Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Монтаж на лебедка отвън - за и против...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Монтаж на лебедка отвън - за и против...

Първоначално публикуван от go go go Преглед на мнение
    хора, по - спокойно нищо не е толкова страшно
    Може ли да качиш по-подробни материали в потвърждение на успокоителните слова. Защото минахме от" Категорично не" до "не е толкова страшно"
    Сигурно истината е някъде по средата, всеки има различна потребност от използването на джипката която притежава. Едни смятат че при карането в гората трябва постоянно да проверяват физическите закони и тези на гравитацията, други искат само да стигнат до приятно тихо място където да разпуснат от ежедневието.
    Последно редактирано от Yaro; 22-03-07, 10:40.

Коментар

гледай колко барзо се променят нещата http://www.warn.com/truck/winches/sr...ltimount.shtml

http://www.warn.com/truck/winches/ul...e_series.shtml

вече преносимата лебедка е 9000 или 9500
      drive alive

Коментар

гледай колко барзо се променят нещата http://www.warn.com/truck/winches/sr...ltimount.shtml

http://www.warn.com/truck/winches/ul...e_series.shtml

вече преносимата лебедка е 9000 или 9500

Weight: 104 lbs. (47 kgs.) ...
        Ние не сме неутрални!

Коментар

С 47 килограмова лебедка ако съм добре закусил и съм във форма сигурно ще мога да я преместя от багажника до отпред джапайки в калта и разбира се на неудобно място в гората... Аз съм 105 килограма и съм горе долу в добра форма, в Университета бях капитан на отбора по вдигане на тежести и на тренировки съм прехвърлил стотици хиляди килограми... Но бих желал тези по-горе които дават съвети че не е страшно да ми го покажат как точно не е страшно, аз ще осигуря и лебедка и стойка с дръжки и то MileMarker които са по-леки от WARN...
          VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
            ... Но бих желал тези по-горе които дават съвети че не е страшно да ми го покажат как точно не е страшно...
            Освен това демонстрацията трябва да включва също така сваляне на лебедката до джипката и товарене в багажника, както и разтоварване и прибирането й след завръщане (примерно от/до жилище в средностатистически блок на 4-я етаж с неработещ/липсващ асансьор) ...
            Ние не сме неутрални!

Коментар

венци, пренесъл съм много лебедки и имам някаква идея колко тежат, в никой случай не са леки, но 50 кг не са и чак толкова много. никой не е казал че офроуда е за всеки
              drive alive

Коментар

Точно това и аз казвам и затова като давам съвети гледам първо да съм сигурен че аз лично мога да ги изпълня...
                VPetrov.photography

Коментар

и аз така, а за колегата, незнам как се справя с тежестите но винаги може да пробва
                  drive alive

Коментар

50 кг не са и чак толкова много. никой не е казал че офроуда е за всеки
                    Е точно там е противоречието. По-горе споменаваш, че подвижните лебедки са за хора, които я ги използвали 5-10 пъти в годината, я не. А дали точно тези хора ще искат да вложат една хубава сумичка в преносим Warn и комплект точки за монтажа й (отпред и отзад), след което при всяко излизане от асфалта да тътрят 50 кила до/от джипа?!?

Мене ако питаш, за такива хора, които не смятат зорлем да си търсят белята, е по-добре да имат под ръка GSM-ите на приятели с лебедка.
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

нали затова бях написал, че има лебедка 8000 тя е мако по - лека, а за парите, това не е моя работа, който иска такива джаджи да си прави сметката.
                      drive alive

Коментар

Човек трябва да си направи точна сметка, ако ходи примерно пет пъти в годината на разходчици по черни пътища, то лебетка не му трябва, независимо дали е подвижна или не!
                        Но ако тези няколко излизания са съпроводени с тежък офроуд според мен, лебетката трябва да си е трайно монтирана на мястото.
                        sigpic УАЗ-452

Коментар

Какво стана сега? Решихме, че това не е практичния вариант особено, ако ще е за по-честа експоатация от 1 в месеца. И е още по не подходящо за голями автомобили заради теглото на джипа. Съгласен съм с вас, но има хора които мислят по друг начин. Това преносима WARN-че дали му е там мястото?
                          Прикачени файлове
                          о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

тая лебедка е там само за гъзария, човека си я слага когато иска колата му да изглежда по - 'мъжки' а като ходи на прием я маха да не му се смеят

ако някой път затъне вероятно няма да може да и намери дистанционното
                            drive alive

Коментар

Баси психоанализа му удари.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                                Баси психоанализа му удари.
                                Ами то много не трябва. Като видиш разни возила накичени с брони, шнорхели, лебедки и т.п. офроуд атрибути, а пък от самолет им личи, че в гората не са влизали, не е голям зор да си направиш съответните изводи ...
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X