Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте ми 8-9000lb лебедка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Препоръчайте ми 8-9000lb лебедка

Колеги препоръчайте ми лебедка 8000-9000 либри до 1200 лева.

За Витарата ми трябва. Нямам представа как да я използвам, как работи и как да внимавам да не я счупя / тя да счупи мен. Затова е важно да е що годе качествена и да има части / сервиз.

Може би ще се монтира вътре зад дясната седалка ако въобще има някакво значение.

Сега като се замисля май ще ми трябва и акумулатор тъй че приемам предложения и за по-бюджетен вариант.

Т-Max качествени ли са?

От: Препоръчайте ми 8-9000lb лебедка

В магазина на Гладиатор има промоция-WARN 8000-няма и 1200лв.
    088пет722пет99
    http://www.hydropompi.com/

Коментар

Дени, според мен си вземи една Табор 8000 или 10000, може да видиш и Dragon Winch, имат лебедки от по висок клас. И аз ги оглеждам напоследък и засега мисля за един Табор. Другия вариант е китайска евтина, като на Пачо Цонков примерно, ще ти излезе значително по евтина и може и 12000 да са виземеш.

По принцип нито една от тия не е много надеждна, всички дърпат ужасно много ток и акумулатора изчезва много бързо, но ти засега не мисля, че ще я изнасилваш и би трябвало да ти свършат работа. Моя опит с ел. лебедки е само отрицателен: моя Т-макс 9500 нищо не става, селеноида издържа 10-на сериозни дърпания, след това само проблеми ми създава и накрая и се откъсна двигателя от корпуса, на Жоро Василев е Вромос и отново проблеми със селениди и в момента не работи, на Крум (Superwinch) в Самоков не смеехме да се дърпаме защото акумулатора приключваше за 1 теглене. Но дори Warn 8274, дето се води супер добра и супер скъпа при серизона употреба и без тунинг нищо не издържа, за справка Наско от Пловдив, един път му изгоря двигателя и сега в Сърбия отново се предаде и не само неговота, в Сърбия видях още една 8274 дето се предаде.

Според мен истината е в механичната лебедка и ел. само като помощна или за леко да ти помогне, но и това е малко субективно и зависи къде се завираш, за разходки ел. лебедка ще ти свърши работа.
      Последно редактирано от Стоян Францов; 02-12-12, 18:25.

Коментар

Често карам сам, затова искам лебедка. Ако ми се наложи и нямам, ще трябва доста да походя.

Щеше ми се и Генчо да каже нещо за неговия t-max 9500. Стоянчо ти с какъв акумулатор/алтернатор ползва този модел?

Коментар

Акумулатора е 100 Ah, а алтернатора е 80А. Цената на Т-макс 9500 и Табора 8000 са приблизително еднакви.

Коментар

Аз съм доволен от Т-макса,но знаеш,че моето използване на лебедката е разходкаджийско и като такова съм доволен от лебедката.Иначе ми се е случвало да вадя и Натъмия (Нисан Патрол) и на Пачо Звяра,който е в същата категория с нея и не се е предавала.За мен е много важно лебедката да е хваната на дебела плоча,в противен случай се получава усукване и съответно пръскане на лебедката.И за да не кажете че всеки си хвали неговото ще кажа,че след едно продължитлно каране във вода лебедката отказа.След разглобяване се оказа,че четките са се окислили и са заседнали.Това са моите 5 стотинки по темата.
            Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
            Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
            Враца

Коментар

Първоначално публикуван от ethero Преглед на мнение
              Колеги препоръчайте ми лебедка 8000-9000 либри ...
              При мен е лебедката на Евгени ( edoors ) 10000лб/650лв по спомен. Говори с него, ела, виж.....Темата
              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Здр.,според мен за Витара не ти е необходима лебедка по голяма от 8000лб.,но моя съвет е за WARN,наистина в Гладиатора има промоция на WARN-8000 за около 1200 лв.,въпреки,че тая цена ми е малко съмнителна,можеш да я видиш,аз лично използвам WARN-9.5 на Г-класата повече от 6 години и нямам никакви ядове с нея

Коментар

Първоначално публикуван от g_gosho Преглед на мнение
                  Дени, според мен си вземи една Табор 8000 или 10000, може да видиш и Dragon Winch, имат лебедки от по висок клас...
                  Както си говорихме в събота със Стоян, за мен Dragon Winch на поляците са твърде интересни като данни.
                  Сравнено със Warn 9.5 XP например, Dragon-a излиза почти 2 пъти по-бърз за 30% по-малко консумация на ток...
                  Прецене сами, като погледнете спецификациите на Dragon Winch 9000 HD, от тук:

и спецификацията на новия Warn 9.5 XP-S, от тук:

Коментар

Гледам доста често взехте да спрягате Dragon Winch Това са абсолютно същите лебедки като VROMOS тръгват от едно и също място, разбирай една и съща фабрика, Разликата е в брандирането и леко изменените дистанционни управления. Възможно е Поляка малко да послъгва с техническите параметри тъй като никой не може да ги провети. Така че някой ако иска Драконска лебедка да се обажда мога да му я осигуря на доста по-добра цена .

Коментар

Първоначално публикуван от ivanmehan Преглед на мнение
                      Здр.,според мен за Витара не ти е необходима лебедка по голяма от 8000лб.,но моя съвет е за WARN,наистина в Гладиатора има промоция на WARN-8000 за около 1200 лв.,въпреки,че тая цена ми е малко съмнителна,можеш да я видиш,аз лично използвам WARN-9.5 на Г-класата повече от 6 години и нямам никакви ядове с нея
                      За 1200 лева е 8000лб от Tabor серията затова е по-евтина. За сега съм се спрял на нея.

Звънях на дистрибутора на Dragon Winch. 8000lb - 860лв, 10,000лб - 1000лв като това е за серията Maverick която по характеристика не е по-добра от Warn XP. Серията която Яро е цитирал е Highlander и тях ги няма в Българския дистрибутор.

Дистрибутора каза че Dragon са с 2 години гаранция. На Вромос не са ли само 1 година гаранционни?

Яворе благодаря че се включи в темата. Проблема със соленоидите покрива ли се от гаранцията на вашите? Колко отнема доставката на тези части при нужда?

Мерси
                      Последно редактирано от Денислав Димитров; 03-12-12, 12:06.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                        Гледам доста често взехте да спрягате Dragon Winch Това са абсолютно същите лебедки като VROMOS тръгват от едно и също място, разбирай една и съща фабрика, Разликата е в брандирането и леко изменените дистанционни управления. Възможно е Поляка малко да послъгва с техническите параметри тъй като никой не може да ги провети...
                        Бая трябва да послъгват, разликите са драстични, но ти си по-наясно от мен.

... Дистрибутора каза че Dragon са с 2 години гаранция... Мерси
                        На сайта на Драгон цитираната гаранция е 5г.

Коментар

Яворе благодаря че се включи в темата. Проблема със соленоидите покрива ли се от гаранцията на вашите? Колко отнема доставката на тези части при нужда?
                          Мерси
                          Да поема се, имам ги на склад! При Т-Мах наистина има проблем с контакторите и почти всички ги подменихме с интегрирани соленоиди от VROMOS.

Коментар

Поинтересувах се и от Mile Marker но Венцислав Петров не ми отговаря на ЛС. Дали още се занимават като дистрибутори? Ако да, как да ги открия?

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
                              В магазина на Гладиатор има промоция-WARN 8000-няма и 1200лв.
                              взимаи warn няма какво да се чудиш за витара даже е силна мои приател кара с 6500либри на разходки и му вьрши перфектна работа

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X