Въпросе е самото заглавие,Ясно че колкото по голям толкова по добре но и цената е критерий. Ще вади къса витара.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какъв акумулатор за 6000 либри?
Свий
X
-
От: Какъв акумулатор за 6000 либри?
Първоначално публикуван от васето Преглед на мнениеВъпросе е самото заглавие,Ясно че колкото по голям толкова по добре но и цената е критерий. Ще вади къса витара.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
-
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеКакъв да е, и щатния ще ти стигне. Лебедката е слаба, ще изгори преди акумулатора.
Проблема е че ще вади други по-често от себе си. Май няма човек с лебедка дето да е констатирал друго.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Васко, на моята витара съм сложил лебед 9000 либри(това дойде по линията...) и се дърпам с акумулатор 75 Ач. Ако акумулатора е наред-няма проблем . Аз лично съм навивал по 3 лебедки една след друга, и нито лебедката, нито акумулатора се предадоха.
Та слагай 75 Ач и си свиркай.
Е, по-добре180 сложен зад седалките, ама нали щото...
Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
13000 работи чудесно с 65Ач
Емпричен опит
Проблемът е колко време
Демек на витара с 6000 ще е предостатъчен.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от васето Преглед на мнениеВъпросе е самото заглавие,Ясно че колкото по голям толкова по добре но и цената е критерий. Ще вади къса витара.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеНомерът е в това, че толкова кльощава лебедка ще умре все пак преди нормален акумулатор.
Е, доколкото съм виждал как умират и двете, не настоявам на изчерпателност.http://vbox7.com/play:398e8b82
Коментар
-
Нищо не те е измамил. Но тая лебедка верно не е убиец на акумулатори.
Между другото, има съвсем български, хем стартерни, хем тягови. Не знам колко са читави, не съм ги пробвал много. Откак стана студено, махалата пали с един такъв, пък не съм го зареждал. Стои си на улицата.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеНищо не те е измамил. Но тая лебедка верно не е убиец на акумулатори.
Между другото, има съвсем български, хем стартерни, хем тягови. Не знам колко са читави, не съм ги пробвал много. Откак стана студено, махалата пали с един такъв, пък не съм го зареждал. Стои си на улицата.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
От 3 години имам лебедка вромос 6000 на витарата и мога да кажа че е доста жива всеоще за разлика от 60 амперовия акомулатор, който вече се е преродил сигорно в нещо друго. Такива мнения като на Стефан не признавам. Несъм я отварял още за каквото и да е било, а е видяла сумати работа.За бърза помощ,полиция и пожарна тел. 112.
За ядене и пиене - 0876 74 99 88 - Михаил Рашков
Коментар
-
Акумулатора е искра и си е изпял песента.Ще взема или бош или варта на 100% и ще е силвър сериите. Вече имам 3 български боклука за прескачане из гаража и не ми се пилеят още пари за подобни. Имам и 6годишна малка варта но я сложих на витарата на баща ми, никога не е имало проблем с нея. Имам и добри наблюдения върху бош но коя от двете марки да избера още не съм решил.http://vbox7.com/play:398e8b82
Коментар
-
Първоначално публикуван от васето Преглед на мнениеАкумулатора е искра и си е изпял песента.Ще взема или бош или варта на 100% и ще е силвър сериите. Вече имам 3 български боклука за прескачане из гаража и не ми се пилеят още пари за подобни. Имам и 6годишна малка варта но я сложих на витарата на баща ми, никога не е имало проблем с нея. Имам и добри наблюдения върху бош но коя от двете марки да избера още не съм решил.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеКой ги продава тия полутаговите щото чичо гугъл не знае
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар