Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вътрешен монтаж на лебедка на Нисан Патрол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Вътрешен монтаж на лебедка на Нисан Патрол

На русенското състезание въжето ми беше вързано на възел за куката, и какво стана,лебедката издаде багажа,а възела още си стои.

Коментар

Първоначално публикуван от MGEORGIEV Преглед на мнение
      На русенското състезание въжето ми беше вързано на възел за куката, и какво стана,лебедката издаде багажа,а възела още си стои.
      Ти остави въжето , ами я казвай какъв двигател си купил за Стръвника - нещо чувам за едно 3,5 Мицубиши ...
      VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Мисля да копирам идеята от вас и да изместя моята лебедка зад дясната седалка.
        Само не знам какъв материал е най-правилно да избера за дюзата отпред.
        На сърбела майката му е чесането.
        Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
          Мисля да копирам идеята от вас и да изместя моята лебедка зад дясната седалка.
          Само не знам какъв материал е най-правилно да избера за дюзата отпред.
          За стоманено въже - чугуний /Славин ще каже какъв/ ,ако е синтетика - халумин /пак Славин ще каже какъв/
          VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
            За стоманено въже - чугуний /Славин ще каже какъв/ ,ако е синтетика - халумин /пак Славин ще каже какъв/
            Е аз дюзите съм ги нпаравил за стоманено въже - седят и си чакат некои да му увре главата къде се слага либеткъ
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
              Е аз дюзите съм ги нпаравил за стоманено въже - седят и си чакат некои да му увре главата къде се слага либеткъ
              Кажи сега за тия дюзи- цени и т.н.

Коментар

Е виж две теми по-надолу )))
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Имам един въпрос .... а как се подрежда въжето на макарата ? Не се ли събира на едно място ?
                  Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
                  Suzuki Grand Vitara 2.5 V6
                  Mercedes Benz ML55 AMG
                  Ицо - 0888Ч6Ч6Ч6

Коментар

От лебедката до тръбата има около 1м разстояние в което въжето е свободно и се реди без да се намесваш .
                    VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Аз на свой ред да питам:
                      За синтетично въже какъв е най-правилния вариант за материал за водещата тръба- спрял съм се ПЕВП/полиетилен висока плътност/ ф25 това са черните водопроводни тръби. Или по-добре е алуминий?

Коментар

Аз бих заложил на халуминт, ама кво пречи да пробваш и с пластмаса -то ще си покаже бързо дали става

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                          Аз бих заложил на халуминт, ама кво пречи да пробваш и с пластмаса -то ще си покаже бързо дали става
                          И аз мисля да опитам- дюзите ще са от ХАЛУМИНТ и ще са здраво закрепени. Тъкмо после ще споделя дали ще е удачно с тръба от ПЕВП.

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
                            Аз на свой ред да питам:
                            За синтетично въже какъв е най-правилния вариант за материал за водещата тръба- спрял съм се ПЕВП/полиетилен висока плътност/ ф25 това са черните водопроводни тръби. Или по-добре е алуминий?
                            Борко ,4 м халуминиева тръба фи 20 мм е 7 лв ,освен това ми остана едно парче около 2 м - ако го искаш кажи да ти го пратя .
                            VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Re: Вътрешен монтаж на лебедка на Нисан Патрол

Да попитам, като се използва тръба от купето до предницата за въжето, има ли опастност при челен удар тази тръба да се превърне в копие и да нарани навигатора?

Коментар

От: Re: Вътрешен монтаж на лебедка на Нисан Патрол

Първоначално публикуван от fang Преглед на мнение
                                Да попитам, като се използва тръба от купето до предницата за въжето, има ли опастност при челен удар тази тръба да се превърне в копие и да нарани навигатора?
                                Тръбата е захваната към купето със фланец и при евентуален удар ще се смачка в предния кош
                                VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X