Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ръчна лебедка???

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Човече, Фулдата го каза така само щото е кофти възпитан и се праи на деликатен.
    Не се убивай, не убивай и други. Въже за 3-4тона е 9-10 мм, три или четирислойно. Как виждаш тая ламарина 2 мм да издържи 5 тона на изкълчване? А 15 тона, трикратно е изискването за преосигуряване на ръчни въжени механизми?
    Това става да вадиш с него двигатели ако имаш гараж. Или да си товариш калните гуми на багажника на покрива като се преобуваш преди шосето.

Коментар

Колега, тази лебедка си е почти играчка . И 450 кила са и много. Може да ти свърши работа само да си преместиш УАЗ-ката по равен асвалт (може и да е с малко кал или сняг), или да евентуално да я използваш, като помощна при странично свличане, докато те вадят с истинска. На мен подобна ми спаси Тойотата, докато ме теглеха с електрическа. Но нищо повече, не си прави опити да се теглиш по наклон или да се вадиш от лепкава кал или мокър сняг.

Коментар

на нормалните ел. лебедки им дават 4-5 тона усилие, а не че могат да теглят нещо тежко 4-5т.

На равнен и твърд път, като нищо ще дръпнеш ЗИЛ с тая лебедка, но ако ти легне джипа по корем ще я счупиш, нищо че уазката няма и 2т.
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

погледни из нета. в ебей има доста предложения. иначе вчера видях в нашта железария една ръчна, като първата на снимките на линка от Яро, нещо към $20, китайска естествено. иначе гледам продават едни електрически, на 12в., дават ги за теглене на лодки и яхти, от 2000 до 10000 lb, не много скъпи - до $ 120-140. ама не знам дали ще стават за теглене на тръкове
          Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
          http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
          http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Първоначално публикуван от митко
            погледни из нета. в ебей има доста предложения
            Сигурно има, ама повечето от тия, дето продават в е-бей (пък и изобщо онлайн) не правят доставки в България. Отделен въпрос е колко би се получило шипинг + мито и ДДС.
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Edobg - само не се пробвай на сериозно с тази играчка! Преди година се пробвахме да изместим един Фиат. Беше паркирал просташки пред гаража ми! Та, закачихме го с това "страшно китайско чудовище" и то още на първия опън се изкриви.

Тези 4.5 тона са като 900 W Real Audio Output, както се изписва на Panasoanic, или 800 ZOOM на някоя евтина камерка...

Т.
              Good guys drive Land Rovers!

Коментар

"Китайското чудо" е несериозно, но преди седмица с такова нещо един поп-ентусиаст от Драгалевския манастир ми помогна да се измъкна от дълбоката канавка пред манастира! Съвсем дилетантски
                скочих с предните колела, а задно ляво се вирна на половин метър.
                Бил я купил за 15 лева!

Коментар

Продавам терфор с който съм се измъквал от дере, като с друг малък се бях укрепил от страни.Наистина е доста тежък но тежината тук е пропорционална на ефективноста.

Коментар

А какво е "терфор"? Картинка имаш ли?

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                      А какво е "терфор"? Картинка имаш ли?
                      http://www.landroverclub.net/Club/HT...ry_Tirfor1.htm
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

А, аз го знам монтажно-тягов механизъм. Бе и то е гадост, всичко е гадост щом трябва да се влачи на ръка.
                        Колко тона и колко пари?

Коментар

Имам същото такова китайско чудо ама за такива тонове дума да не става, използвал съм го за накляняне на дървета, малко влачене по корем на Хонда Шатъл около 1300 кг но машинката пукаше цялата, и минялия ден за дърпане по нагорнище на бъгито- тракторче което е около 700 кг, но за повече просто не бива!
                          ОБОЖАВАМ ДА ЦАПАМ В КАЛТА
                          Начин на живот- за някой:)Honda Shutlle 4WD 16V, Suzuki Samuraj SJ413, Toyota Runner 2.5TDI, Мургаш

Коментар

Не, кетайско не ща. Има български, руски, чехски, немски ... Аз съм прост човек, като за мене и такива стигат.

Коментар

Абе Българско е моето цена 400лв.с въжето изгелжда точно като на линка но е по голямо

Коментар

До: Ръчна лебедка???

за да не отварям нова тема, повдигам тази.......

някой да знае колко струва тази въжена лебедка и къде се продават подобни, освен тук
                                ________________________________________________
                                Subaru OUTBACK 2,5
                                Hyundai TUCSON 2.0

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X