Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пристигна ми лебедката, започнах с проекта и имам въпроси.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Пристигна ми лебедката, започнах с проекта и имам въпроси.

Първоначално публикуван от Andro_Pajero Преглед на мнение
    Още един въпрос: не съм убеден че визуално, с лебедка и особенно без лебедка, конструкцията ще стои добре? Ако се кара постоянно с лебедка, то тя стои в средата на радиатора.
    Да не говорим че при експлоатация няма да работи толкова ефективно като е високо. Натиска върху предницата ще претовари лебедката и въжето. В моята работа като товаря автомобил на платформата ,въжето на лебедката се закача в задната част на автомобила а не в предната за да се избегне точно този проблем.
    Прикачени файлове
    Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
    Дий Снайдер

Коментар

Май с лебедка не стои много добре, а без нея май ми харесва. Не видях идеи за лебедка в нета без да се унищожава бронята.
      Прикачени файлове
      OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Warn Multi-Mount Winch Frame

Това е решението.Лебедката стои в багажника и като ти трябва я монтираш за секунди и не съсипваш бронята.
        Прикачени файлове
        Последно редактирано от banjo; 07-10-08, 12:37.
        Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
        Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
          Multi-mount
          Прав си, трудна задача е. Но поне докато захвана през ноември (тогава ще имам време да се цапам) ще ми минат и други идеи през главата, а и вие ще помагате. Вече ми акцентирахте на някои много важни момента и проекта пак ще влиза в бокса.

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
            Warn Multi-Mount Winch Frame

Това е решението.Лебедката стои в багажника и като ти трябва я монтираш за секунди и не съсипваш бронята.
            Това е много хитър вариант, че може и отзад и отпред да се слага. Гледах го, но не е ли по кекав от моя и няма ли прекалено да стърчи пред бронята и да пречи на преодоляването на наклони?

Коментар

Бях си направил лебедката подвижна,но кутията е върху нея .С два дълги кабела връзвах направо на акумулатора.Стойката завършва с квадратен профил,който влиза в друг квадратен профил захванат за предната или задната броня.Такива стойки продават при Явор.Моя съвет е да монтираш неподвижно лебедката,че слагане,сваляне,закрепване вътре в купето е доста зор.

Коментар

Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнение
                Това е много хитър вариант, че може и отзад и отпред да се слага. Гледах го, но не е ли по кекав от моя и няма ли прекалено да стърчи пред бронята и да пречи на преодоляването на наклони?
                Е то най-добрата идея е тази която ти предложих по рано ,но искаш да се сваля лебедката. С този тип закрепване на лебедката през 2000г. в Малайзия един Вранглер участва в едно от най-тежките състезания с джипове.
                Дий Снайдер

Коментар

Ще мисля. Май само дето не ми се реже бронята, но при това положение няма много варианти. Дано ми дойде нова идея, а и вие ме насочихте, ще я положа пак на обсъждане. Ако ви изкочи нещо и ми го покажете ще съм много благодарен.

Коментар

Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнение
                    Ще мисля. Май само дето не ми се реже бронята, но при това положение няма много варианти.
                    Ами да ти дадем една броня да резнеш и да си запазиш сегашната.
                    Не е майтап сериозен съм.
                    Дий Снайдер

Коментар

Ще си я сложа в спалнята за спомен-майтап. Май и аз незнам какво искам. Ако резна бронята в зоната на булбара и смъкна надолу носещата планка всичко ще е ок, но като я сваля ще стане грозно. Мина ми и още една идея - през бронята отгоре да се подават два квадратни профила и на тях да надявам стойката с лебедката. Ще разчертая...

Коментар

Ако ще излизаш на разходка "веднъж годишно" и единствената подготовка на колата ти е наличието на лебедка - ще имаш мноого ремонти по колата в последствие.
                        По- добро решение е или да ходиш на разходки заедно с подготвена машина и да разчиташ на неговата лебедка, ако закъсаш, или да си метнеш в багажника едно такова - то ще ти помогне в случай, че трябва да се извадиш от някоя кална локва, а ако не помага - и с електрическата лебедка няма да се оправиш без "обади се на приятел".
                        Зима иде

Коментар

Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение
                          или да си метнеш в багажника едно такова - то ще ти помогне в случай, че трябва да се извадиш от някоя кална локва, .
                          Ако ще разчита на това по добре да си наеме един кон за да го тегли като пръскачка из лозе.
                          Абе не чети какво ти пишем прави каквото си намислил
                          Прикачени файлове
                          Дий Снайдер

Коментар

Multi-Mount е много сериозно изработен и е много сериозно зелязо слагал съм 2-3 даже единия работи с 12000 либри лебетка и няма проблеми !
                            И според мен е най-интелигентното решение на проблема и лебетката си седи в мазата когато си караш из града ! а и ще можеш да я слагаш и отпред и отзад !
                            а инак ще си я возиш в багажника
                            Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

За града и асфалта имам други коли. Мерака ми е да си правя сам доработките - нещо като хоби. Иначе това устройство е много интелигентно, но просто го купуваш и го слагаш - няма тръпка да режеш заваряш и сглобяваш.

Коментар

А този вариант ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X