Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Хладилна чанта

Свий

X
- 

- 

Re: Хладилна чанта

Това ще да е само на 220 В. Т.е. за да го ползваш в джипа, ще ти трябва инвертор, а и не се знае колко ток ще яде.Първоначално публикуван от peppy76 Преглед на мнениеЗначи според теб това би свършило добра работа ? Ако да мен ме устройва.

Отделно не го виждам като го задрусаш отзад ...Ние не сме неутрални!
 Коментар
- 

Пепиии .. това си е за хотелско оборудване .. да не си правиш подвижен хотел ?Първоначално публикуван от peppy76 Преглед на мнениеЗначи според теб това би свършило добра работа ? Ако да мен ме устройва. 
 още малко и ще запиташ къде продават водни легла  
 Коментар
- 

инвертор имам, затова се чудех каква ли ще да му е консумацията, а с друсането ........... проблем ли ще е???Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнениеТова ще да е само на 220 В. Т.е. за да го ползваш в джипа, ще ти трябва инвертор, а и не се знае колко ток ще яде.

Отделно не го виждам като го задрусаш отзад ... LZ1PER LZ1PER
 Коментар
- 

това си е стационарно хладилниче - без да съм спец мога да ти кажа че ще е проблем - дори и при нормално транспортиране само от завода да магазина се осигурява компресора, за останалото се сещаш ...Първоначално публикуван от peppy76 Преглед на мнениеинвертор имам, затова се чудех каква ли ще да му е консумацията, а с друсането ........... проблем ли ще е??? 
 Коментар
- 

Според мен - много вероятно. Като си местиш някой път хладилника - погледни как се люлее компресорът. Не съм убеден, че тампончетата, на които са закачени тия в битовите хладилници, ще оцелеят дълго на люлеене и друсане. Все пак не са предвидени за това.Първоначално публикуван от peppy76 Преглед на мнениес друсането ........... проблем ли ще е??? Ние не сме неутрални! Ние не сме неутрални!
 Коментар
- 

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
 дааа тук определено има доста интересни работи, ама тия са откачили с цените 700$ за хладилник в колата     -никога! -никога!

то май затова е толко пари,а?Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнениемисля за да го друсаш, трябва да е спецялен, или бъркам LZ1PER LZ1PER
 Коментар
- 

май да. парите наистина не са малко, а и това е там!!! до тук с таксите транспорта и к'фото още се сетиш под 800 евро не го виждам/ако е от 700$/. тея по 1000 са по-истинските, но и тез по 400 се ядват май...

затуй, май най-лесното е хладилна чанта с ток. знам ли не им разбирам много.

теб за кфо ти е. че то бирата е лесна, но ако патуваш по няколко седмици минимум е друго.
 Коментар
- 

Определено съхраняването на развалящи се продукти през лятото ще си е проблем, дори ако пътуваш не няколко, а само 1 седмица.Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнението бирата е лесна, но ако патуваш по няколко седмици минимум е друго.Ние не сме неутрални!
 Коментар
- 

О.К. така е, дори и седмица е много.Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнениеОпределено съхраняването на развалящи се продукти през лятото ще си е проблем, дори ако пътуваш не няколко, а само 1 седмица.
 И все пак дали ще се намери решение за по-приемлива сума LZ1PER LZ1PER
 Коментар
- 

Ето тук има едни, които са си предназначени за нащо каране , но цените пак не са хубави , но цените пак не са хубави http://www.offroad24.com/index_bg.htm   (дженерал->фриджис) http://www.offroad24.com/index_bg.htm   (дженерал->фриджис)
 о 88 з 417 оо 4 - Стоян
 Коментар
- 

www.expeditionexchange.com не са скъпари, но все пак за доста неща цените им не са никак ниски... та т'ва пуснах само за ориентир, щото има разлика с тея дето тука ги предлагат...
 Коментар
- 

http://cgi.ebay.com/Engel-Portable-R...QQcmdZViewItem

http://search.ebay.com/Engel_W0QQcat...tsearchZSearch

но това май са нормални цени за таквоз нещо... пък и не е за лимузина все пак, ще го разтрисаш...
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар