Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за стяга

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Питане за стяга

Как му се вика на български на това? Стяга ли? От къде мога да си купя такова 15-20 см работна област (6" - 8") в БГ - София?
    LR Disco II, Td5

До: Питане за стяга

Във всеки железарски магазинн се продава това чудо, но и аз още не му знам името!

Коментар

Във всеки железарски магазинн се продава това чудо, но и аз още не му знам името!
      Хмм ... поне 4-5 обиколих (+ големите вериги Бриколажи/Практикери) и не открих такива ...
      LR Disco II, Td5

Коментар

Казва се дърводелска стяга,можеш да купиш в "Бриколаж","Практикер" и други вериги,които продават инструменти.
        В "Бриколаж" Русе има,не виждам причина да няма при вас.
        п.п.-ако си видял с дървена дръжка за стягане,вместо напречна ръкохватка,лесно можеш да го префасонираш захвата.

Коментар

Е, във моя град във железна верига "ПУШКАРОВ" ги има!
          Те са най - различни видове, малки, големи и средни!
          Няма начин да ги няма в София, това е просто невъзможно, потърси повечко.

Коментар

Ами има едни дето са с раздвижени рамена, което не ме устройва - искам да го ползвам при смяна на каре/кардан примерно ... нямам голямо менгеме с което да захвана кардана или йока и да набия капачките ...

Ще намина да огледам пак из близките железарии, но всичките са от този вид:
            LR Disco II, Td5

Коментар

И с раздвижното рамо хващат здраво,но си направи стягането като на менгеме,за да имаш по-здрава опора.
              А и подвижната част,ако и нямаш вяра,може да разпробиеш стержена и подвижната част,след което да си го позиционираш на желаното разстояние с болт.
              Може и кардинално-с електрожена,ако има нужда-нова по-дълга стягаща шпилка/те са дълги,та ме съмнява да правиш друга/.
              Последно редактирано от maxxx; 24-03-10, 10:53.

Коментар

Невиждам защо ти трябва точно такава стега, а не раздвижната. Раздвижната е много по-сигурна и може да се стегне по-добре, по-лесно се работи с нея. Ако искаш да захванеш кардан ти е необходимо тръбно менгеме. Да не говорим, че не ти трябва за смяна на каре. Нужнен ти е още един чифт ръце.
                ПП Що не идеш при инж. Райчев.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                X