Обява

Свий
Няма добавени обяви.

HARDTOP оферти за PICKUP

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: HARDTOP оферти за PICKUP

Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнение
    Моля те пиши какво е станала да поръчвам и аз! Тези на ДАРИКАРС наистина си доста скъпи...иначе бях почти се навил да си взема от ebay....Ама тук се чудя с монтажа да не ми прецакат нещо гаранцията...ще се обаждам в Toyota да видим дали те няма да искат да го монтират...
    Аз ей този си харесах ... http://www.autostylinguk.co.uk/truck...d-p-20568.html

Колега, тези дни се разговарях с едни авери във фитнеса и те ме светнаха, че са се обзавели с австрийски хардтоп, който (боядисан по кода на боята и със странични стъкла) струвал 2350 лв. Сигурно работния му вариант (без стъкла) е по-евтин, ако ти харесва на снимката отдолу, можеш да провериш на този телефон: 0884 642 580.

Прикачени файлове

Коментар

Аз имам една лодка от стъклопласт. Тъпите американци така са я направили и противно на твърденията, че стъклопласта е калпав още не е протекла. 7м. 200коня.

Колеги аз също търсих и на края си направих само капак от алуминиев рифел. Ако не гоните обема нагоре от бордовете мога да снимам. Излезе ми към 300лв.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение

Колеги аз също търсих и на края си направих само капак от алуминиев рифел. Ако не гоните обема нагоре от бордовете мога да снимам. Излезе ми към 300лв.
        Колега, пусни една две снимки моля те!

Коментар

Ето няколко снимки. Ако външния вид и липсата на горния обем не е проблем ще снимам и вътре. Капака се сваля за секунди, на амортисьори е и издържа 80 кила човек да се разхожда по него.

Ако някой го интересува, имам нещо като ролбар или анти крило или някаква такава идиотия,която се слага на легена за гъзария. Оригинална Нисан Навара (от снимката) Цена 1 бира. Не пращам с куриер и не взимам бира на запис.
          Прикачени файлове
          Вальо. О888 557Ч7Ч
          Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
            Ако външния вид и липсата на горния обем не е проблем ще снимам и вътре.
            Ако не Ви затруднява.Ще съм благодарен.

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Исаев Преглед на мнение
              Ако не Ви затруднява.Ще съм благодарен.
              Няколко снимки не могат да ме затруднят.

Последните две са на идиотията за която писах по-горе, че ми се пречка.
              Прикачени файлове
              Вальо. О888 557Ч7Ч
              Silverado 1.3 i

Коментар

Ако може да споделиш, този алуминиев рифел с какви размери го намери (размерите на листа)?

Коментар

Не съм сигурен но мисля, че беше 1Х2м. От два листа излезе всичко, включително конструкцията вътре и остана малко. На 2.5мм е.
                  Вальо. О888 557Ч7Ч
                  Silverado 1.3 i

Коментар

Мерси!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X