Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте ми 8-9000lb лебедка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Препоръчайте ми 8-9000lb лебедка

Първоначално публикуван от rumen stefanov Преглед на мнение
    Евтино винаги излиза по скьпо САМ го каза.
    Да така е! Благодарим за съвета, наистина помага на колегата да си реши проблема

Коментар

Смени смазката в редуктора! Сложи рядка,медна грес и ще тръгне! На ниски температури така се получава.
      088пет722пет99
      http://www.hydropompi.com/

Коментар

Плочата и да я снимам няма нищо да видите че съм я скрил хубаво зад бронята. Аз съм я правил и е 5мм желязо. Болтовете влязоха и се завиха свободно. Да пробвам на разхлабени болтове?

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
          Смени смазката в редуктора! Сложи рядка,медна грес и ще тръгне! На ниски температури така се получава.
          Няма нужда да сменя греста. Тази, която обикновено се използва (с молибденов дисулфид) си е ОК. По-скоро, ако на лебедката е била правена някаква профилактика, да провери дали проблемът няма нещо общо с това. Грес на неподходящото място има точно такъв ефект.
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Чисто нова е...

Коментар

Първоначално публикуван от ethero Преглед на мнение
              Плочата и да я снимам няма нищо да видите че съм я скрил хубаво зад бронята. Аз съм я правил и е 5мм желязо. Болтовете влязоха и се завиха свободно. Да пробвам на разхлабени болтове?
              Да, така ще разбереш дали проблема е от плочата.

Коментар

Когато я пробвах за пръв път бяха минусови температурите. Днес на 8 C се развива лесно. Май съм взел от летните лебедки

Коментар

Когато я пробвах за пръв път бяха минусови температурите. Днес на 8 C се развива лесно. Май съм взел от летните лебедки
                  Хи хи дръж я топла тогава през цялото време. Не бързай да я отваряш ще се "отпусне "

Коментар

Нормално ли е на изключен съединител (позиция Out) да се развива много трудно лебедката на ръка? Смисъл аз съм 100 кила и с много зор едвам помръдвам барабана...
                    Повечето лебедки , когато са нови малко по трудно се развиват на ръка , но след десетина дърпания барабана върви вече доста по леко , особено ако си развил и наредил правилно въжето след като си се дърпал .
                    VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Колега пусни една,две снимки на това как монтирахте лебедката.Повече ме вълнува изгледа отпред тъй като и аз имам подобна предна броня и ми предстои същата операция
                      YAMAHA RAPTOR 700R

Коментар

Да минат празниците и ще свалям лебедката да преправя едни неща. Тогава ще ти я нащракам.

Коментар

Нали обещах снимки на монтажа.

Това е снимано от вътре. За ориентир се виждат двете дупки за радиатора. Вижда се как е заварена плочата за кръглата греда. От другата (предната) страна плочата е заварена върху здрав квадратен профил който служи за основа за джек и на него е монтирана и бронята.

Водача също е хванат за въпросния профил.

Като се сложи решетката нямам достъп до лебедката и не се и вижда. Но реших да си свалям решетката като ми трябва лебедка. Все пак рядко ми се налага да я ползвам - теглят ме Белослатинските змейове

Поздрави от Мездра

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X