Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Defender виси на лебедка!

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Defender виси на лебедка!

    [Valentin Dobrev]

    Специално за В.Петров!
    Тъй като създавам автомобил, който да оставя на внуците преди глобализацията да е ликвидирала всичко ценно за нас хората, които имаме техническа култура поръчах един от последните DEFENDER които ще бъдат произведени!
    Ясно е, че хидравличната лебедка е най-сериозното решение.
    В. Петров, гарантираш ли, че това което рекламираш като представител на Mlie Marker e истина?
    Предлагам ти, едно мъжко споразумение!
    Приемам за най-добро твоето предложение за HI 12000.
    Тъй като 2,900 кг не биха били проблем за тази лебедка ти предлагам шоу в което лебедката доставена и монтирана от твоя екип ще вдигне моя DEFENDER да виси във въздуха!!!
    Разбира се, ще филмираме всяка стъпка!
    Ако резултата е положителен - ще се радвам да съм полезен без никакви претенции!
    Ако возилото падне и се увреди - плащаш щетите!
    Ти си на ход!

  • #2
    Уважаеми г-н Добрев,

    Лебедките на фирмата MileMarker, която имаме удоволствието да представяме в България са тествани от много по-сериозни организации, които имат на разположение съответните бюджети, персонал и техническа инфраструктура. Само за сведение процедурата по тестването на хидравличните лебедки MileMarker от Пентагона е две и половина години, струва колосално количество пари и счупени под всякаква форма машини. След тази процедура от машините, които са изпратени в реални бойни действия са свалени предишните лебедки от друг производител и са монтирани хидравлични на MileMarker. Аз не смятам, че ние включително и с ваша помощ ще можем да организираме какъвто и да е съдържателен тест по въпроса. Уверен съм, както в качествата на лебедките, така и в сериозността на тези, които са ги тествали. Ако не беше така, щях продавам лебедки, които аз лично съм конструирал и произвел.

    А по отношение на вашето предложение съвсем не разбрах къде евентуално е смисълът на нашето участие? Ако теста мине добре какво? МileMarker има и перфектно реноме и достатъчна известност, за да се нуждае от такава реклама. За да има облог се предлага и съответната полза за другата страна като например:

    Ако Дефендера се изкачи по дървото остава за нас, ако ли не, ще ви купим още един. При такъв облог ще е доста по интересно...

    Всичко зависи от бюджета, с който разполагате и целите, които искате да постигнете. Няма нищо невъзможно има само скъпи неща. Ако имате достатъчно средства ще изкараме Дефендера и в орбита – само парите да намерите...
    VPetrov.photography

    Коментар


    • #3
      [Valentin Dobrev]

      За съжалаление толкова странен отговор ме обърква!
      Достатъчно е да кажете да или не!

      Коментар


      • #4
        Отговора ми беше съвършено ясен. Фирмата MileMarker не се нуждае от такава реклама. А ако вие искате да сключите облог с мен следва да сте готов да заложите достатъчно, за да ме заинтригувате. Ако сте в състояние да заложите цената на един Дефендер тогава с удоволствие ще продължим...
        VPetrov.photography

        Коментар


        • #5
          [Valentin Dobrev]

          Явно не сте съвсем сигурен в характеристиките на лебедката, което за мен но този етап е достатъчно! Въпреки всичко благодаря и искам да съдействам с каквото мога на прекрасната идея на поддържниците на истинската техника! Както казва Конфуций - няма значение какъв цвят е котката, важното е да лови мишки! На мен ми трябва лебедка, която да отговаря НАИСТИНА на характеристиките си!

          Коментар


          • #6
            Странно защо уважаеми г-н Добрев нещо не се разбираме а пък толкова ясно се старая да пиша:

            Абсолютно сигурен съм в качествата на лебедките и затова ви предлагам достатъчно сериозен залог. Ако вие смятате че можете да го спечелите моля ангажирайте се. Аз съм на ваше разположение...
            VPetrov.photography

            Коментар


            • #7
              [Valentin Dobrev]

              Когато се зопзнах с лебедката, не очаквах че тя може да работи само срещу залог, а очаквам от нея да ме изтегли по безумен наклон под погледа на мои колеги-ловци!

