Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв акумулатор за 6000 либри?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какъв акумулатор за 6000 либри?

Първоначално публикуван от Wattie Преглед на мнение
    Акумулаторната лаборатория в първи блок на ТУ-София.
    А каква марка са тези ?

Аз сложих такъв 64Ач http://akumulatoribg.com/exide/ep_cena.html от един месец , лебедката 8000 хич не сваля оборотите след 20м дърпане на друг джип .
    Един колега от Стара Загора си дърпаше постоянно с витарата всякакви джипки с оригиналния детски акумулатор, беше асистираща машина на миналия събор там.
    0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Монтански. Номерът е в началното зареждане, при производството. Зверска история, геловите са смешни пред тия. Три пъти щях да припадам че съм съсипал нов акумулатор, а те и не бяха разбрали че трябва да са умрели. А трябваше да са, много пъти съм затривал братята им.
      Не съм ги пробвал само на счупване, за това вярно нямам данни. А дивашки дълбок разряд държат, и не им пука.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
        Монтански. Номерът е в началното зареждане, при производството. Зверска история, геловите са смешни пред тия. Три пъти щях да припадам че съм съсипал нов акумулатор, а те и не бяха разбрали че трябва да са умрели. А трябваше да са, много пъти съм затривал братята им.
        Не съм ги пробвал само на счупване, за това вярно нямам данни. А дивашки дълбок разряд държат, и не им пука.
        Ясно че са монтански, т.е. подозирах. Ама нещо магазин с цени кажи, че онлайн не намерих, а време да обикалям и да питам продавачки дето не са чували кво е тва ептен )
        Онлайн излизат на фиамм оферти.
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

А сега де ... Към 300 лева май ...
          Това за 100 Ач, стартерно - тягов. Другите са евтини.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
            А сега де ... Към 300 лева май ...
            Това за 100 Ач, стартерно - тягов. Другите са евтини.
            Хъ, то хубаво български ама

http://www. kit93.com /index.php?option=com_catalog&view=item&catalog=34&item=282&Itemid=25

сто кинта са си сто кинта ...
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Три пъти дубълве е хубав и поучителен линк
              Евтини има на много места, тия освен това и работят. На същото място чисто стартерните също са 100 кинта по-евтини. Че и по-малки, при същите пускови параметри.
              С това имаш десетина минути на лебедката, след като мотора вече е умрял. Тя няма да издеяни толкова, ако верно си се закопал. Ако ще да е най-хубавата и скъпа.
              Последно редактирано от Стефан; 24-01-12, 17:37.

Коментар

Стефане, на теб ли да ти обяснявам защо линкът е преднамерено счупен
                Я гепи една ценова от тия пък аз ще си говоря с тях. Или нещо има на магазин адрес телефон пак става

Коментар

О888-Ч5-70-22 Стоян Гишин
                  Не намерих хартията с цените.

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
                    А каква марка са тези ?
                    Всъщност д-р Гишин прави изпитания на всякакви, не само български. Виждал съм гигават, искра, бош, монбат, варта и други непознати за мен... Изобщо раят на акумулаторите е там

Лабораторията е много хубава. Когато някой познат има проблеми с акумулатор винаги го взимам и му го нося там на човека. Понякога успява да ги спаси. Поне със сигурност ти казва дали има смисъл да го мъчиш или направо да взимаш нов. Моята стара Искра благодарение на него изкара два сезона отгоре след щетата, която й причиних (долях й чешмяна вода, а няколко дни по-късно я стопих на пълна нула от забравени включени фарове).

Коментар

Дали можем да вземем информация от тествани нови акумулатори, различни марки от този човек и да си я постнем в една тема . Ако лабораторията е легитимна не би трябвало да има проблем. Може и да му предоставим за тестове срещу заплащане от наша страна .
                      0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
                        Дали можем да вземем информация от тествани нови акумулатори, различни марки от този човек и да си я постнем в една тема . Ако лабораторията е легитимна не би трябвало да има проблем. Може и да му предоставим за тестове срещу заплащане от наша страна .
                        Не се знае на самия него как са му договорните отношения с фирмите - силно е вероятно те да не останат много весели след такова нещо. И едва ли някой ще иска да бачка без пари, това също е ясно. Иначе идеята е добра. Според мен е трудно осъществима. Да подшушне това-онова на уше на колега, да се даде приятелски съвет е едно. Да се дава официална информация за голям форум е съвсем друго.

Коментар

Да речем, че 10 човека занесат по един акумулатор за тест и после постнат данните , тогава никой нищо не може да каже.
                          Всъщност някой беше спонсорирал такъв тест за интернета в българия и го раздухваха, като реклама, трябва да може и за акумулатори, кренвирши и всичко .
                          На нас ни трябва наш тест, за да не го прави всеки по отделно цял живот .
                          0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X