Обява

Свий
Няма добавени обяви.

HARDTOP оферти за PICKUP

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• HARDTOP оферти за PICKUP

Колеги това е едана тема която е "дъвкана" вече тук и в подфорумите по марки и вълнува всички с PICKUP truck в форума.
    Предлагам да си помогнем като систематизираме инфото и всеки сподели от каде , за колко пари и срокове за доставка на HARDTOP.
    малко инфо което аз събрах до тук конкретно за Mitsubishi L200 /08 D.CAB, но цените са подобни и за Nisan Navara, Ford, Mazda B50, Toyota Hilux и др:

ДАРИКАРС - carryboy 0898619797 (СБА Горубляне - пътя за панчарево)
    Най ниска цена 3506 лв. Без боя 3000лв

НЕОСИСТЕМС- carryboy 0887556320
    Цените са подобни като на ДАРРИКАРС

PickUP center "Redline" Пловдив address: Plovdiv, 93 Maritza bldphone: 0888/ 504 164088
    Цената там е 1860 Еuro = 3637 лв .Оферта за без боя и монтаж - 1460 Euro = 2855лв. Това всъщност е наи добрата цена на която съм попадал в България.

http://www.proppa.com/mitsubishi-l20...ries-104-c.asp
    На този саит от UK цените за D.CAB варират от 990 ~1440 GBP = 2178 ~ 3168лв.
    но трябва доставка ~ 250лв.мин , 2~3 седмици.

http://www.pickup4x4.eu/index.php?id=168&L=2
    На този линк доставка от Hungary . Най ниска цена 1 459 EUR = 2853лв.

Има още доста сайтове в кото се предлагат но по добри от тези цени ненамирам.

От това до тук излиза че под 2500лв е трудно да се намери HARDTOP дори не боядисан без монтаж....говоря за тези които са цели (не спортни които покриват долу ниско само товарния отсег) за двойна кабина на база L200 Mitsubishi.

Ако някой има инфо за доставка на Hardtop под цена от 2500лв нека сподели?
    Мен лично ме би одоволетворила една разумна цена от около 1500лв
    Надявам се да съм полезен синфото до тук :0

Ще помоля модераторите ако е възможно да залепят темата за известно време за да съберем повече инфо. (ако сметнете за по добре преместете темата в - Тунинг, гуми, лебедки и екипировка или и аз не знам каде?!)
    Последно редактирано от thefog; 26-02-09, 14:49. Причина: добавяне

До: HARDTOP оферти за PICKUP

Последната ТОП оферта падна на много ниска цена , мисля че изчистват стари количества защото такава цена няма . - 1250~1300 лева.
    С доставката се връзва на около 2000 лева.
    Сега търся по добри цени за доставка ?

Доставката малко убива но пак цената е THE BEST.

White G1 Max Hardtop Solid Sides & Roof Rails L200 Mk6 (06 on) DOUBLE CAB
    -£575.00 inc VAT - In stock

Delivery = £339.25 inc VAT, on a 5/6 day service

Kind regards

Alastair Day

Auto Styling UK Limited

www.autostylinguk.com

Tel: 0845 6444704
    Fax: 0845 6445014

Коментар

Колега, доколкото знам Дарикарс произвежда свои собствени хардтопи в Горубляне, но съм чувал че са с много ниско качество. А за Carryboy почти нямат наличности.
      Нео Системс пък има голяма наличност разнообразни модели хардтопи Carryboy, но както и ти спомена - цените не са от най-ниските заради скъпия транспорт от Тайланд и кожодерското облагане с данъци. Скоро звънях в офиса на Нео Системс по друг повод и ми казаха че този месец започват вноса на чешки хардтопи с много по-високо качество от тайландските и на разумна цена, понеже доставката е от Европейския съюз. Между другото, те предлагат и много евтини турски хардтопи, но сами признават че качеството им не си струва.

