Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв акумулатор за 6000 либри?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какъв акумулатор за 6000 либри?

Въпросе е самото заглавие,Ясно че колкото по голям толкова по добре но и цената е критерий. Ще вади къса витара.
    http://vbox7.com/play:398e8b82

От: Какъв акумулатор за 6000 либри?

Първоначално публикуван от васето Преглед на мнение
    Въпросе е самото заглавие,Ясно че колкото по голям толкова по добре но и цената е критерий. Ще вади къса витара.
    Ако ще я вади повече от веднъж гледай нещо примерно 100-ина амперчаса. За инцидентно вадене и 75 ще стигнат.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Какъв да е, и щатния ще ти стигне. Лебедката е слаба, ще изгори преди акумулатора.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
        Какъв да е, и щатния ще ти стигне. Лебедката е слаба, ще изгори преди акумулатора.
        Стефане, витарата е тон и сто с мокри дрехи (или тон и двеста беше). Ник'ви грижи няма да има със 6000 лебедка, освен ако не се буха ежедневно в големите лайна.

Проблема е че ще вади други по-често от себе си. Май няма човек с лебедка дето да е констатирал друго.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Номерът е в това, че толкова кльощава лебедка ще умре все пак преди нормален акумулатор.
          Е, доколкото съм виждал как умират и двете, не настоявам на изчерпателност.

Коментар

Васко, на моята витара съм сложил лебед 9000 либри(това дойде по линията...) и се дърпам с акумулатор 75 Ач. Ако акумулатора е наред-няма проблем . Аз лично съм навивал по 3 лебедки една след друга, и нито лебедката, нито акумулатора се предадоха.
            Та слагай 75 Ач и си свиркай.
            Е, по-добре180 сложен зад седалките, ама нали щото...
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

13000 работи чудесно с 65Ач
              Емпричен опит

Проблемът е колко време

Демек на витара с 6000 ще е предостатъчен.
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Ако в момента имаш акумулатор на колата ползвай него, като го усетиш че почва да се предава го сменяй. Желателно е когато ползваш лебедката да трака мотора. Новия акумулатор гледай да е AGM технология без значение колко ампер часа е. Предлагат се на нашия пазар от марките Бош, Оптима, Банер, има и други, тези са водещите. Смениш ли го веднъж с такъв акумулатор грижи няма да имаш дълго време и инвестицията в него ще се върне.

Коментар

Номерът е в това, че толкова кльощава лебедка ще умре все пак преди нормален акумулатор.
                  Е, доколкото съм виждал как умират и двете, не настоявам на изчерпателност.
                  Благодаря Ви колега Стефан,сигурен бях че Явор ме мами като ме разубеди да закупя 13000 либри.Ще взема да я изхвърля преди да съм похарчил грешни пари за акумулатор.Тя и витарата е кльощава но още мърда.

Коментар

Нищо не те е измамил. Но тая лебедка верно не е убиец на акумулатори.
                    Между другото, има съвсем български, хем стартерни, хем тягови. Не знам колко са читави, не съм ги пробвал много. Откак стана студено, махалата пали с един такъв, пък не съм го зареждал. Стои си на улицата.

Коментар

Нищо не те е измамил. Но тая лебедка верно не е убиец на акумулатори.
                      Между другото, има съвсем български, хем стартерни, хем тягови. Не знам колко са читави, не съм ги пробвал много. Откак стана студено, махалата пали с един такъв, пък не съм го зареждал. Стои си на улицата.
                      Кой ги продава тия полутаговите щото чичо гугъл не знае
                      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

От 3 години имам лебедка вромос 6000 на витарата и мога да кажа че е доста жива всеоще за разлика от 60 амперовия акомулатор, който вече се е преродил сигорно в нещо друго. Такива мнения като на Стефан не признавам. Несъм я отварял още за каквото и да е било, а е видяла сумати работа.
                        За бърза помощ,полиция и пожарна тел. 112.
                        За ядене и пиене - 0876 74 99 88 - Михаил Рашков

Коментар

Акумулатора е искра и си е изпял песента.Ще взема или бош или варта на 100% и ще е силвър сериите. Вече имам 3 български боклука за прескачане из гаража и не ми се пилеят още пари за подобни. Имам и 6годишна малка варта но я сложих на витарата на баща ми, никога не е имало проблем с нея. Имам и добри наблюдения върху бош но коя от двете марки да избера още не съм решил.

Коментар

Акумулатора е искра и си е изпял песента.Ще взема или бош или варта на 100% и ще е силвър сериите. Вече имам 3 български боклука за прескачане из гаража и не ми се пилеят още пари за подобни. Имам и 6годишна малка варта но я сложих на витарата на баща ми, никога не е имало проблем с нея. Имам и добри наблюдения върху бош но коя от двете марки да избера още не съм решил.
                            Силвър сериите не са за лебедка. Явор също ти го каза. Вземи си 75Ah гелов на BOSCH (то VARTA e същото де). Ще живее значително по-дълго при редовно използване на лебедка в тежки условия и дълбоки разряди. Предполагаемо и ще се побере, а и не тежи чак толкова. Поне във фероза се побира и не влияе осезаемо с тежестта си, доколкото двете джипки могат да се сравняват де (ферозата е със значително "по-дървено" предно окачване).

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                              Кой ги продава тия полутаговите щото чичо гугъл не знае
                              Акумулаторната лаборатория в първи блок на ТУ-София.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X