Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Никога не развивай първия ред на лебедката...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re:

Първоначално публикуван от CJ_
    По принцип с обратните метчици само ядове сам брал ! Когато болта е прилично раждясъл или заваряваш на него друг ако позволява ситуацията или примерно ако е 6мм. дупчиш на 4 мм. и после с чука забиваш еврейска звеза коиато е на камаче за трешчотка ( гедоре ) и развиваш савсем спокоино пробване е стотици пати в сервиза и досега е нямало проблеми !
    При мен пък винаги се е получавало с тези т.нар. скрю екстрактори. Просто когато разпробиеш болта той вече отпуска и излиза много лесно, понякога даже на ръка въртиш метчика...
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

При идиални условия сигорно вар6ат идиялна работа ! Ама тези условия са само в лабораториите или в дебелите книги
      добре раждясал болт от окачване примерно нестава ! проблемите са два
      1. Когато го вкараш в дупката и почне6 да го развиваш ( тои в този случей се завива ) той раздува болта който стяга повече
      2. И аха да тръгне и се каса ватре и както са с зверска твардост детаила се сменя или ако е скап на кордината да го оправят
      Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

практи4ен вариант е следния :развива се цялото въже слага му се на края траби4ка смачква се плътно по въжето огъва се по барабана и се заваря .става здраво и може да теглиш от началото на първия ред
        ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Здравейте! Ползвам тази архаична тема, за да не пускам нова. Реших да сменя стоманеното въже, което в следствие на дългогодишна употреба (къде правилна, къде не) е доста пресукано и нагънато. Купих синтетично, но при пълното развиване на стоманеното установих, че липсва болтчето, закрепващо въжето към барабана. Не е скъсано, просто все едно е отвито. Отворът е 6 мм, но никое от наличните ми болтчета не пасва на резбата. Въпросът ми е: наясно ли е някой болт с каква стъпка на резбата трябва да търся? Лебедката е Powerwinch PW12000 Extreme HD. Предварително благодаря на отзовалите се!

Коментар

• BENZBOSS
            BENZBOSS коментира
            Редактиране на коментар
            Американска резба,втората цифра е дължината на болта

• kartechar
            kartechar коментира
            Редактиране на коментар
            Благодаря! И аз така го тълкувам, въпреки че няма как да е 20 мм. дължината. По-скоро даже под 10 мм. Стига да е правилна стъпката, дължината ще я нагодя!

• sparkybg
            sparkybg коментира
            Редактиране на коментар
            Е де...

1/4 е диаметъра (25.4мм/4 = 6,35мм), 20 е навивки на инч (25,4мм/20 = 1.27мм). Стъпката на резба M6 е 1.25мм.

Първоначално публикуван от kartechar Преглед на мнение
          ...... Купих синтетично, но при пълното развиване на стоманеното......
          Въже купи, а водач?

ПП Купи и защитно калъфче, ако вече не си купил, разбира се.
          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
          Съединител - долен, ляв педал.
          Вальо O888557Ч7Ч Silverado 1.3 i

Коментар

Водач
            Стопор преди ухото на въжето
            Защита на въжето в края,интересен цвят който да ти покаже,че си в края на въжето
            Меки шегели,2 поне
            Ластик да ти държи въжето под напрежение като е навито
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Защита в края с интересен цвят! Розово? Тарикатите вплитат червена (розова) висулка така, че като се види от мястото на водача, значи: "Стига".
              Меките шегели си ги връзвам сам. Не е космическа технология. Амстел Блу се продава и на метър.
              Ластик се взима от бънджи въже. Тия с бънджи атракционите имат лимит на ползване и режат ластиците редовно. Може лесно да се изпроси метър-два.
              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
              Съединител - долен, ляв педал.
              Вальо O888557Ч7Ч Silverado 1.3 i

Коментар

• BENZBOSS
                BENZBOSS коментира
                Редактиране на коментар
                Може и розово,то като я развиеш до там и ти е все тая вече дали е розово в края или с панделка ,става с парче пожарникарски маркуч боядисан в какъвто цвят имаш под ръка.
                Другото не е по тямата според мен,имам някои неща,повечето купуване,знам,че и с химикалка се оплита Спектра ма аз си нося шилата……….и така

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 22:00 на Вчера.

Зареждам...
            X