Коментар

И още нещо, приятели: ако ще доставяте самостоятелно такива сравнително скъпи, обемни и неудобни за транспортиране аксесоари, помислете и за застраховка на товара, понеже хич не е сигурно в какъв вид ще пристигне стоката ви. Мисля, че това е една от причините нашите вносители да държат по-дървени цени от тези на Запад. Все пак тук се внасят доста по-скромни количества и рискът е по-голям.
        За съжаление родното производство все още не може да достигне стандартите на производителите на самите пикапи, а ако ги достигне - ще се покачи и цената му. Става дума за скъп ръчен труд в отвратителни условия (вдишвали ли сте някога изпарения от епоксидна смола?).
        Когато търсите максимално ниска цена, замислете се как би изглеждал пикапа ви след монтажа на такъв хардтоп? Скоро видях в Белите Брези един Nissan Navara с турски хардтоп и трябва да ви кажа, че съжалих собственика. Язък за хубавата кола, кривият и напукан хардтоп буквално я съсипваше.

Коментар

-Българското производство не става
          -Турското не става
          -Тайландското скъпо
          -"чешки хардтопи с много по-високо качество от тайландските и на разумна цена" не е сигурно за качеството а за разумна цена какво се разбира ????

Та да се върна този от UK :
          White Max Hardtop Solid Sides & Roof Rails L200 Mk6 (06 on) DOUBLE CAB £575.00 inc VAT
          Наистина по добра цена не намирам ~1265 лева
          Доставката ми е около ~ 400 лева с DHL (може и по евтино с други компаний - групаж)
          Колегата е прав за застраховката - ЗАДЪЛЖИТЕЛНА - 30лева
          Тотала е ~1686 лева.
          Давайте мнения ако има по добра цена за добро качество.
          За това какво ,кой, как, евентуално, би могло, да се намери в необозримото бъдеще на X цена? не е интересно.
          В момента цени и доставки ?!? а утре си е за утре.

Повярваите ми търся повече от половин година и доста оферти съм прегледал.

Коментар

Ами щом вече си решил - действай колега! И на мен ми се струва, че няма да намериш по-ниска цена. Дано само да не се изненадаш неприятно при доставката, все пак 1700 лв. са си 1700 лв. и ми се струва малко оптимистично да се дадат за нещо, което си виждал само на картинка.
            Мой познат има сервиз за тунинг (Кам Моторс) и ако почна да ти изброявам с какви хардтопи се е борил... Казвал ми е, че е монтирал 5 поредни хардтопа Carryboy без грешка, а шестият се оказал пълна издънка! Бил нов модел, едната му страна била с 1-2 см по-къса от другата, оттам - огромен луфт на задната врата, имало прекъснати кабели, абе не ти е работа...
            Мен ако питаш, преди да се плаща за нещо, трябва да се види в завършен вид, особено ако става дума за такава занаятчийска работа като хардтопа. Ама ти си знаеш... Дано да ти излезе късметът както с Мицубишито от Дубай...

Коментар

Абе и аз не знам какво съм решил ,просто ми писна да търся и това ми изглежда най разумно като вариант.
              Не мога да чакам защото кучетата ми пораснаха и няма как да ги возя
              Сега като тругнем на някаде патуваме с две коли - аз с кучетата , жената с децата
              Още не съм получил проформа фактура но чакам.
              Рискове винаги има но трябва да се поемат а цената е почти на половината от най евтиното което искат в БГ така че мисля да рискувам.
              Ще пиша като го поръчам и пристигне и снимки ще пусна
              Дано както казваш да имам късмет пак ще видим.

Коментар

Моля те пиши какво е станала да поръчвам и аз! Тези на ДАРИКАРС наистина си доста скъпи...иначе бях почти се навил да си взема от ebay....Ама тук се чудя с монтажа да не ми прецакат нещо гаранцията...ще се обаждам в Toyota да видим дали те няма да искат да го монтират...
                Аз ей този си харесах ... http://www.autostylinguk.co.uk/truck...d-p-20568.html

Последно редактирано от Morskia; 10-03-09, 09:20.

