Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте ми 8-9000lb лебедка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Препоръчайте ми 8-9000lb лебедка

Това беше истинската лебедка за тебе, но вече замина за Варна
    http://www.offroad-bulgaria.com/show...ghlight=ramsey
    sigpic

Коментар

Вземай Warn 8000, тегли и ландкруизер и патрол
      Samurai Gemax

Коментар

За мен най-важното би било да е нова, с гаранция и да има добър сервиз, защото вече всичко се прави толкова фалшиво....
        sigpic

Коментар

Всички говорят колко ток им тегли лебедката.Дали това няма начин да се контролира.За мен лично Warn 8274 е най-добрата лебедка но и прекалено скъпа за моя джоб.Явор има хубави лебедки за Много добри пари който с определено оборудване не съсдават проблеми.
          Всеки иска максимума за малко пари.Но ако примерно искаш лебедка за състезания трябва да се пооръси човек.Иначе за разходки незнам.За всеки закъсването е различно понятие.
          https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Без да искам да обидя дистрибуторите на лебедки, като гледам цените в Щатите и ми се отщява лебедка от България.

В Амазон, Warn M8000 е под 1000 лева.
            Новите Warn Zeon 8000, в Гладиатор казаха че ще струват около 1700 лева когато се появят в Европа (02 / 2013), на сайта на Амазон - 1200 лева.

А, и всички горе са с безплатна доставка до континентална Америка. Да ама ние сме в България....
            Последно редактирано от Денислав Димитров; 10-12-12, 14:29.

Коментар

Е така е Дени, и аз одавна ги гледам в Амазон, но доставката до България си е цифра и мито и ддс и нищо не можем да направим.

Коментар

А търговците в България да работят за слава... Разберете, че всяка стока си има минимална цена за която може да се продаде на даден пазар, в доста случаи цената е изстискана до минимално възможната за да работи търговеца. В момента има доста вносители на лебедки в България, и конкуренцията не е за пренебрегване. Интернет магазините също увеличават конкуренцията.
                Ако мислите, че ще можете да внасяте и да продавате лебедки(а и каквато и да е друга стока) на цени по-ниски от масовите-започвайте, ако сте добри търговци и продавате на по-ниски цени всички ще купуваме от вас.

Успех в бизнеса
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                  А търговците в България да работят за слава... Разберете, че всяка стока си има минимална цена за която може да се продаде на даден пазар, в доста случаи цената е изстискана до минимално възможната за да работи търговеца. В момента има доста вносители на лебедки в България, и конкуренцията не е за пренебрегване. Интернет магазините също увеличават конкуренцията.
                  Ако мислите, че ще можете да внасяте и да продавате лебедки(а и каквато и да е друга стока) на цени по-ниски от масовите-започвайте, ако сте добри търговци и продавате на по-ниски цени всички ще купуваме от вас.

Успех в бизнеса
                  Никой не говори за бизнес. Че тукашните дистрибутори също имат разходи докато ни ги докарат тези лебедки, а и не само тях. Даже евала че се справят. Всъщност сега като се замисля Гладиатор ми продаваха гуми които в крайна сметка купих от Диана за 100 лева по малко на парче... ама това е друга тема.

Ще перифразирам коментара ми за да няма объркване. Спрямо географското ни разположение сме далече от добрите производители на офроуд екипировка. Всичко качествено произведено в щатите за да стигне до нас трябва да му се плати доставка, мито и ДДС. Същото важи и за Азиатските производители. Поправете ме ако греша, сигурно има по-запознати.

А понеже ще се стигне и до този въпрос, аз съм силно за Българското производство защото е качествено и на добри цени. Каквото Българско има вкъщи, дори и такова произведено след 89-та, всичко е качествено и не толкова скъпо.

Ако се продаваха Български лебедки проектирани и асемблирани тук, щях да си купя. Да ама няма... затова търся някой който му се носят 45 кила от оня големия континент дето си имат всичко и не знаят къде се намираме.

Коментар

Първоначално публикуван от ethero Преглед на мнение
                    Ако се продаваха Български лебедки проектирани и асемблирани тук, щях да си купя. Да ама няма... затова търся някой който му се носят 45 кила от оня големия континент дето си имат всичко и не знаят къде се намираме.
                    И аз така. Когато ми е възможно купувам българското.

А ако намериш кой да ти донесе маркова лебедка на цената на която я продават в САЩ-супер. ама то да е парфюм или поне дреха...
                    както каза 45 кила си е бреме, и човекът трябва да ти е голям приятел за да ти свърши тази услуга.

Абе вземай от Явор или от друг колега от форума. Верно-китайски, ама си вършат работа. И са на що-годе сносна цена.

Коментар

Поръчах от Вромос т-макс 6500.

Не се завирам много, дано не е слабичка...

Коментар

Не знам за колко си я взел, по принцип Т-мах са си по-скъпи от по-китайските на Явор, та за сравнима цена аз бих взел 9500 или 10 000 либри. Определено ще върши повече работа.
                        Ама щом си я взел-със здраве да си я ползваш, и да те вади отвсякъде.

Коментар

Благодаря.

Не обичам да купувам най-евтиното защото обикновенно ми излиза през носа. Може и само при мен да е така.

Избрах този Т-Max защото с останалите пари от бюджета ще си взема колан за дърво, акумулатор и едно въже за теглене. Лебедката струва 730 лева.

Коментар

Нормално ли е на изключен съединител (позиция Out) да се развива много трудно лебедката на ръка? Смисъл аз съм 100 кила и с много зор едвам помръдвам барабана...

Коментар

Евтино винаги излиза по скьпо САМ го каза.

Коментар

Първоначално публикуван от ethero Преглед на мнение
                                Нормално ли е на изключен съединител (позиция Out) да се развива много трудно лебедката на ръка? Смисъл аз съм 100 кила и с много зор едвам помръдвам барабана...
                                На каква плоча си монтирал лебедката? Ако можеш дай снимка да я видим? Единия вариант е плочата да я усуква и така барабана да заклинва във втулките, другия вариант е смазката да е замръзнала.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X