Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шумоизолация.. ?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Бирата от мен.За пържолите ще се разберем пред нотариус.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

твоя ЛР го спираш малко зад магазина на италиянеца
      Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

Там ги спирам и трите.

Коментар

Не разбрах, вратите ли са от две части или тапетите?

Коментар

Стефан пак ни напълни бележниците с двойки по физика. Каса бира стига ли за тройка на поправителния изпит? Ще ти я сервирам на борда на лодката :-)
            Ти как си намалил шума в Багирата?
            При мен "дилемата" за намаляването на шума в купето беше решена лесно-само едни гумени стелки, но за сметка на това пода на купето го мия с маркуча. Няколко пъти ми се наложиха по-дълги преходи (300-400км) и тогава се замислих за частично обезшумяване.
            Тарга, не живея във Варна, но идвам от време на време. Пържолите са от мен
            There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
            No wahalla.

Коментар

Даи малко подробности за твоя LR,обезателно ела с него(ако върви) ,ще си спретнем велик купон.Ако пък се случи да е неделя,ще стане стршно....... Ще се включат и другите луди.Или по-скоро ние ще се включим при тях,че май само приказвам пък никаде не ходя.Бъди здрав.

Коментар

Вместо тапети на вратите сложих рифел.Стана чудно(като дизайн).Относно дрънченето-нищо особенно,беше подобно на 20 тенекий от сирене вързани на късо въже отзад.Напъхах 3см стиропор под рифела и заспа.

Коментар

Аз на мойто Роки му облепих пода с няколко листа изолация дето прилича донякъде на неопрена за който споменахте, само че от едната страна е с алуминиево фолио, а от другата-самозалепващо покритие. Тва точно ми го подари дин приятел, чиято фирма се занимава със строителство. Отделно си купих същото но без самозалепващия слой от Практикер-строителното хале. Смятам да го залепя на тавана над мокетчето което почти съм го измислил как ще стане. Друго парче ще лепна на пода отзад, където имаше задни седалки преди да ги разкарам. Мисля че ще намали до някаква степен шума от диференциала. ако не, поне ще топли ако реша някой ден да спя там ако ме изгони жената.

П.С. Рокито не изглежда вече така както го виждате на аватара. Скоро ще му направя фотосесия.
                  Митко

Коментар

На мен така или иначе целия ми под е с гуми. Всичките си имат шумоизолация заводски. (Имам едни такива излишни, без предните 2, но има за около скоростите.. за Г-класа - продават се). На мен по-ми е интересно дали няма някакви спрейове с които да се пръска отдолу на купето, подкалниците и т.н... то сигурно има ама дали ние ги знаем

Коментар

има спрейове ама те не са за шумоизолация а против корозия

Коментар

Първоначално публикуван от kernel
                        На мен така или иначе целия ми под е с гуми. Всичките си имат шумоизолация заводски. (Имам едни такива излишни, без предните 2, но има за около скоростите.. за Г-класа - продават се). На мен по-ми е интересно дали няма някакви спрейове с които да се пръска отдолу на купето, подкалниците и т.н... то сигурно има ама дали ние ги знаем

Така наречения БИТУМ, който е като смола и се нанася с четка. има го и като спрей. Предвиден е против корозия, но според мен всичко що се насоява по ламарината и има характеристики на нещо като гума(каквото е битума). ще има шумоизолиращо действие.
                        Митко

Коментар

това си е против корозия, изобщо не изолира шума, пробвано е
                          drive alive

Коментар

Здрасти KickBull,това дето си го налепил по пода, няма ли да се смачка и накъса.Непрена е много добър но не и за пода.Или поне така си мисля.Забелязал съм, че там кадето е притиснат се деформира и не се оправя.Какво ще стане като започнеш да го тъпчеш?Ще се накъса-гарация.Според мен за пода трябва да се залепи от външна страна. Примерно 10 или 13мм.Ама зора ще е голям.

Коментар

Като свирехме с китарите с 200 ватови вермони по гаражите, бяхме олепили стените с кори от яйца - ефекта беше страшен! Съседите ни понасяха.
                              Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

) Това беше мегаакустика. Май не от яйчени кори, обаче от разни светнати хора съм чувал че в най-прочутите световни зали всъщност било същото. Хубав филтър, реже отразения сигнал. Разните стелтове също използват ефекта.
                                Ма няма кво да ги светкаш додето не си прочетат домашното. Те архива на форума не щат да погледнат, та пинизи за напреднали ... Не им се полагат.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X