Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Туба за вода

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Туба за вода

Хубаво че каза! Утре отивам да си взема, преди пак да свършат.
    Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
    Drag Grand Canyon Daily
    Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
    LZ1JYM

Коментар

Аз си взех ето такава сгъваема туба и мисля, че е доста практична.
      18 литра, има си и кранче. Взех я от Джъмбо - 10 лв.

www.occ.bg - Преносими газови бойлери и Мобилна баня за къмпингуване
      0898777327

Коментар

Същите сгъваеми туби ги гледах и в бриколаж.
        Стори ми се доста наелонова... притеснява ме, че може да се спука в багажника с всички глупости, затова реших да заложа на 2х10л от минерална вода.
        One Planet, One Internet!
        We Are All Connected!

Nissan Patrol GR Y61 RB25DET NEO(Skyline)

Коментар

Да, съществува такъв риск, въпреки, че изглеждат доста здрави. Можеш да ги напълниш когато се установите на палатка на някоя от хилядите чешми по пътя. Когато са празни не заемат място, а като натовариш целия багаж, това си е важно предимство. Абе идеално щастие няма .
          0898777327

Коментар

На мен също ми харесаха тези в Джъмбо, но само като допълнителни, ще вкюча една или две в моето обурудване
            Поздрави!
            VARADERO SD2

Коментар

Аз ползвам туба от минерална вода, на капачката съм инсталирал едно кранче за изпускане на водата от цилиндровия блок на УАЗ. По Пътя си е с нормалната капачка а на място слагам тази с кранчто и готово. Ако някой иска снимки ще пусна
              -------Honda CR-V 128к.с.--------
              "Нищо не е толкова лошо, колкото изглежда !"

Коментар

Ползвам ето такава!30лт. и "приспособление" за същата.

Коментар

Извинявам се!...Ето я.
                  Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от madmaximus Преглед на мнение
                    Ако някой иска снимки ще пусна
                    Ако може, ще съм много благодарен. Просто обмислях и аз нещо подобно, ти наистина ме вдъхнови
                    OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
                      Ползвам ето такава!30лт. и "приспособление" за същата.
                      А не заема ли много място при транспортирането? Все пак в джипа не ми стои само тубата .

Няма ли да е по-удобно кранчето да е монтирано по-ниско, например в долният край на тубата, за да може да се източва цялата вода без да се налага да се накланя тубата?
                      0898777327

Коментар

Първоначално публикуван от Спас Спасов Преглед на мнение
                        Ако може, ще съм много благодарен. Просто обмислях и аз нещо подобно, ти наистина ме вдъхнови
                        Прилагам снимките, ако имаш въпроси питай. Надявам се да помогна. Ако измислиш нещо към по добро сподели и ти. Винаги съм готов към доработки и развиване на идеите.

1 общ вид
                        2,3,4, капачка с кран
                        5,6 сглобено
                        7,8 винт - закачалка за дърво
                        9 походно положение
                        10 работно положение
                        Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от madmaximus Преглед на мнение
                          Прилагам снимките, ако имаш въпроси питай. Надявам се да помогна. Ако измислиш нещо към по добро сподели и ти. Винаги съм готов към доработки и развиване на идеите.

1 общ вид
                          2,3,4, капачка с кран
                          5,6 сглобено
                          7,8 винт - закачалка за дърво
                          9 походно положение
                          10 работно положение
                          Идеята ми харесва, само начина на захващане на кранчето към капачката не ми допада. Ако измисля нещо ще ти пиша. Мерси
                          OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Кранчето е хванато с гайка. То самото кранче си има резба, просто сложих една гайка с цолова резба и после съм сложил силикон за да не пропуска вода.

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Желязков Преглед на мнение
                              А не заема ли много място при транспортирането? Все пак в джипа не ми стои само тубата .

Няма ли да е по-удобно кранчето да е монтирано по-ниско, например в долният край на тубата, за да може да се източва цялата вода без да се налага да се накланя тубата?
                              Място заема - дори повече от колкото предполагаш ... във "Фронтера" КБЗ с жена ми ,две деца и АГУ бутилка 60лт. в скромния и багажник.Мъка!
                              Направих багажник на покрива с цел по обемистия багаж ... там ,както и тубата де.Ама ми омръзна все качен горе.
                              Сега нещата стоят по коренно различен начин - "Тойота 4Рънър" ... егаси и багажника!
                              Кранчето го продават с тубата и има фиксирано място.Наистина е неудобно защото е качено прекалено високо поради ,което една част от водата е практически неизползваема ... ако не се наведе тубата де.Вече е преместено на правилното място.
                              Последно редактирано от STEF BMW; 20-05-10, 18:47. Причина: Допълнение.

Коментар

Когато съм с джипката или с буса използвам следния елементарен начин:
                                10л туби от вода, боядисани с черен спрей. Пълня ги и ги слагам на покрива. Шлаух за вода за чистачки(1лв/м) в тубата. Засмуквам и се къпя. На дръжката на тубата слагам телена кукичка, на нея закачам шлауха като не го ползвам. Ако трябва по-тънка струя(за миене на чинии), издялквам клечка.
                                Когато съм с мотора - къпя се в морето

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X