Re: Хладилна чанта
Той CJ7 ви каза къде има хладилници но цените са убиец на желанието да имаш такова нещо в джипката 
  Аз ползвам това
 Аз ползвам това 40 л. и изстудява до -25 градуса от външната температура.
40 л. и изстудява до -25 градуса от външната температура.

Той CJ7 ви каза къде има хладилници но цените са убиец на желанието да имаш такова нещо в джипката

Аз ползвам това
 Аз ползвам това 40 л. и изстудява до -25 градуса от външната температура.
40 л. и изстудява до -25 градуса от външната температура.

. Напитките са леко охладени, което е добре в жегите, но храна не става за дълго. Има режим на подгряване, който е много подходящ за зимата. В повечето случай я ползвам просто за контейнер и не очаквам нищо
 . Напитките са леко охладени, което е добре в жегите, но храна не става за дълго. Има режим на подгряване, който е много подходящ за зимата. В повечето случай я ползвам просто за контейнер и не очаквам нищо
 има и снимки вижте ги
 има и снимки вижте ги  Сам му задаваш до -18гр желана температура...е това е рахат !
 Сам му задаваш до -18гр желана температура...е това е рахат !  

имало ги в Германия 400 евро при Електролукс. В сайта им никъде не пишат че ги ремонтират, напротив дадено е инфо като за продажба, а в един друг форум даже има човек който твърди че си е закупил от тях такъв....но бил в скъсан кашон
 имало ги в Германия 400 евро при Електролукс. В сайта им никъде не пишат че ги ремонтират, напротив дадено е инфо като за продажба, а в един друг форум даже има човек който твърди че си е закупил от тях такъв....но бил в скъсан кашон  иначе ако си ги видял не са лоши...
 иначе ако си ги видял не са лоши...
Коментар