Здраейте колебая се м/у две лебедки Миле Маркер8000лб. или Т-макс 10000лб. цените им са горе долу еднакви.Изчетох доста теми и не мога да се реша а и неразбирам почти нищо ,та дайте ми съвет
.Ще я монтирам на Тойота Хайлукс пикап,но незнам и кой ще я сложи неискам да е (селски преправ)
та така ще ми се да чуя няколко професионални мнения .Благодаря предваритело голям фен съм Ви.

Обява
Свий
Няма добавени обяви.
колебая се м/у две лебедки
Свий
X
-
До: колебая се м/у две лебедки
8000 лб. за пикапа ми се вижда малко.Първоначално публикуван от moni 82 Преглед на мнениеЗдраейте колебая се м/у две лебедки Миле Маркер8000лб. или Т-макс 10000лб. цените им са горе долу еднакви.Изчетох доста теми и не мога да се реша а и неразбирам почти нищо ,та дайте ми съвет
.Ще я монтирам на Тойота Хайлукс пикап,но незнам и кой ще я сложи неискам да е (селски преправ)
та така ще ми се да чуя няколко професионални мнения .Благодаря предваритело голям фен съм Ви.

Коментар
-
И аз това си помислих, но пък от друга страна зависи за какво се използва пикапа (че то има и такива, на които лебедка едва ли някога ще потрябва сериозно). А и теглото на самата лебедка не е без значение.Първоначално публикуван от Andro_Pajero Преглед на мнение8000 лб. за пикапа ми се вижда малко.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
С Петьо се колебаехме каква да слагаме. Между 9500 и 11000 разлика 5кг. Май идва основно от въжето. На 11000 е 12мм.Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеИ аз това си помислих, но пък от друга страна зависи за какво се използва пикапа (че то има и такива, на които лебедка едва ли някога ще потрябва сериозно). А и теглото на самата лебедка не е без значение.
Коментар
-
В същност си прав. Сега погледнах данните на Т-макс и Milemarker и разликата наистина е пренебрежимо малка - към 2 кг.Първоначално публикуван от Andro_Pajero Преглед на мнениеС Петьо се колебаехме каква да слагаме. Между 9500 и 11000 разлика 5кг. Май идва основно от въжето. На 11000 е 12мм.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
С 10мм. ли са и двете?Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеВ същност си прав. Сега погледнах данните на Т-макс и Milemarker и разликата наистина е пренебрежимо малка - към 2 кг.
Коментар
-
9 мм и 8 ммПървоначално публикуван от Andro_Pajero Преглед на мнениеС 10мм. ли са и двете?Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Сега погледнах, на 9500-8,2мм., на 11000-9,2мм.Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение9 мм и 8 мм
А с шублера показва повече.
Коментар
-
от Враца но и София можеПървоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеНапиши от къде си. Да не те пратим за монтаж в Бургас, а ти да се окажеш от Благоевград.[SIGPIC][/SIGPIC]
Коментар
-
може да си прав но от друга страна веднъж се слага така че казваите а и монтажа каде.Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеИ аз това си помислих, но пък от друга страна зависи за какво се използва пикапа (че то има и такива, на които лебедка едва ли някога ще потрябва сериозно). А и теглото на самата лебедка не е без значение.[SIGPIC][/SIGPIC]
Коментар
-
Лебедката, както и цялата ти инсталация е 12V.Първоначално публикуван от moni 82 Преглед на мнениеИма ли знчение като пикапа е с два акумолатора ,трябва ли да търся лебедка на 24v или не (абе нищо не знам)

Двата акумулатора, стоящи върху калниците на Хайлукса са свързани паралелно, и можеш да караш само с единия, ако липсват средства. Имах пикап внесен от Финландия и той беше така-2 акумулатора паралелно с голям капацитет, но 12V.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар