Обява

Свий
Няма добавени обяви.

колебая се м/у две лебедки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• колебая се м/у две лебедки

Здраейте колебая се м/у две лебедки Миле Маркер8000лб. или Т-макс 10000лб. цените им са горе долу еднакви.Изчетох доста теми и не мога да се реша а и неразбирам почти нищо ,та дайте ми съвет.Ще я монтирам на Тойота Хайлукс пикап,но незнам и кой ще я сложи неискам да е (селски преправ) та така ще ми се да чуя няколко професионални мнения .Благодаря предваритело голям фен съм Ви.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

До: колебая се м/у две лебедки

Напиши от къде си. Да не те пратим за монтаж в Бургас, а ти да се окажеш от Благоевград.

Коментар

Първоначално публикуван от moni 82 Преглед на мнение
      Здраейте колебая се м/у две лебедки Миле Маркер8000лб. или Т-макс 10000лб. цените им са горе долу еднакви.Изчетох доста теми и не мога да се реша а и неразбирам почти нищо ,та дайте ми съвет.Ще я монтирам на Тойота Хайлукс пикап,но незнам и кой ще я сложи неискам да е (селски преправ) та така ще ми се да чуя няколко професионални мнения .Благодаря предваритело голям фен съм Ви.
      8000 лб. за пикапа ми се вижда малко.

Коментар

Първоначално публикуван от Andro_Pajero Преглед на мнение
        8000 лб. за пикапа ми се вижда малко.
        И аз това си помислих, но пък от друга страна зависи за какво се използва пикапа (че то има и такива, на които лебедка едва ли някога ще потрябва сериозно). А и теглото на самата лебедка не е без значение.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
          И аз това си помислих, но пък от друга страна зависи за какво се използва пикапа (че то има и такива, на които лебедка едва ли някога ще потрябва сериозно). А и теглото на самата лебедка не е без значение.
          С Петьо се колебаехме каква да слагаме. Между 9500 и 11000 разлика 5кг. Май идва основно от въжето. На 11000 е 12мм.

Коментар

С Петьо се колебаехме каква да слагаме. Между 9500 и 11000 разлика 5кг. Май идва основно от въжето. На 11000 е 12мм.
            В същност си прав. Сега погледнах данните на Т-макс и Milemarker и разликата наистина е пренебрежимо малка - към 2 кг.
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Не се чуди, слагай едната отпред, а другата отзад.
              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

В същност си прав. Сега погледнах данните на Т-макс и Milemarker и разликата наистина е пренебрежимо малка - към 2 кг.
                С 10мм. ли са и двете?

Коментар

С 10мм. ли са и двете?
                  9 мм и 8 мм
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

9 мм и 8 мм
                    Сега погледнах, на 9500-8,2мм., на 11000-9,2мм.
                    А с шублера показва повече.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                      Напиши от къде си. Да не те пратим за монтаж в Бургас, а ти да се окажеш от Благоевград.
                      от Враца но и София може
                      [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

може да си прав но от друга страна веднъж се слага така че казваите а и монтажа каде.
                        [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

дайте мнение и за двете като марки може пък това да наклони везната
                          [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Има ли знчение като пикапа е с два акумолатора ,трябва ли да търся лебедка на 24v или не (абе нищо не знам)
                            [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от moni 82 Преглед на мнение
                              Има ли знчение като пикапа е с два акумолатора ,трябва ли да търся лебедка на 24v или не (абе нищо не знам)
                              Лебедката, както и цялата ти инсталация е 12V.
                              Двата акумулатора, стоящи върху калниците на Хайлукса са свързани паралелно, и можеш да караш само с единия, ако липсват средства. Имах пикап внесен от Финландия и той беше така-2 акумулатора паралелно с голям капацитет, но 12V.
                              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X