Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Готини гнезда за USB зареждане.Откъде?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Готини гнезда за USB зареждане.Откъде?

Здравейте, не можах да открия с търсачката нещо особено и се осмелявам да пиша. Има изобилие от букси по сайтовете, но с доста търсене не успях да стигна до това, дето ми е на сърцето.
    Искам да сложа 4 гнезда с USB , за монтаж вертикално, с изходите нагоре в джипа, между седалките, което означава,че трябва да имат капачки с пружинки,които се затварят сами. за да не се пълнят с боклуци.С тези гумените просто няма да се получат нещата Хубаво е да е модулно чудо, за да може да се комбинират с нещо друго,например ключе за вкл. Идеално би било изобщо да не са с електроника. Предпочитам сам да си ги захраня, за да знам,че ще държат на ток... Та така.
    С 2 думи, някой попадал ли е на нещо подобно по по-специализираните сайтове?

Може да изрежеш на лазер алумин или месинг или дърво и в него да редиш единични ЮСБ гнезда и ключета и лампички и т.н. иска малко дизайн и прецизни размери

После може да огъваш, боядисваш, тапицираш и т.н.
    Бъдете живи и здрави!

Коментар

• subritual
      subritual коментира
      Редактиране на коментар
      Благодаря за съвета, колега.Натам отиват нещата. Все пак реших да се допитам надявайки се,че някой е попадал на нещо по-различно от стандартно търсене в нета. Видях и модулни панели, не е да няма разнообразие.Но който е преживял изгорели импулсни платки, изкъртени и заляти гнезда ще ме разбере.

зарядни да искаш, дали са готини обаче за твоя вкус, не знам

Коментар

Аз също съм търсил.
      За съжаление се примирих със стандартбите китайски.
      Във Farrnell намирах наистина качествени и хубави USB конектори за монтаж на панел.

https://bg.farnell.com/c/connectors/...usb-connectors

Цените на китайските боклуци обаче надделяха.
      Враг усраине

Коментар

• subritual
        subritual коментира
        Редактиране на коментар
        Вярно са малко соленички цените, но изглеждат добри наистина, повечето. Благодаря

Само дето Китайските хич не са боклуци.. Или поне тия дето аз ползвам.
      Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

Това "да държи на ток" е малко широко понятие. Без точната електроника това, дето вържеш към него изобщо няма да разбере че държи на ток.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• sparkybg
          sparkybg коментира
          Редактиране на коментар
          Зависи от компа, зависи от порта, зависи и от устройството. За високите амперажи и мощности си свързаните устройства си приказват. USB 2 стандартно е до половин ампер. Отделно на компютъра обикновено не всички портове поддържат висок ток, а и да поддържат, дали ще се разберат с устройството е друга дълга и горчива тема.

И не на последно място - вертикялен порт в кола ще се напълни с боклуци така или иначе, със или без капаче. Разликата е че като е с капаче по-трудно и ще се чисти. Иаче едно пръсване със сгъстен въздух решава проблема.

• mendi
          mendi коментира
          Редактиране на коментар
          В тази връзка не е зле и един бушон да се сложи, максимално близо до мястото на отклонението от което ще се черпи тока.

• subritual
          subritual коментира
          Редактиране на коментар
          Така де, това не е проблем.Електроника отделно има платки дето що-годе отговарят на описанието и ще зареждат бързо. А не като масата букси, на които пише 3.1А

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X