Коментар

Ако няма трети стоп или плафон на хард топ-а няма какво да ти падне на гаранцията, а ако има и искаш да ти го вържат - няма да са съгласни, защото не е купен от тях
                  Зима иде

Коментар

Питай в Тойота за този:
                    Прикачени файлове
                    Three witches watch three Swatch watches.
                    Which witch watch which Swatch watch?

Коментар

Уважаеми колеги!
                      Без да звучи поучително, но много важно нещо при избора на твърд таван за пикап е материала от който е произведен! Една Българска поговорка гласи: Рано или късно евтиното излиза скъпо!
                      Твърд таван под 2500лв е произведен от стъклопласт! Материал който е лесно нараним и е под сериозно влияние от атмосферните условия - слънце, сняг, студ и лед! Рано или късно той се напуква, деформира или чупи, а когато е боядисан боята лесно се напуква и пада! Твърди тавани продаваме от 5 години и щом големи компании като БТК, ЕVN, EON, Globul, VIVAtel и много други стигнаха до извода че е по добре да платят малко по скъпо за твърд таван от ABS пластмаса. Те вече нямат проблеми с напукване, течове и деформации! Не маловажно е и останалата част от твърдия таван, а именно стъкла, уплътнения, газови амортисьори, шини за укрепване, монтажни комплекти, ключалки, плафони и третия стоп! Всичко е важно!
                      Един твърд таван от ABS пластмаса струва около 3100лв бял небоядисан!
                      www.offroad24.bg www.remarketa.com www.arena-offroad.com
                      тел.: 032/277 999; факс: 032/ 277 990; моб.: 0888/ 524 330

Коментар

thefog - Като тръгна да се регистрирам в UK сайта ми иска адреса да е там! Няма как да напиша че съм от Булгаристан...При теб какво стана дойде ли? Как да поръчам и аз? Че искам и други неща...

Коментар

Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнение
                          thefog - Като тръгна да се регистрирам в UK сайта ми иска адреса да е там! Няма как да напиша че съм от Булгаристан...При теб какво стана дойде ли? Как да поръчам и аз? Че искам и други неща...
                          Да така е , пиши им на Е-маила и няма проблеми , може да поръчаш всичко а и оферта за транспорт ти пращат но обикновенно е по скъпа от това което ти би си намерил.
                          Доста интересни неща имат тези и цените са добри.

Аз вече поръчах HARDTOPa, пратиха ми проформа, платих по банков път, и вчера натоварих с DHL камион.
                          Другата седмица го чакам в София.
                          Ще пусна снимки да го видите като го взема.

Коментар

Първоначално публикуван от gladiator Преглед на мнение
                            Уважаеми колеги!
                            Без да звучи поучително, но много важно нещо при избора на твърд таван за пикап е материала от който е произведен! Една Българска поговорка гласи: Рано или късно евтиното излиза скъпо!
                            Твърд таван под 2500лв е произведен от стъклопласт! Материал който е лесно нараним и е под сериозно влияние от атмосферните условия - слънце, сняг, студ и лед! Рано или късно той се напуква, деформира или чупи, а когато е боядисан боята лесно се напуква и пада! Твърди тавани продаваме от 5 години и щом големи компании като БТК, ЕVN, EON, Globul, VIVAtel и много други стигнаха до извода че е по добре да платят малко по скъпо за твърд таван от ABS пластмаса. Те вече нямат проблеми с напукване, течове и деформации! Не маловажно е и останалата част от твърдия таван, а именно стъкла, уплътнения, газови амортисьори, шини за укрепване, монтажни комплекти, ключалки, плафони и третия стоп! Всичко е важно!
                            Един твърд таван от ABS пластмаса струва около 3100лв бял небоядисан!
                            Колега не звучиш поучително ни наи малко защото всеки си прави сметка и смятам, че
                            не винаги цената е определяща за качеството,
                            до някаде си прав но в тази тема ако я прочетеш от началото се опитваме да намерим най евтиния вариант за покривче (като се опитваме да няма компромис с качеството ) а не най скъпия ТОП с много екстри . Сигурно на цена 5000 лева има нещо което е супер , но не ме интересува.
                            Този които аз поръчах също е от ABS за цена ~ 1700 (с доставката) нормално излиза около 3000 лв Въпрос на оферта!!!
                            Ето инфо за ТОПА:

