Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за стяга

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Питане за стяга

Как му се вика на български на това? Стяга ли? От къде мога да си купя такова 15-20 см работна област (6" - 8") в БГ - София?
    LR Disco II, Td5

До: Питане за стяга

Във всеки железарски магазинн се продава това чудо, но и аз още не му знам името!

Коментар

Във всеки железарски магазинн се продава това чудо, но и аз още не му знам името!
      Хмм ... поне 4-5 обиколих (+ големите вериги Бриколажи/Практикери) и не открих такива ...
      LR Disco II, Td5

Коментар

Казва се дърводелска стяга,можеш да купиш в "Бриколаж","Практикер" и други вериги,които продават инструменти.
        В "Бриколаж" Русе има,не виждам причина да няма при вас.
        п.п.-ако си видял с дървена дръжка за стягане,вместо напречна ръкохватка,лесно можеш да го префасонираш захвата.

Коментар

Е, във моя град във железна верига "ПУШКАРОВ" ги има!
          Те са най - различни видове, малки, големи и средни!
          Няма начин да ги няма в София, това е просто невъзможно, потърси повечко.

Коментар

Ами има едни дето са с раздвижени рамена, което не ме устройва - искам да го ползвам при смяна на каре/кардан примерно ... нямам голямо менгеме с което да захвана кардана или йока и да набия капачките ...

Ще намина да огледам пак из близките железарии, но всичките са от този вид:
            LR Disco II, Td5

Коментар

И с раздвижното рамо хващат здраво,но си направи стягането като на менгеме,за да имаш по-здрава опора.
              А и подвижната част,ако и нямаш вяра,може да разпробиеш стержена и подвижната част,след което да си го позиционираш на желаното разстояние с болт.
              Може и кардинално-с електрожена,ако има нужда-нова по-дълга стягаща шпилка/те са дълги,та ме съмнява да правиш друга/.
              Последно редактирано от maxxx; 24-03-10, 10:53.

Коментар

Невиждам защо ти трябва точно такава стега, а не раздвижната. Раздвижната е много по-сигурна и може да се стегне по-добре, по-лесно се работи с нея. Ако искаш да захванеш кардан ти е необходимо тръбно менгеме. Да не говорим, че не ти трябва за смяна на каре. Нужнен ти е още един чифт ръце.
                ПП Що не идеш при инж. Райчев.
                За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X