Хубаво желязо , ама тая " умна " електроника ...
Че и една надежна ...
Он че ми кае на мене коги газ да давам , а ?!
Он че ми кае на мене коги газ да давам , а ?!

Както казваше Ицо "Хазарта" от "Ъпсурт" - "очилата на диадема и върти (ударението на 'ъ') по кафенетата.."
. Не са лоши колите, а електрониката става все по-надеждна и по-надеждна, за пример ще дам (и Да знам че ще ме "наплюете", че сравнявам не сравними условия и че "я го вкараи във вода до кръста", ама аз си знам че във вода до кръста не съм влизал и не знам дали ще влезна...) та да се върна на моя пример - тойота ярис си карам в "цивилният" живот, пълна с електроника (е не най-пълната ама...) за 3 години НИТО един дефект, извън пътя карам Нива (няма да говоря за проходимост - страхотна е...) но за 4000км (3-4месеца) над 4-5 (дребни) ремонта (включително развит клапан, блокирал смукач, паднал спирачен апарат - развил се....) да лесно и най-вече евтино се оправя всичко, да не ме е оставяла на пътя, ама дайте да оставим тази легенда за не надеждната електроника и да приемем че има КАЧЕСТВЕНИ (обикновенно - скъпи) изделия които си вършат работата по предназначение и я вършат добре и НЕКАЧЕСТВЕНИ (еФтинички) които или не си вършат работата или я вършат с огромна помощ от "високо" квалифициран персонал наоколо с чук, тел и вълшебните думи ....(знаете вица си мисля
).
) щях поне да пробвам тоя Дифендър или Туарега или Тойота Ленд Круизър или Г класата, абе само да пробвам пък ако не ми харесат ще си се върна на Нивичката
))
Всъщност тази тема беше за тестове на Дискавъри, Туарег и БМВ. И това, което казах и продължавам да го твърдя е, че те (най-вероятно, защото не съм притежавал/карал) са хубави за това, за което са направени , а то е 80-90% каране по МАГИСТРАЛИ (с има няма 200-250км/ч), 5-10% качване по-ниски тротуари (с цел паркиране
) и каране по заснежени пътчета (към ски курорта), останалите проценти (2-5%) са за хипер екстремално излизане от пътя, за да отидат на ливадата за пикнци или кратък преход по черен път до новата ВИЛА на "Гъзара".
.
ама ми е интересно колко от вас са газили вода до прозорците на МПС-то си?????????????????????????????????
, а именно ядрен взрив (погиват всички ПНП преходи под определени размери от ЕМП - за справка гледайте Матрицата
та затова и в космоса са с 386-тици - аз след ядрения взрив, надали ще изкарвам "Джипа" (па знаеш ли може да ми се прикара нещо?), втората причина е ремонто пригодност във военни условия (за войната вече казах няма да се повтарям
), а доколкото за цената на ремонта пак ще цитирам народна поговорка "който си има брада, си има и гребенче" т.е. който е дал 70-100К (хиляди) Евро за една "кола" сигурно може да си позволи и ремонта, и транспорта от мястото на повредата пък било то и с въртолет
(предлага се вече от някои застрахователи
), отидих до язовир Доспат през няколко УЖАСЯВАЩИ пътчета (окло 230км в едната посока), изпадаха ми пломбите, разбиха ми се бъбреците (може би затова нямам камъни?
) и накрая стигнах до един ров 2 м дълбок на 3 м широк и не можах да го мина (май ако бях с танк , бе пак зор сигурно щях да видя ама можеше и да мине - нивата не можа
). По пътя нямаше много сняг но имаше лед и скреж и аз се чуствах като шофьор на леген, та се замислих дали въпросният Дискавъри с неговите АБС, ЕДС..... (последният да затвори вратата) нямаше да се представи далеч по-добре без друсане, реване, пързаляне и естествено без минаване на финалният Трап.
)) Утре половината мутри ще си купят разни аналози на всякви Стършели и Комари, и кво?
)

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.
Коментар