Обява

Свий
Няма добавени обяви.

лебедка "Т-max" ??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Стефан
    С тоя Рамсей щурмана ти трябва да е по-скоро маймуна отколкото човек
    ми той и не е човек. жена ми е.
    Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
    http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
    http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Първоначално публикуван от VPetrov
      Първоначално публикуван от churov
      Венци , моля те дай повечко инфо за T- MAX!имам възможност да си взема от Китай! за TERRANO-то ми мисля ,че ми трябва около 8000 lb
      Много подробности не мога да кажа, в класацията на продаващите под собствено име (brand name) са стабилно в предните места. Имат пазарно присъствие и на източните и на западните пазари включително Америка и Канада.Лебедките им почти 100% са лицензни или копие на WARN или MileMarker. Но аз не препоръчвам закупуване на лебедка от Китай по следните причини: Там все още има разделение по качество за вътрешен и външен пазар а лебедка за износ никой няма да ви продаде на прилична цена. А дори и закупена там на прилична цена нещо, в което се съмнявам, доставена тук от Китай лебедката ще е много скъпа, а и въобще не говорим за наличие на гаранция.

Като принцип в Китай лебедките са евтини само когато се закупуват на контейнери. Единични покупки са супер скъпи...
      отдавна понятието ,,вътрешен -външен ''пазар там не съществува за по-голяма част от продукцията им(изклЮчение са стоките от първа необходимост) . не съм видял ното едно 4Х4 оборудвано с лебедка ( такива идиоти са , че не им идва на акъла за какво да си ползват жипките ) ако реша все пак да си взема такова чудо - поне ще видим за какво става реч . относно цената си прав , че единична бройка е доста по-скъпо отколкото на едро , новъпреки това е по-ефтино отколкото да си я купя тук в USA или където и да е.повярай ми така е . от 12 години търгувам с Китай и прекарвам почти по половин година там (а пък съм се и научил как да се снабдявам с/у заплащане на ниски цени с МОСТРИ -все пак БЪЛГАРЧЕ ). за транспорта проблема е никакъв , но за гаранцията си напълно прав - т. е. има гаранция ,но няма как да я занесеш обратно
      PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
      КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
      0899187766

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X