The Max hardtop is manufactured by Vandapac of Thailand. Vandapac’s designers were given the brief to design a hardtop that could be mass produced to very tight standards and to a quality that was the same as the vehicles that the hardtops would be fitted to. The results are stunning and one of the lightest hardtops on the market. It is manufactured from an ABS Shell on a tubular steel space frame.

The features of the hardtop are:-
                            Dark Tinted Glass
                            Third Brake Light
                            Roof Bars - Carrying Capacity 55 Kg
                            Automatic Interior light
                            Non-Drill Fixing System
                            Supplied with wiring loom
                            .......etc.

Сега кажете качествен ли е или не е?
                            Много е вероятно това което вие предлагате да е по качествено - незнам , знам само че този е доста по евтин !

Не деите да твърдите и да подлъгвате колегите че по ефтино от 2500 Лева за прилично качество хардтоп нямало !

И пак казвам че идеята на тази тема в форума е да си помогнем да намерим по изгодната оферта!
                            Последно редактирано от thefog; 20-03-09, 10:14. Причина: корекция

Коментар

Здравейте колеги,
                              Много съм изненадан от мнението на gladiator-а. За пръв път чувам, че пластмасата била по-здрава и по-устойчива на неблагоприятни атмосферни условия от стъклопласта !!! Предлагам на gladiator-а да седне и да помисли върху нов начин да убеждава хората да купуват стоката му, освен да ги заблуждава с откровени лъжи.
                              Първо, пластмасата въобще не е здрава и затова всички пластмасови хардтопи имат нужда от стоманена носеща структура - да не се кривят непрекъснато и да могат да носят допълнително оборудване на покрива си. Второ, промяната в температурата се отразява много по-тежко върху пластмасата (на студено тя става изключително крехка), отколкото върху стъклопласта. Трето, вярно е че пластмасата не носи въобще на боя и затова неугледните пластмасови хардтопи могат да се харесат само на разни електроразпределителни дружества, на които въобще не им пука за външния вид. От друга страна, има доста производители на качествени стъклопластови хардтопи (тайландски, чешки, австрийски, да не изброявам поименно), чиито боядисани продукти изглеждат великолепно дори след многогодишна експлоатация (виждал съм предостатъчно такива в София).
                              Ето кратък коментар и по последната небивалица на gladiator-а за цената: всъщност (и то си е съвсем логично предвид сложността на производствения процес) пластмасата е много по-евтина от стъклопласта. Това е основната причина електроразпределителните дружества да предпочитат ARB - когато поръчват по стотина бройки, могат да изпилят доста от цената, което няма как да стане при стъклопластовите хардтопи просто защото те няма как да бъдат толкова евтини (те могат да струват 2000-2500 лв., но не и 1000-1500 лв., колкото е реалната цена на пластмасовите). Виж, за необходимостта от качествени компоненти (уплътнения, амортисьори, ключалки и т.н.) съм съгласен, но в крайна сметка те не са главния фактор, определящ цената.
                              Просто недоумявам как е възможно да се прави бизнес като се заблуждават клиентите! Хей гладиаторе, тези ги разправяй на кухите шефове на кожодерските фирми за доставка на ток и мобилни услуги! Тук не минаваш!
                              Последно редактирано от krasme; 27-03-09, 14:08. Причина: граматическа грешка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X