Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Angel Eyes във фарове за мъгла!? Направи си сам...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Angel Eyes във фарове за мъгла!? Направи си сам...

Ринга от пръчка за щори ли са, на каква температура го огъна, с какво направи нарезите отзаде.

п.п. като качваш снимки малко ги посмали,че не ми стигна монитора да ги видя и писането с ГЛАВНИ букви се счита, че викаш. Иначе всяко домашно ТНТМ с хубав или лош резултат поне аз го одобрявам по-добре Angel Eyes да направи от колкото други.... ( съвременни занимания )....
    Прикачени файлове
    Land Rover Discovery:
    - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
    Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Първоначално публикуван от remote Преглед на мнение
      *Продукт с гаранция няма нищо общо с две парчета пластмаса и два диода!

Старшите в форума със стотиците мнения(изказвания) се проявихте като аматьор-коментатори. Помогнахте ми да Ви "...направя евала, чичовци" ( "Ъпсурт" ) ...

Поздрави и ако все пак някой се интересува от това което се постарах да Ви представя в един добре подреден и приличен вид просто пишете на скайпа...
      Уважаеми колега, очакването за нестихващи аплодисменти е погрешно по принцип... Да ви споделя, аз ако постоянно чаках някой да ми ръкопляска на всичко което пиша тук... отдавна да съм спрял... а и щеше да си е безоснователно надценяване на скромната ми личност...

Тъй че ви благодаря (от името на чичовците) и се надявам и за в бъдеще да имате много нови идеи и желание да ги споделите с нас... Колегата по-горе ви е написал... много по-добре е да сте направили нещо отколкото нищо... тъй че адмирации за труда ви. Аз лично не намирам приложение на вашето творение в някой от моите автомобили... но намирам за особено важно това че вие сам сте сътворили това нещо... а щом сте могли да направите едно... ще направите и много други... те и тези дето строят космически кораби все от някъде са тръгнали... и не е било от космическите кораби...

Но за да стигнете надалеч е добре да свикнете че пътя към висините е труден, дълъг и е обсипан с повече упреци отколкото похвали... Но пък слушайки похвали едва ли ще ви е от полза... за разлика от упреците...
      VPetrov.photography

Коментар

Браво за идеята и изпълнението, направил си от нищо-нещо
        Продължавай в същия дух, то е лесно да критикуваш, много мислене не се иска
        0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
        Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
        Суперскан България www.decbg.com
        Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          Колегата мисля, е объркал форума...
          Когато незнаещите започнат да определят облика на форума тогава може и колегата пуснал темата да не е за тук. До тогава взимайте пример от хората писали преди вас. Като не знаят или не разбират нещо - питат.
          А това че ангелските очи нямат никакво практическо приложение, не е съвсем вярно. Колкото и практичен да е един автомобил той винаги ще има нужда и от добър външен вид. Дори и при състезателните които са чиста функционалност също се търси визия. Защо не се смеете на болидите от DTM че половината са с ангелски очи. Може и да не помага, но и не пречи.
          Преди години когато за първи път се появиха по колите на тунинг майсторите също много се смяха всички. Сега се разходете малко по шоурумите, и бройте колко от новите модели са с ангелски очи.
          Чисто практически, това са габаритните светлини на колата. Нали и такива трябва да има.
          Е верно може и да е една мижава ламба дето свети като свещ, ама не всички си падат по грозната красота.

Коментар

Аз пък много ги симпатизирам тез очи, чак ме е яд, че нямам ни 1 кръгъл фар да си направя и аз.

Коментар

Па и ази си сложих на мотора !
              Но на джипа нищо излишно особенно когато е на ток !
              Колега допуснал си няколко грешки !
              Първо като си сложил тази черна ламаринка по външния край на фара си му потурчил поне 20-30% от цялата площ,това лепило става само за подараци,ще се растопи и от топлината на крушката и лятото като ги напече слънцето !
              Прикачени файлове
              Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Оставете момчето на мира.

Братчето ми правиш ли такива очички за ауспуси.Сакам да ми свети цафарката у тъмното като на разгонена мачка пусито.Може и некой РАМ да ми налети изодзадзе.Ще си дигна конете на Астрата внезапно.Може пък да стана и Азис и в шоуто да те поканя на китаеца мястото да превземеш.

Заеби ги тези глупости дяволски зъркели ако сакаш сутрин.. Джак и Кока в Кама Сутра.Защо хабиш силикона за такива тъпотйи бе дяте.Силикона е за стискане не за плискане....
                Последно редактирано от PETER BLIZNAKA; 06-05-08, 02:37.

Коментар

Обективен както виняги

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                    Когато незнаещите започнат да определят облика на форума тогава може и колегата пуснал темата да не е за тук. До тогава взимайте пример от хората писали преди вас. Като не знаят или не разбират нещо - питат.
                    А това че ангелските очи нямат никакво практическо приложение, не е съвсем вярно. Колкото и практичен да е един автомобил той винаги ще има нужда и от добър външен вид. Дори и при състезателните които са чиста функционалност също се търси визия. Защо не се смеете на болидите от DTM че половината са с ангелски очи. Може и да не помага, но и не пречи.
                    Преди години когато за първи път се появиха по колите на тунинг майсторите също много се смяха всички. Сега се разходете малко по шоурумите, и бройте колко от новите модели са с ангелски очи.
                    Чисто практически, това са габаритните светлини на колата. Нали и такива трябва да има.
                    Е верно може и да е една мижава ламба дето свети като свещ, ама не всички си падат по грозната красота.
                    А пък аз си мислех, че в този форум на почит са нещата дето вършат работа, а не "изглеждат".
                    Посипвам си главата с пепел, още утре ще сложа на трактора няколко Ангелски Дзъркела, та белки започне да оре по-дълбоко.
                    Иначе и аз харесвам всякакви ТНТМ-та, но поне да вършат работа.
                    И съм напълно съгласен с г-н Петров, че и ракетостроителите не са започнали направо с ракетите, но не са започнали и от боята на ракетата, нали?

Нека който знае как да пусне една анкета: "Бихте ли си сложили ангелски очи на джипката/колата", и да видим резултата.
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Е каква работа може да върши габарита, освен да свети.
                      За селскостопанската техника си прав. Там може и без външен вид.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X