Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Затягане въжето при размотаване на лебедка MileMaker

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Затягане въжето при размотаване на лебедка MileMaker

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
    Щом трима човека не можете да изтеглите въжето, провери и този вариант.
    При положение, че плочата не формира една равнина , възможно е да се задейства спирачка - знам го от Явор / Вромос /.
    Това е следващата проверка преди сваляне за профилактика
    LZ1AID

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
      Ето ти нещо полезно-
      http://www.offroad-bulgaria.com/show...E1%E5%E4%EA%E0
      Обърни внимание на 15 пост. Тази точно тема търсих да ти покажа но Колегата REGULATOR е по-бръз от мен.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

Абсолютно същата ситуация съм имал с две чисто нови монтирани лебедки от същата марка . Отваряхме ревизирахме и т.н. но и двете си останаха със затруднено развиване на въжето , едната дори момчето я продаде а другата е разходкаджийска и се развива на ток .
        2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
        ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Аз пък ползвах медна грес. Вече година и половина (почти 2 зими) не съм я отварял (моя грешка), но си развива нормално.
          Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от 75 turbodelta Преглед на мнение
            Абсолютно същата ситуация съм имал с две чисто нови монтирани лебедки от същата марка . Отваряхме ревизирахме и т.н. но и двете си останаха със затруднено развиване на въжето , едната дори момчето я продаде а другата е разходкаджийска и се развива на ток .
            А къде може да е причината? Защо като нова нямаше проблем?
            LZ1AID

Коментар

Първоначално публикуван от alex_bg777 Преглед на мнение
              А къде може да е причината? Защо като нова нямаше проблем?
              Няма повече да се обаждам.
              Търсете криви плочи, дебели въжета, кал зад ушите и под вола теле.
              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
              Вальо. О888 557Ч7Ч
              Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                Няма повече да се обаждам.
                Търсете криви плочи, дебели въжета, кал зад ушите и под вола теле.
                Стига де. Не се пали. Твоите съвети ги прочетох. Имам ги предвид. И без това ще се сваля поне да се съберат повече мнения.
                Поздрави
                LZ1AID

Коментар

Първоначално публикуван от alex_bg777 Преглед на мнение
                  ...каква грес да слагаме? ...
                  Use a grade of moly-disulfide grease...
                  Aeroshell #17 is
                  recommended.
                  Но аз сложих Aeroshell 33 (или нещо подобно беше), щото имам приятел дето работи поддръжка на самолети.
                  Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Вчера намерих Аерошела 33 и близките дни предстои разглобяване. Ще дам резултати.
                    LZ1AID

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
                      Но аз сложих Aeroshell 33 (или нещо подобно беше), щото имам приятел дето работи поддръжка на самолети.
                      Aeroshell #33 е заместителят на Aeroshell #17. Седемнайската вече не се произвежда.

Не мога да открия инструкция за ремонт на . Ще се ръководя от инструкцията, която имам за WARN. Днес писах на MILE MAKER. Ще видим нали ще ми изпратят нещо.
                      LZ1AID

Коментар

Свалял съм я два или три пъти. Но все пак ще се възползвам от услугите ти. Може и да греша някъде. Но това ще е след 10на дни. По рано просто не мога. Предварително ти благодаря.
                        LZ1AID

Коментар

Първоначално публикуван от drukman

Колега alex_bg777 като свалиш лебедката ми звънни да ти кажа как се прави, да не разглобяваш и ти 4 пъти като мене.
                          Става въпрос за това предложение.
                          LZ1AID

Коментар

Вчера лебедката беше разглобена. Старата грес беше измита. Последва ново гресиране и смазване на цялата лебедка. Сега си работи перфектно. Колеги, искам да ви дам един съвет - след като гресирате предавките, сглобете ги и направете 1-2 оборота. След това наново разглобете и почистете излишната грес, особено в близост до шлайфаните повърхности на съединителя. Попадането на грес там води до това трудно размотаване на въжето.
                            Благодаря на всички за помощта.
                            LZ1AID

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X