Е го комбито,нищо особенно - 2 продълговати зад предната броня и 2 луни по 9 инча на тавана през реле и копче за дулгите, имаш нормални дълги / е крушките са по-яки ма няма как да го усетят на дълги / при изключено копче, а допълнителните влизат в играта при включено,светнат с включването на дългите,по-лесно е и по-бързи и навика си работи.
Тия за мъгла са 7 пъти по-яки от оригинала,но поне са легални за пътя / единствените дето са легални и като монтаж и като светлинно тяло /
Пред огледалата са 2 Бахи XL80 с отделно копче от всичко друго,работят и на загасен мотор
На задника съм с 3 допълнителни през бушон зад бронята вързан към задните светлини,а на тавана Бяла и жълта през копче,работят на загасен двигател.
Всичко кое е на тавана е на магнит и буксите са им едни и същи,всичко може да се гласи под какъвто ъгъл си го искаш или в коя да е посока,ако ми трябват луни на заден ход просто ги лепя на задника,а като си нося кабели мога всичко да го наредя на предния капак ако искам. Луните са лепнати зад люка на комбито,нищо не свети на предния капак,при скорост от 170 км/ч спирам преди да ми свърши светлината или няма как да си надбягам лампите / е спирачки и слагах ма това друга тема /
Доброто и лошото - магнитите са по 15-20 долара и държат на вибрации и скорост,нищо не цвили,въртят се лесно,и сменят а им е един болд,от луните имам 3 резервни. Лошото е,че се свалят с рязко дърпане та ако някой е решил,че баш твоите му харесват си тръгва с тях,инструмент не му трябва…….ма за 5-6 години никой нищо не реши тук пък и имам 3 резервни както казах.
Не знам това колко е незаконно в Европа ма знам ако трябва да карам цяла вечер или съм в някоя гориста местност какво да правя. Ако трябват оше снимки казвайте,е вън е,ше се покатеря за нула време
Коментар