Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ще имам ли нужда от допълнителен акумулатор за лебедката

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До nisanterano
    Точно от там ми тръгна въпроса. Лебедката дърпа повече ток отколкото генератора дава. Затова питах за акумулатор, който да успява да поема тази разлика по дълго време. А това, че при форсиране показва 13.8 само може да те радва - при зареждането ти всичко е наред.

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
    Можеш да си сметнеш сам кое е приемливо: Пълното тегло на джипката х 1.5 = лебедката, която ти трябва

6000 lb = 2,721 кг

Що се отнася до конструкцията, ако разбирам правилно картинката, смяташ да я сложиш върху щатната броня. Ако е така, къде и как смяташ смяташ да я захванеш?
    Зад бронята ще направя конструкция за рамата и ще я подам на 4 места- 2 над бронята за планката която се вижда и 2 под бронята за вертикалите. Не режа бронята по две причини:
    1- на планката на конструкцията ще направя втора планка и за нея ще хвана лебедката за да мога да я демонтирам и монтирам лесно.
    2- ако я навра зад бронята ще ми пречи на монтажа на радиатор и перка за климатик, който също съм го посъбрал вече като части и ще го почвам.
    Последно редактирано от Чавдар (V93); 25-09-08, 18:23.
    OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

До: Ще имам ли нужда от допълнителен акумулатор за лебедката

За лебедката са прави другите,4500lbще са малко за Витарата. Аз на Самурая бях монтирал 9500lb и като цяло беше много добре. Не я ползвах за собствено самоизвличане а помагах на два пъти по-големи от моя автомобил.
      За акомулатор бих ти препоръчал EXIDE ,конструкция като на OPTIMA http://www.autoexpress.co.uk/product...ima_900dc.html
      Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
      Дий Снайдер

Коментар

ако не е тайна на какви пари ти стъпи лебедката от там,някакъв техен сайт има ли?

Поздрави

Коментар

[quote=kograman;480284]ако не е тайна на какви пари ти стъпи лебедката от там,някакъв техен сайт има ли?

За 6000 либри ми поискаха 460 евро без 19% ДДС. Има и цени на някои изделия в сайта.
          http://www.californiaclub4x4.com/por...d=36&Itemid=31

Има и по-евтини варианти на Smittybilt, но не съм ги чувал и предпочетох Mile Marker

Коментар

Вече е тук и я обикалям отвсякъде и и се радвам. Сега ще сваля всички размери и ще проектирам конструкцията. За съжаление ще мога да започна с монтажа през ноември декември. Ако имам въпроси, а май вече се появяват ще питам, но първо ще се опитам да си отговоря сам.
            Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X