              Коментар


              • #8
                Е Какво стана сега? Ще вдигате ли Дефендъра?
                И на мен ми стана интересно, в първото предложение има бас без залог и на мен така ми харесва да се ловим на бас "аз не залагам нищо, ти залагаш всичко..."
                Сега сериозно, освен лебедката за този експеримент трябват и още неща, като добро закрепване, здрава кола (надявам се Дефендъра да издържи) и къде да го закачите (това ми се вижда най-лесно)...
                Хаиде ще е интересно и без залог

                Коментар


                • #9
                  Първоначално публикуван от Valentin Dobrev
                  а очаквам от нея да ме изтегли по безумен наклон под погледа на мои колеги-ловци!
                  Точно така! И тъй като аз съм абсолютно уверен в това, съм готов да заложа един съвсем нов Дефендер без никакво колебание!

                  А ако очаквате, че някой сериозен вносител ще ви прави демонстрации с качване на дървета, само защото така ви е хрумнало да тествате лебедката, намерете някой аз ще погледам...
                  VPetrov.photography

                  Коментар


                  • #10
                    В. Петров, явно не сме се разбрали!
                    Уважавам твоята реаккция, която ми напомня романтичния уестърн!
                    Става въпрос за това, че аз съм готов да платя веднага цената за предлаганите от теб хидравлични лебедки и след това те като моя собственост да демонстрират възможностите, коите ми е обещал продавача! Все пак тежеста на колата е два пъти по-малка от рекламираната!

                    Коментар


                    • #11
                      Уважаеми г-н Добрев,

                      Оценявам вашето уважение, но ще ви разочаровам! Реакцията ми не е романтична, а съвсем прагматична. Отдавна се занимавам с бизнес и всички, които ме познават знаят, че не обичам да залагам дори и при най-малкият шанс за загуба. Така че в случая става дума за увереност, която, ако вие подцените просто ще останете с един Дефендер по-малко.

                      А ако сериозно искате да се запознаете с това защо съм толкова уверен в качествата на внасяните от нас лебедки можете да заповядате в нашият офис. С удоволствие ще отделя необходимото време за да поговорим и ви демонстрирам всичко което ще може да ви е от полза за вашето проучване.
                      VPetrov.photography

                      Коментар


                      • #12
                        [Valentin Dobrev]

                        Уважаеми г-н В. Петров!
                        За да сме по-близко до темата ще Ви отговоря както би Ви отговорил американския монтьор сглобявал тези лебедки /ако трябва да си ги купи!/

                        Момче, не ми говори ала бала, а ми докажи, че за всеки долар който плащам ще получа това което ми обещаваш!

                        Коментар


                        • #13
                          Уважаеми г-н Добрев,

                          Нямам удоволствието да познавам този американски монтьор, който имате в предвид, но за всички останали, за които знам имат значение неща като съответствие със стандарти, на които отговарят лебедките MileMarker. И въобще сериозните фирми по света използват стандарти и резултати от тестове, когато рекламират продукцията си. Всички Mile Marker хидравлични лебедки удовлетворяват и ПРЕВИШАВАТ изискванията на съответните Performance testing, Quality Assurance and Military Standard Requirements for U.S. Government.

                          Ако за Вас това не е достатъчна гаранция за качествата на продукта, а Ви харесват изпълнения в стил комедията "Боговете сигурно са полудели" с качване по дървета, мога ли да знам дали Дефендера който имате сте можели да го тествате по вашия начин и дали вносителя му се е съгласил да го направи за вас? (Всъщност може да не ми отговаряте, защото познавам бизнес практиката на вносителя перфектно)

                          Лебедките, които ние продаваме имат съответната гаранция от 2 години за електрическите и 5 години за хидравличните и всеки параметър, който не отговаря на документацията през този период ще означава незабавен сервиз или подмяна на съответната лебедка.
                          VPetrov.photography

                          Коментар


                          • #14
                            )) То хубаво човек да иска да строи хубави неща, ама никой не е отменял общото машиностроене, само щото ставало дума за джипове И колкото и да ме отвращава т.нар. глобализация, инженерното изкуство си остава универсално, като физиката, химията и прочие мантри.
                            Ако спора е дали лебедката може да вдигне такъв товар, идете на някой малък строеж, и се вържете някак на хаспела. Натоварете го, и вижте кво ще стане. А иначе джипа не може да се вдигне сам вертикално, и бих изпил една бира за сметка на този, който не се сети защо!)) И съвсем не заради недостатъчна товароносимост.
                            Времето тръгна!

                            Коментар


                            • #15
                              [Valentin Dobrev]

                              Ако имаш впредвид, че нафтата в резервоара ще падне и няма да може да засмуче, предвидил съм го - фул до капачката, ако се сетиш за друго - казвай!

                              Коментар

                              Активност за темата

                              Свий

                              В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                              Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                              Зареждам...
                              X