Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Туба за вода

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Туба за вода

Здравейте колеги,
    знаете ли от къде мога да си намеря туба 20-40литра за вода, със широко гърло 4-6см диаметър.

Трябва ми за портативния душ за джипката.
    One Planet, One Internet!
    We Are All Connected!

Nissan Patrol GR Y61 RB25DET NEO(Skyline)

До: Туба за вода

Първоначално публикуван от hackman Преглед на мнение
    Здравейте колеги,
    знаете ли от къде мога да си намеря туба 20-40литра за вода, със широко гърло 4-6см диаметър.

Трябва ми за портативния душ за джипката.
    20л туба с по-тясно от 4см гърло трудно ще намериш. Повече от 20 е непрактично, по-добре 2 по 20 отколкото 40. Магазините за домашни потреби, железариите и подобни са твоя източник.

Като се замисля, тубите, които ползвам за питейна вода имат значителна колония от едноклетъчни водорасли по вътрешната страна. Май и аз трябва да ги сменям.

Коментар

Със широко гърло, около 15см, съм виждал във магазин за камионски части и аксесоари, включително със хубава метална стойка. Магазина е точно преди ТЕЦ-а на вонна рампа, като пътуваш от централни горбища.
      Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
      Drag Grand Canyon Daily
      Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
      LZ1JYM

Коментар

В Кауфланд продават туби

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
          ........Като се замисля, тубите, които ползвам за питейна вода имат значителна колония от едноклетъчни водорасли по вътрешната страна. Май и аз трябва да ги сменям.
          Сменяй ги ,защото въпреки непрекъснатото миене и третиране с препарати едни такива туби(не е от водата, а от тубите-доказано!), ми докараха билки в корема......'апчетата бяха 2 или 3 на брой, но към 100лв всяко .....

А по темата....ако не ги търсиш подарък, ги има навсякъде.Ако ще вкарваш помпа през отвора и търсиш гърло с Ф-ХХ е друг въпрос.....
          Това което ни липсва ни кара да мечтаем.

Коментар

Аз засега проблеми в корема нямам, а водораслите си ги отглеждам с умиление. Но ще проверя каква беля могат да сготвят. И дали мога да им противодействам някак, освен с черни туби.

Коментар

Сребро в резервоара/тубата/ спира зеленясването. На 80 л. резервоар пуснахме 2 монети по 100 лв. от сребърните и вече 4 години без проблем.
              I get High by going Down

Коментар

брей...
                да каже човек, че не зная за среброто...

Благодаря!

Коментар

А пластмасови резервоари от 100 до 200 литра ?
                  Някой да знае, къде продават и в какви форми ?
                  Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                    А пластмасови резервоари от 100 до 200 литра ?
                    Някой да знае, къде продават и в какви форми ?
                    Разходи се по околовръстния път, има една фирма която продава пластмасови резервоари от 50 примерно до 5000 литра, форми няколко (прав, легнал цилиндър, кубични, правоъгълни. Виждат се от пътя, само не помня къде точно.

Коментар

20 литрови туби, с канелка и допълнителен малък отвор на дръжката, който се отваря, за да тече хубаво отдолу, има в Бриколаж, За смешната цена от 12-13 лева. Купих си, ползвах я и съм много доволен. Става страхотна походна чешма.
                      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                        20 литрови туби, с канелка и допълнителен малък отвор на дръжката, който се отваря, за да тече хубаво отдолу, има в Бриколаж, За смешната цена от 12-13 лева. Купих си, ползвах я и съм много доволен. Става страхотна походна чешма.
                        Мерси, утре и аз ще взема от там.

Питах, защото ходих в практикер и не намерих. А се готвя за палатки
                        We Are All Connected!

Коментар

Първоначално публикуван от hackman Преглед на мнение
                          Мерси, утре и аз ще взема от там.

Питах, защото ходих в практикер и не намерих. А се готвя за палатки

Тубите наистина бяха хубави, ама днес вече нямаше. Не се разкарвай.
                          Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
                          Drag Grand Canyon Daily
                          Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
                          LZ1JYM

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                            Мдаа....едни зеленичики...Тясни и високи...
                            И аз ги гледах....наистина са практични и евтини!!
                            Поздрави!
                            NISSAN FOREVER
                            -----------------------------------------------------------------------------
                            Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Днес минах през Бриколаж... Още имат от тези зелените тубички... за съжаление на мен не ми вършат работа защото са с много тясно гърло... Тубите са по 14.99.

За сметка на това, там имаха някакви кофи за по 8л течност с чучурче отдолу и завиващ се капак с чучур отгоре. Това беше 15.99 май.

В крайна сметка реших, че ще си нося 10л туба от минерална вода и 8 литровата кофа за душа. Вярвам, че ще ми е достатъчно за един weekend
                              We Are All Connected!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X