От: прехвърляне на кислород от бутилка

Мммм "оксижен" в превод означава просто "кислород" , та не става ясно точно какво си купил.  Комплект горелки за газокислородно заваряване ли, ацетиленов генератор ли, или бутилка за ацетилен ?
  Комплект горелки за газокислородно заваряване ли, ацетиленов генератор ли, или бутилка за ацетилен ?
Бутилка за кислород е ясно, че имаш . Макар че дали действително е предназначена за кислород е отделен въпрос.

Първоначално публикуван от Roninn

Преглед на мнение

Комплект горелки за газокислородно заваряване ли, ацетиленов генератор ли, или бутилка за ацетилен ?
  Комплект горелки за газокислородно заваряване ли, ацетиленов генератор ли, или бутилка за ацетилен ?Бутилка за кислород е ясно, че имаш . Макар че дали действително е предназначена за кислород е отделен въпрос.

. Затворих му... след 30 мин ми звънаа да каже че намерил човек дето в гаража му ще промие бутилката със специални киселини, ще ми сложи крана и накрая ще и прелее кислород от неговата бутилка
. Затворих му... след 30 мин ми звънаа да каже че намерил човек дето в гаража му ще промие бутилката със специални киселини, ще ми сложи крана и накрая ще и прелее кислород от неговата бутилка 

Коментар