,лебедката ,въжето и всичко което е около тях?
          Една от лебедките на Явор EWX 9500 е подходяща за нисък бюджет
          EWX 9500-Q
          110:1
          8,6к.с.
          9,2мм/26м
          31,6кг
          Прикачени файлове
          Последно редактирано от banjo; 06-11-08, 14:28.
          Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
          Дий Снайдер

Коментар

Warn Tabor 9k, 12k
            go prepared!

Коментар

Първоначално публикуван от getdown Преглед на мнение
              Warn Tabor 9k, 12k
              go prepared!
              Това май беше евтината серия на WARN ,бившата серия MAGNUM ама съм чувал лоши работи за тях. От повредени спирачки,блокирали редуктори и др. неприятности. Абе зависи от експлоатацията. Иначе са по 1600лв.
              Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                А на колко волта ти е системата. Аз съм с два и съм на 24В, а повечето са с два , но са на 12В.
                на 12v е днес разбрах
                докараха ми го преди 3-дни и още не знам всичко.иначе е много яка машина лифта му е 70см. а има и едни болтове отдолу които при натягане май повдигат кабината допълнително
                [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

на 12v е днес разбрах
                  докараха ми го преди 3-дни и още не знам всичко.иначе е много яка машина лифта му е 70см. а има и едни болтове отдолу които при натягане май повдигат кабината допълнително
                  Зависи къде го мериш. Може и да е повече.По посока часовниковата стрелка вдигаш, обратно сваляш надолу. Най ниско сваляш при по високи скорости, примерно от 180 нагоре.

Коментар

иначе е много яка машина лифта му е 70см. а има и едни болтове отдолу които при натягане май повдигат кабината допълнително
                    Обикновенно лифта на стандартните окачвания са : 2" ,3" ,4". Тея 70см са 27,5" . Понятията са различни и тия 70см са друго нещо. Те определят ъгъла на напречната проходимост на автомобила.
                    Последно редактирано от banjo; 06-11-08, 22:44.
                    Дий Снайдер

Коментар

на 12v е днес разбрах

Стига бе да не бъркаш нещо? Дай снимки да гледаме

Коментар

Зависи къде го мериш. Може и да е повече.По посока часовниковата стрелка вдигаш, обратно сваляш надолу. Най ниско сваляш при по високи скорости, примерно от 180 нагоре.
                        не си измислям за лифта но може да не сам премерил както трябва (мерих от асфалта до прага) сигорно бъркам .И за болтовете е така не лъжа ,а 180км незнам да ли ще вдигне е това е...
                        Последно редактирано от moni 82; 07-11-08, 19:20.
                        [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
                          Обикновенно лифта на стандартните окачвания са : 2" ,3" ,4". Тея 70см са 27,5" . Понятията са различни и тия 70см са друго нещо. Те определят ъгъла на напречната проходимост на автомобила.
                          знаеш ли -кажи как да го мерна (лифта) та да не всявам смут.
                          и мерси за изчерпателния отговор за лебедката
                          [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                            Стига бе да не бъркаш нещо? Дай снимки да гледаме
                            ще кача в сряда като се върна в Враца. мисля да ти звънна и за една от твоите лебедки ,само хубави неща четох за тях. имаш ли сервиз за монтаж? а за лифта трябва май пак даго меря но не е като на твоя (аватар)
                            [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

За окачванията има и 1" и 2.5", както и над 4" - 5", 6", 7". Над 4" обикновено няма сертификация за движение по пътна мрежа. Има и минусови.

Коментар

знаеш ли -кажи как да го мерна (лифта) та да не всявам смут.
                                и мерси за изчерпателния отговор за лебедката
                                "Лифта" е относителна мерна единица и е разликата между височината на рамата от равна повърхност на същия автомобил в оригинална заводска комплектация (нов) и с тунинговото окачване. Т.е. 4" означава окло 10 см по-високо от стандартното. Това е без смяна на гумите. Увеличаеването на размера на гумите с 2" води до повдигане на автомобила с 1" - 2.5 см
                                Technical Rescue Direct - life lies in courage
                                http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X