важното в случая е, че аз съм прост и не разбирам от гуми, джанти и т.н.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Вежди за Гранд Чероки
Свий
X
-
-
той петър ти каза много правилно, ако ще правиш кола за състезания е едно, ако ще е за кафе е друго, тая на снимката е за кафе и аз реших че това е целта, това за тия пари дето ти казах може да се постигне
ако искаш сериозна офроуд машина търси за база нещо, което е по - близо до крайната цел, гранд черокито си е много добър автомобил, но за целите, за които е създаден.
ако ти се чете, разбираш англииски и имаш време, ето едно място кадето има всичко за Jeep http://www.jeepforum.com/forum/forumdisplay.php?f=9drive alive
Коментар
-
Не съм казал такова нещо. Грешно си ме разбрал или се правиш на обиден.Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/важното в случая е, че аз съм прост и не разбирам от гуми, джанти и т.н.
Казах че не е хубаво да пишеш ако не си сигурен. А другото нещо е че редовно вадиш изречения от контекста и ги коментираш.
Коментар
-
явно не разбирам, щом смятам, че при 33" гуми джанти 15" са по-здрави и по-защитени от повреди при офроуд отколкото 20"... пък за разликата в цените не коментирам... А освен естетическия вид за друг довод в полза на 20-ките не се сещамПървоначално публикуван от kinexНе съм казал такова нещо. Грешно си ме разбрал или се правиш на обиден.Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/важното в случая е, че аз съм прост и не разбирам от гуми, джанти и т.н.
Казах че не е хубаво да пишеш ако не си сигурен. А другото нещо е че редовно вадиш изречения от контекста и ги коментираш.
а не е ли по-добре да си вземеш един нормален /класически/ 4х4 за офроуд и с 2" лифт да му сложиш 32 или 33" гуми, вместо на Гранда да правиш 6" лифт, да му смениш цялата карантия и пак да си по-нисък от един УАЗ /примерно/
все си мисля, че не се водиш от практически съображения, а искаш да имаш нещо впечатляващо и уникално /гъзария по нашенски/?помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Аз като казахте кафе го разбрах в буквалния смисъл. Сега загрях че всичко дето не става за състезание е за ходене до кафето. В такъв случаи ГрандЧерокито ще става за кафе.Първоначално публикуван от go go goтой петър ти каза много правилно, ако ще правиш кола за състезания е едно, ако ще е за кафе е друго, тая на снимката е за кафе и аз реших че това е целта, това за тия пари дето ти казах може да се постигне
ако искаш сериозна офроуд машина търси за база нещо, което е по - близо до крайната цел, гранд черокито си е много добър автомобил, но за целите, за които е създаден.
ако ти се чете, разбираш англииски и имаш време, ето едно място кадето има всичко за Jeep http://www.jeepforum.com/forum/forumdisplay.php?f=9
Много е як линка дето си дал. Ентусиазма взе да ми се връща.
Първоначалните ми опасения обаче се потвърждават. На тези от jeepforum на 90% след лифта им опират гумите.
Коментар
-
еййй найнакрая някой, на който четенето му е по - интересно от писането.
няма нищо срамно в това да незнаеш и да търсиш, срамно е когато се правиш че знаеш, а в същото време се оказва, че за американски коли говорят хора, които даже незнаят английски
drive alive
Коментар
-
Тези джанти от Щатите ли са ти ги взели ако да, как мислиш да ги пратиш до България, че аз в момента сам в Щатите и мисля да накопувам някой неща, но по малки да се поберат в багажа, че пращането по пощата е дста скъпичко.Първоначално публикуван от kinexЗа сега ми взеха 4 задни от SRT8 за 1000$.99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!
Коментар
-
В момента са в Флорида при един приятел. Все още окончателната идея за тунинга не е изкристализирала обаче смятам да ми съберът всичко в един малък контейнер и по море до Бургас. Аз така пратих пистов мотор до Пирея Гърция излезна 300$. До Бургас или Варна е малко по-скъпо.
Коментар
-
ами това ме заинтригува - кои неща на сиджи са добри, защото мен приятелката ми живее точно при магазина на сиджи и всеки ден като ходя да я взимам гледам работите муПървоначално публикуван от kinexЕеееи разгеле. Накрая темата си дойде на мястото.
Аз на Сиджи съм виждал много добри неща. Верно бояджийте докато ги подготвят много псуват.
Има толкова много фирми за оптичен тунинг ама пусто като им нямам телефоните.
отблизо
като идея и като линия нещата са добри да - понеже копира от признатите марки като ригер примерно, но като изпълнение...
моя съвет е да си вземеш оригинален кит, проверил ли си в балканстар примерно?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар